You are on page 1of 2

Reguli nemuritoare pentru un stil impecabil

Coco Chanel in 1936

Moda secolului XX nu ar mai fi fost aceeasi fara Coco Chanel. Pentru a onora recenta zi de nastere a celebrei creatoare franceze, iti propun sa celebram impreuna momentul trecand in revista cele mai faimoase reguli de stil si citate celebre pe care le-a oferit de-a lungul vietii femeilor de pretutindeni. Nascuta pe 19 august 1883, Coco Chanel a introdus noile reguli de stil in moda: a fost primul designer care a facut si purtat pantaloni in timp ce multe femei preferau sa mai sufere in corsete sau rochii lungi, a creat The Little Black Dress, o piesa sexy si versatila, perfecta atat pentru zi, cat si pentru seara, a promovat negrul ca etalon al elegantei clasice, a transformat jacheta feminina intr-o piesa cult si a inventat Chanel no 5, parfumul care detine locul intai in topul vanzarilor din toate timpurile.

Moda se schimba, stilul ramane este cel mai faimos din seria de citate celebre marca Coco Chanel
Pentru ca in continuare vorbele sale ne inspira felul in care ne imbracam si ne punem in valoare atuurile, iti prezentam o serie de citate celebre pe care orice femeie contemporana le poate transforma in adevarate reguli de stil. 1. O femeie ce poarta panti potriviti nu e niciodata urata;

2. O moda care nu ajunge in strada nu e moda; 3. O femeie care nu poarta parfum nu are viitor; 4. Luxul trebuie sa fie confortabil, altfel nu este lux; 5. Pentru a fi de neinlocuit, trebuie sa fii diferit; 6. Imbraca-te prost, isi vor aminti rochia; imbraca-te impecabil, isi vor aminti femeia; 7. Pasiunea trece, plictiseala ramane; 8. Cele mai bune lucruri in viata sunt gratuite. Cele mai bune lucruri, pe locul doi, sunt foarte foarte scumpe. 9. Unii oameni considera ca luxul este opusul saraciei. Nu e asa, e opusul vulgaritatii; 10. Nu inteleg cum unele femei ies din casa fara sa se aranjeze un pic, fie macar din politete. Nu stii niciodata cand ai intalnire cu destinul.