Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΣΚΕΠΤΟΜΟΡΦΗΣ!!!

χωρίς σχόλια Πλάτων Πισατίδης | 19/7/2013 16:18
George Christodoulou UncleGeorge Αγαπητοί μου φίλοι και Συνελληνες,
Σε ενα προηγούμενο πόστ ανέφερα ότι έστειλα ενα εμαιλ στον Αντωνη Σαμαρά και
το οποίο χαιρετιστηκε απο ολους με ποικίλους τρόπους....
Εκεινο που δεν ανέφερα, και το έκανα σκόπιμα, ήταν οτι μαζί με το εμαιλ,
δημιούργησα και μία σκεπτομορφή, για να ενισχύσω την επιρροή της.
Το τι ειναι ΣΚΕΠΤΟΜΟΡΦΗ, θα το αναλύσω παρακάτω για μα μπορέσουν να
κατανοήσουν, ακόμη κι αυτοι, του η λέξη "σκεπτομορφή" τους ειναι άγνωστη.
Το μονο που ζητώ απο σας, ειναι να διαθέσετε λιγο απο τον χρόνο σας και λίγο απο
την ενέργεια της σκέψης σας και να βοηθήσετε την σκεπτομορφή που έκανα να
αποκτήση ισχυρή υποσταση.
Αν κάποιοι/ες απο σας ασχολείστε με τον διαλογισμό, θα παρακαλούσα αυτην την
"σκεπτομορφή" να την βάλετε στο πρόγραμμά σας. ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΗ... μια
εικόνα και μια φράση... φτάνουνε και αρκούνε
Τι είναι οι σκεπτομορφές; Είναι ενεργειακά "πακέτα" που δημιουργήθηκαν και
κατευθύνονται συνειδητά ή ασυνείδητα για την πραγματοποίηση κάποιου σκοπού.
Μέσα από την χρήση της ενέργειας δημιουργούνται κάθε στιγμή και με κάθε σκέψη
από όλους είτε το γνωρίζουμε είτε όχι.
Κάποιος που έμαθε να βλέπει την αύρα, μπορεί να βλέπει τις σκεπτομορφές να
κολυμπάν πάνω της φτιαγμένες από έντονες και με διάρκεια σκέψεις. Τις
περισσότερες φορές είναι μια ασυνείδητη διαδικασία και γι' αυτό, αντί να μας
βοηθούν, μπλοκάρουν μια μικρή ποσότητα της ενέργειάς μας αναπαράγοντας και
διαιωνίζοντας έντονες σκέψεις ή επιθυμίες. Έτσι προκαλούν καινούργιες παρόμοιες
σκέψεις ή επιθυμίες, ενισχύονται και διατηρούνται στην αύρα μας.
Μια σκεπτομορφή έχει τη μορφή που θα της δώσουμε. Ενώ στην περίπτωση της
ασυνείδητης κατασκευής της συνήθως είναι μια γκρίζα σκιά ή έχει μια μορφή που
σχετίζεται με την σκέψη που τη δημιούργησε, όταν δημιουργείται συνειδητά έχει τη
συγκεκριμένη μορφή που θα της δώσουμε. Μπορεί να είναι ένας κόκκινος δράκος ή
ένα γκαργκόιλ που φτιάξαμε για να φυλάει το σπίτι μας ή ένας μέσος ακροατής που
φτιάξαμε για να βελτιώσουμε το λόγο μας.
Στην μαγεία, η κατασκευή μιας σκεπτομορφής είναι μια συνειδητή πράξη και μπορεί
να είναι μέρος ενός ξορκιού που θα σταλεί να πραγματοποιήσει μια επιθυμία μας ή
μια πιο περίπλοκη κατασκευή. Είναι καλό να ορίσουμε ένα χρονικό διάστημα
ύπαρξής της σκεπτομορφής μας μετά το οποίο θα διαλυθεί μέσα στην ενεργειακή
σούπα. Αν δε γνωρίζουμε πόσο θα χρειαστεί για να ολοκληρωθεί το ξόρκι μας,
μπορούμε να δηλώσουμε ότι "θα διαλυθεί μόλις ολοκληρωθεί" και θα ενωθεί πάλι με
την ενέργεια της ζωής. Αν την στείλουμε να κάνει μια δουλειά για μας, μπορούμε να
κάνουμε μια μικρή τελετή διάλυσής της, αφού την ευχαριστήσουμε για τη βοήθειά
της, όταν επιστρέψει. Στην περίπτωση που κατασκευάσουμε μια σκεπτομορφή με

Είναι ένα πλάσμα που προσπαθεί να επιβιώσει. μπορούμε να δηλώσουμε ότι θα "διαλυθεί" όταν ο σκοπός για τον οποίο δημιουργήθηκε πάψει να υπάρχει. τόσο πιο δυνατή γίνεται και σιγά σιγά αρχίζει να αποκτά δική της θέληση ενώ είναι κομμάτι της δικής μας. Αν συμβεί αυτό. να αρχίσουν να τρέφονται ενεργειακά από πλάσματα που θα συναντήσουν ή και από ανθρώπους. Αν και γενικά είναι δύσκολο μια σκεπτομορφή να πάει αντίθετα στη θέληση του κατασκευαστή της. όπως είναι και η πραγματική της φύση. υπάρχουν και άτομα που μπορεί να τις κατασκευάσουν για να βλάψουν κάποιον ή για να εκδικηθούν και να τις φορτίσουν με το μίσος τους ή οποιοδήποτε άλλο αρνητικό συναίσθημα επιλέξουν γι' αυτή τη δουλειά. μια σκεπτομορφή μπορεί να προσκολληθεί σε ένα ζωντανό πλάσμα και να του ρουφά μια ποσότητα ενέργειας ικανή να την κρατήσει ζωντανή. μέσα στην προσπάθειά τους να επιβιώσουν. Αυτό συμβαίνει γιατί όσο περισσότερο μένει σε ύπαρξη μια σκεπτομορφή. Άλλες. Αν και οι σκεπτομορφές είναι συνήθως πιστές κατασκευές. Με τον ίδιο τρόπο όμως που κάποιος μπορεί να δημιουργήσει μια σκεπτομορφή για να φέρει σε πέρας ένα θετικό αποτέλεσμα. Αυτό δεν είναι θέμα καλού ή κακού. Κάποιες από αυτές φθίνουν σιγά σιγά και διαλύονται καθώς δεν έχουν την ενέργεια που χρειάζονται για να συνεχίσουν την ύπαρξή τους. Το αστρικό επίπεδο είναι γεμάτο τέτοιες οντότητες που μετά από τόσο καιρό περιφέρονται προσπαθώντας να επιβιώσουν. Τότε. Επίσης. η σκεπτομορφή είναι ένα εργαλείο και πρέπει να την . όταν πάψουμε να την τροφοδοτούμε με ενέργεια ή όταν αποφασίσουμε ότι θέλουμε να τη διαλύσουμε με μια ανάλογη τελετή. Αυτό συνέβηκε πολλές φορές στο παρελθόν όταν ισχυροί μάγοι δημιούργησαν σκεπτομορφές για έναν σκοπό. πρέπει να είμαστε όσο γίνεται πιο συνειδητοί και συγκεκριμένοι όταν τις φτιάχνουμε γιατί το αποτέλεσμα θα είναι ακριβώς αυτό που θα ζητήσουμε και μερικές φορές μπορεί αυτό που θα ζητήσουμε να μην είναι ακριβώς αυτό που θέλουμε πραγματικά. όπως για να φυλάει μόνιμα το σπίτι. Βέβαια. όπου και να βρίσκονται. ακόμα και αν χρειαστεί να διαλύσουμε μια παλιά και να κατασκευάσουμε μια νέα για τον ίδιο σκοπό. όταν αρχίσει να επιθυμεί να συνεχίσει να υπάρχει γίνεται πιο δύσκολο να την διαλύσουμε. είναι κάτι που επιτρέπει στην ενέργεια να ρέει ελεύθερα. που έχουν περισσότερη ενέργεια μπορεί. καλό είναι να μην αφήνουμε μια σκεπτομορφή να ζει για μεγάλο χρονικό διάστημα. το καλύτερο και για μας και για τις σκεπτομορφές είναι η διάλυσή τους ώστε να ξαναενωθούν με την συμπαντική ενέργεια και αυτή είναι μια δουλειά που άτομα με αφυπνισμένη συνείδηση κάνουν στο αστρικό επίπεδο ώστε να το καθαρίσουν. Στην αρχή της εγκατάλειψής της. μια σκεπτομορφή είναι μια ενεργειακή ποσότητα που περιφέρεται χωρίς σκοπό.στόχο να έχει διάρκεια ζωής. τις έδωσαν μεγάλη δύναμη για να τον επιτύχουν και τις ξέχασαν ή τις εγκατέλειψαν ή πέθαναν πριν τις διαλύσουν. Το να διαλύουμε τα ενεργειακά μπλοκαρίσματα.

ΠΟΙΟΣ ηταν ή ποιοι ητανε οι λογοι που υποχρεωθηκατε να βγήτε έξω απο τις προεκλογικές σας τοποθετησεις.. ειδα το βίντεο που κάλυψε την σκηνή αυτοκριτικης σας. λοιπόν. Ξεσπάει και πολύ ανθρώπινα να κρινει τον εαυτό του. Επίσης. Θέλω να πιστευω οτι αυτή η ανθρώπινη στιγμή σας έκανε να δειτε το τι ζημία έχει γινει ολον αυτόν το καιρό που είστε πρωθυπουργός και ενώ ητανε υπεράνω της θέλησης σας..αντιμετωπίσουμε και να τη διαλύσουμε..aoratos-naos. Είναι. ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΤΟ ΣΤΕΙΛΕΤΕ ΚΙ ΕΣΕΙΣ (ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΤΕ ΤΟΝ ειναι το προτιμώτερο).com/t29-topic Να και το εμαιλ.. Πρωθυπουργο ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ. δεν νομίζω οτι ειναι να το συζητήσουμε επι του παρόντος..... έστω και ακούσια. ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ.. αν δεν το θέλεις. Με εκπληξη. "Κύριε Πρωθυπουργέ. δεν είναι απαραίτητο να το κάνεις.. ΕΡΡΩΣΘΕ http://www. Αν. ενός ανθρώπου που μετά απο πολύ καιρό ευρισκόμενος στην στενάχωρη θέση του να εκτελει διαταγές που ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ. Μία πολύ ανθρώπινη σκηνή.. Δεν είναι "κακό" να δημιουργήσεις μια ενέργεια που θα σε βοηθήσει αρκεί μετά να αναλάβεις και την ευθύνη της απόφασής σου και να απελευθερώσεις αυτήν την ενέργεια. ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ. όπως πάντα. γιατί να τις κατασκευάζουμε. Άλλα άτομα θεωρούν ότι αρκετές ασυνείδητες σκεπτομορφές έχουν και δε χρειάζεται να φτιάχνουν και συνειδητές και άλλοι ότι δε βλάπτουν αν καθαρίζουμε το χώρο αμέσως μετά. εστειλα το παρακάλω εμαιλ στον κ. Το να αποφασίσει κάποιος να φτιάξει ή όχι μια σκεπτομορφή είναι δικαίωμά του και μια πρακτική που ούτως ή άλλως γίνεται ασυνείδητα συνέχεια και μια δουλειά μας είναι να τις ανακαλύπτουμε στην αύρα μας και να τις διαλύουμε.. έπρεπε να το κάνετε. . θέμα προσωπικής επιλογής. οι σκεπτομορφές μπορούν να αρνητικοποιηθούν και να βλάψουν κάποιον.

. ΤΙ ΤΟΥΣ ΦΥΛΑΤΤΕ κύριε ΣΑΜΑΡΑ? Αξίζουνε περισσότερο απο την πατρίδα μας??? Περισσότερο απο το εθνος μας που ετσι που φτάσαμε σε λιγο καιρό δεν θα υπάρχει? Εαν δώσετε την εντολη να έλεγχθη η προσφορά του κ. Θα μπορούσατε να είστε και πάλι ο επόμενος ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ εν πλήρη ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΙΑ.και απονομη ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ. ΤΟΛΜΗΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ.. Σώρρα. Αθηναίος ρήτορας) ... έκαστον των πριν υπαρξάντων κρίνεται".Η αθέτηση των προεκλογικών υποσχέσεων ειναι μικρό το κακό.Χ.και γιαυτο και δικαιολογώ το ξέσπασμά σας στην αυτοκριτική σας. η πατριδα μας θα ξεχρεώσει το χρέος και θα έχει πλεόνασμα για ανάπτυξη. προσφορά του κ. ΣΩΡΡΑ με 0.. ΚΑι θυμηθητε οτι: "Προς γαρ το τελευταίον εκβάν. Ο ΜΟΝΟΣ ΟΡΟΣ ειναι ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ. (Δημοσθένης. ΚΑΙ ο μεθεπόμενος.5% τοκο και χρονο αποπληρωμης 100 χρονια. Με πολλη εκτίμησιν για κάποιον που αναγνωρίζει τα λάθη του UncleGeorge" .. σε σχέση με άλλους. μπροστα σε άλλα μείζονα σκάνδαλα τα οποία έχουνε διαπράξει άλλοι.. περιμένουνε την δική σας εντολη να ελεχθουν και να σωθεί η πατριδα μας. ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ και περιμένει την δική σας εντολη. Δεν Νομίζω κυριε Σαμαρά να σας διακατέχουνε τοσο μεγάλες ΕΝΟΧΕΣ που να φοβάσθε για το άτομο σας.. 384-322 π.. Εξη (6) ΟΜΟΛΟΓΑ των 100 δισεκατομμυρίων δολλαρίων έκαστον.. ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΤΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΑΝ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΟΥ ΕΣΩΣΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΦΑΝΙΣΜΟ. ΕΣΕΙΣ έχετε διαπράξει το μικρότερο κακό..

Sign up to vote on this title
UsefulNot useful