You are on page 1of 1

Tarifele de eliberarea a acordurilor si a autorizatiilor de amplasare si/ sau de acces in zona drumului national sunt stabilite la Anexa nr.

6 a Ordinului ministrului transporturilor si infrastructurii nr. 568/19.01.2010, cu modificarile ulterioare, publicat n Monitorul Oficial al Romaniei nr.504/20.07.2010.
Nr. crt. 1 2 Tip tarif Acord prealabil de amplasare si acces la drum pentru persoane fizice si juridice Autorizatie de amplasare si acces la drum Acord prealabil/autorizatie de amplasare si acces la drum pentru persoane fizice(constructii locuinte, garaje sau racorduri la instalatii de gaze, apa, electricitate, telefonie etc. Unitate de calcul Tarif/document Tarif unic(euro) 110,00 68,00

27,00

In conformitate cu prevederile Ordinului: - art.2 (3) Tarifele prevzute n anexa nr. 6 se aplic nediscriminatoriu, la acelai nivel, pentru persoanele romne i strine; - art.3 (1) Persoanele fizice i juridice romne vor achita n lei tariful exprimat n euro, la cursul de schimb al zilei comunicat de Banca Naional a Romniei, valabil pentru ultima zi din luna anterioar datei achitrii tarifului. (2) Prin curs de schimb valabil pentru ultima zi din luna anterioar datei achitrii tarifului se nelege cursul de schimb comunicat de Banca Naional a Romniei n penultima zi lucrtoare a lunii respective. In conformitate cu prevederile Notei de aplicare a tarifelor de la anexa nr. 6 a Ordinului: 4. Tarifele se percep persoanelor fizice i juridice care au obligaia de a solicita autorizaie. ... 7. Tarifele prevzute la lit. A din tabelul de mai sus se percep i n cazul n care se solicit prelungirea acordului sau a autorizaiei. 8. Persoanelor fizice care solicit avizul administratorului drumului pentru construcii de locuine, garaje, racorduri la instalaiile de gaze, ap, telefonie, tv, electricitate, canalizare etc. li se ncaseaz o singur dat suma de 27 euro, respectiv fie la eliberarea acordului, fie la eliberarea autorizaiei.