VPN Tinjauan

Teknologi VPN membolehkan anda untuk menghantar data disulitkan lebih sebelum ini tak disulitkan rangkaian. Selain menyediakan anda dengan melayari laman web peribadi dan selamat, VPN seperti Hotspot Shield VPN memberi banyak faedah lain yang penting. Berbanding dengan proksi web, VPN juga menawarkan keselamatan yang lebih baik dan dalam talian privasi. Hotspot Shield VPN VPN adalah yang paling dipercayai di dunia dengan lebih 150 juta muat turun. Ia boleh didapati untuk Mac, Windows, iPhone / iPad dan peranti Android. Kelebihan Hotspot Shield VPN

Nyahsekat laman web - Nyahsekat YouTube, sekatan Facebook, Twitter atau melepaskan manamana laman di sekolah, perpustakaan atau pejabat anda dengan hotspot Perisai VPN. Anda boleh memintas penapis dan firewall yang ditetapkan oleh pentadbir rangkaian anda untuk mendapat akses kepada kandungan kegemaran anda bila-bila masa dan di mana sahaja yang anda mahu. Tanpa nama melayari - Kerana privasi dan kebimbangan keselamatan, anda mungkin mahu untuk melayari Web tanpa nama. Hotspot Shield Free VPN mewujudkan terowong disulitkan antara komputer anda dan pelayan kami untuk membolehkan anda menjalankan aktiviti dalam talian anda (layari laman web yang anda mahu, membuat transaksi dalam talian, memuat turun fail) tanpa nama, tanpa dikesan dan intipan ke atas. Menyembunyikan alamat IP - Internet adalah dipenuhi dengan spam, snoopers, dan hacker. Mereka diam-diam memantau aktiviti dalam talian anda dan mencuri data sensitif seperti maklumat kad kredit dan kata laluan apabila anda-kurangnya mengharapkan ia. Jika anda menyambung dengan Hotspot Shield membolehkan, anda mendapatkan alamat IP baru AS untuk topeng alamat IP sebenar anda dan melayari internet tanpa nama. Melayari Swasta & selamat - VPN menawarkan tahap yang dipertingkatkan keselamatan dalam talian. Apabila anda menyambung kepada Internet melalui hotspot Perisai VPN, data anda, termasuk kata laluan, transaksi kewangan dan mesej segera, adalah dilindungi dan disulitkan. Selain itu, semua maklumat peribadi anda tersembunyi dari mata-mata web. WiFi keselamatan - Jika anda melayari Internet pada hotspot WiFi awam seperti Starbuck di bandar anda, sesiapa sahaja di rangkaian yang boleh memantau dan mengintip aktiviti web anda. Tidak kira di mana anda menyambung daripada, VPN peribadi menjamin sesi semak imbas web anda dan menyimpan data peribadi anda jauh lebih peribadi. Perlindungan Malware - hotspot Perisai VPN akan memaklumkan kepada anda jika anda melawat laman web yang diketahui mengandungi malware, dan kemudian menghalang laman web ini. Ia mengesan dan menghalang lebih daripada 3.5 juta laman web berniat jahat, phishing dan spam daripada menjangkiti peranti anda.

Penjimatan boleh besar jika anda merayau semasa dalam perjalanan di luar negara di negara-negara seperti Switzerland atau Jepun yang mempunyai caj data yang tinggi.Prihatin dengan caj data yang semakin meningkat? Hotspot Shield VPN teknologi memampatkan kandungan web yang melalui pelayan kami yang selamat supaya anda boleh mendapatkan kandungan dua kali ganda kos jalur lebar yang sama.Pemampatan data bagi iPhone & Android . . Ia juga dilengkapi dengan ciriciri yang berguna yang membolehkan anda untuk mengesan simpanan data yang dihasilkan dalam setiap sesi semak imbas.