Pe stânga sau pe dreapta? Deschideţi uşa frigiderului şi folosiţi-o după bunul plac!

Aveţi o bucătărie mică şi de-abia vă ajunge spaţiul pentru o combină frigorifică? Sau, poate, bucătăria vă permite o flexibilitate mare de amenajare? Oricare ar fi situaţia, combinele frigorifice Sharp, ce pot fi deschise pe ambele părţi, reprezintă soluţia ideală pentru dumneavoastră.

Sharp este singura companie din lume care a proiectat o combină frigorifică cu 2 uşi şi uşă batantă, care reprezintă un mecanism complet nou, ce permite deschiderea uşii atât pe stânga, cât şi pe dreapta. Aceasta înseamnă că puteţi folosi comod echipamentul chiar şi într-o bucătărie de mici dimensiuni. Atunci când cineva sau ceva vă împiedică accesul la frigider sau congelator pe partea stângă, îl puteţi deschide pe dreapta şi viceversa. Într-o bucătărie spaţioasă, în schimb, acest tip de combină frigorifică poate fi amplasată în mijlocul dulapurilor de bucătărie, împărţind, astfel, blatul în două zone comode. În acest fel, orice persoană care prepară mâncarea în bucătărie poate beneficia de un acces comod şi uşor la combina frigorifică. În prezent, sunt disponibile şase modele de combine frigorifice Sharp cu uşă batantă. Acestea prezintă diverse capacităţi (de 366 litri şi 326 litri), finisaje şi culori pentru carcasă (titan negru, oţel inoxidabil, bej). Toate sunt caracterizate de niveluri de consum electric extrem de scăzute şi se încadrează în clasa de eficienţă energetică A++ sau A+. Aceste echipamente de înaltă performanţă utilizează tehnologia cu invertor de la Sharp, care optimizează eficienţa de funcţionare a compresorului pentru a asigura un nivel maxim de control al temperaturii şi de eficienţă energetică.

Funcţionalitatea combinelor frigorifice Sharp cu uşă batantă este la fel de importantă ca şi consumul lor energetic scăzut şi simplitatea utilizării. Sofisticatul sistem de răcire hibrid îmbină tehnologia şi avantajele a două sisteme de răcire diferite: sistemul de răcire directă, care utilizează un panou de aluminiu răcit la aproximativ 0 °C, care răceşte interiorul dispozitivului şi elimină căldura şi un sistem dinamic cu flux de aer rece, care asigură o distribuţie uniformă a aerului rece în interiorul întregului frigider. Sistemul de răcire hibrid contribuie la păstrarea texturii naturale a alimentelor pe o perioadă îndelungată şi împiedică uscarea acestora. În plus, funcţia fără gheaţă împiedică formarea acesteia, făcând din dezgheţarea frigiderului, care consumă mult timp o procedură de domeniul trecutului. Tehnologia Plasmacluster concepută de Sharp reduce răspândirea anumitor varietăţi de mucegaiuri,

www.sharp.com.ro

1

îmbunătăţind condiţiile igienice din interiorul frigiderului. Un dezodorizator protejează echipamentul împotriva mirosurilor neplăcute. Sertarele separate cu răcire, în care temperatura atinge 0 °C, asigură faptul că şi cele mai perisabile alimente, cum ar fi peştele şi carnea, rămân proaspete o perioadă lungă de timp.

Combinele frigorifice cu uşă batantă prezintă, de asemenea, un design sofisticat şi un finisaj de înaltă calitate. Sistemul de iluminat cu LED, eficient din punct de vedere energetic asigură o iluminare excelentă în interiorul frigiderului. LED-urile sunt amplasate în partea din faţă, asigurând, astfel, o vizibilitate bună asupra tuturor produselor depozitate în interior, chiar şi atunci când frigiderul este plin.

Calitatea combinelor frigorifice moderne de la Sharp conferită de capacitatea lor ridicată, de clasa de eficienţă energetică A+ şi A++, de sistemul de răcire hibrid, de tehnologia Plasmacluster şi de sistemul de iluminat cu LED.

Pentru

informaţii

suplimentare

despre

combinele

frigorifice

cu

uşă

batantă,

vizitaţi

site-ul

www.sharp.com.ro. Modele de combine frigorifice Sharp cu uşă batantă:       SJ-WS320T-BK SJ-WS320T-S SJ-WS360T-BK SJ-WS360T-S SJ-WP320T-BE SJ-WP320T-S

www.sharp.com.ro

2

Sign up to vote on this title
UsefulNot useful