P. 1
20_Reguli - CONDORUL

20_Reguli - CONDORUL

|Views: 1|Likes:
Published by aaddnia
ppt
ppt

More info:

Published by: aaddnia on Aug 30, 2013
Copyright:Attribution Non-commercial

Availability:

Read on Scribd mobile: iPhone, iPad and Android.
download as PPS, PDF, TXT or read online from Scribd
See more
See less

09/13/2015

pdf

text

original

Cele mai dificile 3 lucruri în această viaţă sunt: a păstra un secret, a ierta şi a profita de timp.

Benjamin Flanklin

Cu sunet

CEVA RECONFORTANT. Institutul francez pentru anxietate şi stres , din Paris, a definit 20 de reguli de viaţă, despre care experţii spun că, dacă cineva reuşeşte să asimileze măcar 10, poate avea o viaţă de bună calitate.

UNU
LUAŢI o pauză de minimum 5-10 minute la cel mult fiecare 2 ore de muncă. Repetaţi aceste pauze în fiecare zi şi gândiţi-vă la d-voastră, analizându-vă comportamentul.

DOI
ÎNVĂŢAŢI să SPUNEŢI NU, fără să vă simţiţi vinovat. A vrea să mulţumiţi pe toată lumea, este un consum mult prea mare de energie.

dar păstraţi-vă puţin timp liber şi pentru ceva neprevăzut .TREI PLANIFICAŢI-VĂ ziua. . conştient fiind că nu totul depinde de d-voastră.

tot veţi obosi dacă veţi încerca să rezolvaţi mai multe probleme în acelaşi timp. .PATRU CONCENTRAŢI-VĂ numai şi numai asupra unei sarcini. Cât de repede v-ar lucra creierul.

Oricât vă displace.CINCI UITAŢI odată pentru totdeauna că sunteţi indispensabil la muncă. . totul funcţionează foarte bine şi fără d-voastră . acasă sau în grupul de cunoştinţe.

Nu sunteţi fântâna dorinţelor. . şi nici eternul maestru de ceremonii.ŞASE NU VĂ MAI SIMŢIŢI responsabil pentru plăcerile celorlalţi.

ŞAPTE CEREŢI AJUTOR când aveţi nevoie. având grijă să-l cereţi persoanelor potrivite . .

OPT SEPARAŢI problemele imaginare de cele reale si eliminaţi-le. . pentru că sunt o pierdere de timp şi ocupă un spaţiu mental preţios pentru lucruri mult mai importante.

NOUĂ ÎNCERCAŢI să redescoperiţi plăcerea unor acţiuni zilnice. . a mânca şi a se plimba. cum ar fi a dormi. făra a crede că este ceea ce puteţi obţine mai mult de la viaţă.

. în ceea ce priveşte anxietatea si stresul . Aşteptaţi puţin înainte de a vă întoarce la dialog şi la acţiune.ZECE EVITAŢI să vă implicaţi în problemele altora.

UNSPREZECE FAMILIA D-VOASTRĂ nu este persoana dvoastră. . este alături de d-voastră. dar nu este propria d-voastră identitate. formează lumea d-voastră.

DOISPREZECE ÎNŢELEGEŢI că principiile şi convingerile inflexibile pot fi o mare greutate care împiedică mişcarea şi căutarea. .

. Nu foloseşte la nimic dacă persoana este prea departe de d-voastră.TREISPREZECE E NECESAR să aveţi tot timpul pe cineva căruia să vă puteţi destăinui şi vorbi deschis .

să ieşiţi dintr-o discuţie. sau dintr-o şedinţă.PAISPREZECE ÎNVĂŢAŢI când trebuie să vă sculaţi de la masă. .

cu rezerve şi fără a crede tot.CINCISPREZECE REFUZAŢI să vi se spună dacă cineva a vorbit urât de d-voastră. . Ascultaţi numai ce s-a vorbit bine de d-voastră.

ŞAISPREZECE A INTRA ÎN COMPETIŢIE la distracţie. la muncă şi în viaţa de cuplu. este ideal pentru cine vrea să fie tot timpul obosit sau să piardă ce-i mai bun în viaţă. .

ŞAPTESPREZECE RIGIDITATEA e buna pietrelor. . nu şi oamenilor.

Din această cauză nu pierdeţi nici o ocazie de distracţie . .OPTSPREZECE O oră de PLĂCERE IMENSĂ înlocuieşte trei ore de somn pierdut. Plăcerea reconfortează mult mai mult decât somnul.

. Naivitatea şi Credinţa. Intuiţia.NOUĂSPREZECE NU ABANDONA cele mai bune 3 prietene în viaţă.

...DOUĂ ZECI ÎNŢELEGEŢI odată pentru totdeauna şi în concluzie. .

...D-voastră SUNTEŢI CEEA CE VREŢI SĂ FIŢI...

Gândiţi... CUM SĂ VĂ PRELUNGIŢI VIAŢA .. Practicaţi. Reflectaţi....

greutate şi înalţime. Pentru aceasta îl plătiţi. . Lăsaţi în grija medicului acestea. Aceasta include. vârstă.Eliminaţi din viaţa d-voastră numerele neesenţiale.

.Menţineţi legături de prietenie sincere şi vesele. Morocănoşii şi invidioşii vă demoralizează.

grădinărit. . manuale.ÎNCERCAŢI să învăţaţi lucruri noi. Învăţaţi mai mult despre calculatoare. orice.

. Un creier puturos este locuinţa diavolului ... Şi numele acestui diavol este... Alzheimer.Nu-i permiteţi niciodata creierului să puturoşească.. .

cu toată puterea şi timp cât mai îndelungat. Râdeţi până vi se taie respiraţia. . Râdeţi cât mai des posibil.Bucuraţi-vă de lucrurile simple.

Suferiţi. . lamentaţi-vă şi continuaţi.Lacrimile sunt naturale.

Unica persoană care va fi cu d-voastră toată viaţa. Sunteţi chiar d-voastră. .

TRĂIŢI cât sunteţi în viaţă! .

familie. muzică. plante. orice.Înconjuraţi-vă de lucruri pe care le iubiţi . . animale.

Casa vă este refugiu. .

căutaţi ajutor. Şi dacă nu stă în puterea d-voastră s-o amelioraţi. amelioraţi-o.Bucuraţi-vă de sănătate: dacă e bună. Dacă nu e stabilă. pastraţi-o aşa. .

la mall sau într-un sat apropiat. Plecaţi într-o altă ţară. . dar NU unde vă duce vinovăţia.Nu plecaţi într-un voiaj de vinovăţie .

. SPUNEŢI-LE-O cu fiecare ocazie pe care o aveţi.Persoanelor pe care le iubiţi.

ŞI AMINTIŢI-VĂ ÎNTOTDEAUNA: Viaţa nu se măsoară în momentele de respiro pe care le avem. . ci în momentele care ne taie răsuflarea.

TRĂIŢI ŞI FIŢI FERICIT! .

Fiţi mulţumit pentru ceea ce viaţa v-a adus şi nu vă supăraţi prea tare pentru ceea ce nu v-a dat!!! .

Nu toţi avem acest privilegiu. fiţi fericit că cineva s-a gândit la d-voastră.Dacă aţi primit acest mesaj. Traducere din spaniolă .

You're Reading a Free Preview

Download
scribd
/*********** DO NOT ALTER ANYTHING BELOW THIS LINE ! ************/ var s_code=s.t();if(s_code)document.write(s_code)//-->