Cine l-ar fi ucis pe copilul de patru ani?

Imaginile traseului și explicații
Covrig Roxana / 2013-09-06 11:09:32

3 comentarii 1119 accesari

Ionuț Anghel era un copil de patru ani, care a plecat cu bunica lui și cu fratele de șase ani în Parcul Tei, din Capitală. Nu se cunoaște cum cei doi copii au ajuns la un kilometru și jumătate distanță față de bunica lor. Cert este că au ajuns, iar Ionuț a fost găsit mort într-o curte, mușcat de câini. Nu se cunoaște cu exactitate care este ipoteza anchetatorilor, mai ales într-un subiect atât de delicat, care ridică multe semne de întrebare. Însă, sunt câteva ipoteze, care sunt susținute de primele declarații ale celor care au ajuns la fața locului, declarații care nu au mai fost reluate și amintite.

Gardul peste care ar fi sărit copilul de patru ani. Sursă: persoana care a reluat traseul

Jurnalistul Răzvan Mateescu povestește, pe blogul personal, ce a observat la Pro Tv, în 3 septembrie 2013, când jurnalistul “Cătălin Radu Tănase prezenta în direct unele concluzii ale anchetei IML, în cazul copilului despre care se spune că a fost ucis de câinii maidanezi”. El scrie că “în spatele lui (Cătălin Radu Popescu n.r.) și-au făcut apariția doi indivizi negricioși“. Jurnalistul a adăugat: “Cel din stânga ecranului, îmbrăcat în ținută sportivă, și-a scos penisul și a început să-l agite în aer! Cătălin nu a văzut asta, pentru că era cu spatele și transmitea. Însă operatorul, cu siguranță, a observat scena! Să fi fost ăsta doar un gest violent și vulgar, specific anumitor persoane demente din cartierele mărginașe sau era cineva care a vrut să-și justifice fapta?”. Jurnalistul spune că ”În acel moment nu am putut înregistra imaginea pentru că, la rândul nostru, am fost uluiți de asemenea gest. Însă cei de la știrile PROTV știu despre ce vorbim! Reportajul nu a mai fost reluat și nici postat pe siteul

care a fost omorâtă de mașină și aruncată apoi la câini”. Ea amintește și de cazul “femeii din ADP S5. am fost zgâriată de ciulini. care a reluat traseul copilului de patru ani. În urma acestor ipoteze și observații. asemănător”. Prima parte a traseului Amintim că prima declarație a purtătorului de cuvânt al ISU București. de ce ar fi făcut-o?“. Un copil nu avea nicio șansă să meargă pe acolo. incredibil de greu pentru un adult. am sărit peste crengi ce atârnau peste apă.. imposibil de urcat. pe pagina de socializare într-un mesaj distribuit în masă: “A durat peste o oră. e incredibil că nu am căzut în apă. . O altă observație a internauților a fost că băiatul de patru ani a fost găsit cu “pantalonii în vine”. O persoană. pietrele din apă se mișcau.) a lucrat în acel IML”. deși m-am dezechilibrat de multe ori. Și în plus.r. panta este abruptă de minimum 10 metri.PROTV. însă una dintre persoanele care au citit constatările jurnalistului amintește că “Răzvan Băncescu (președintele ASPA – n. a fost că “Este o zonă greu accesibilă. sunt puține explicații despre această întâmplare”. povestește. Daniel Vasile. Răzvan Mateescu amintește că “în zona Parcului Tei și în împrejurimi a fost semnalată în repetate rânduri prezența unor pedofili sau suspecți de pedofilie”. declarație spusă o singură dată la Realitatea. în locul lui fiind pus altul. am spune că raportul IML ar fi trebuit să confirme sau să infirme ipoteza violului.

PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL Toate drepturile rezervate . © Copyright 2012 S.A doua parte a traseului Persoana care a reluat traseul.C. a mai declarat că ”locul e plin de urme ale locuirii boschetarilor”.

Sign up to vote on this title
UsefulNot useful