P. 1
Demografie

Demografie

|Views: 6|Likes:
Published by toma cristian
prezentare
prezentare

More info:

Published by: toma cristian on Sep 11, 2013
Copyright:Attribution Non-commercial

Availability:

Read on Scribd mobile: iPhone, iPad and Android.
download as PPT, PDF, TXT or read online from Scribd
See more
See less

07/04/2014

pdf

text

original

FARA COMENTARII

• Aceste fiinte au condus si conduc lumea ... Va las pe fiecare sa "evaluati" intentiile lor ……… !

" Theodore Roosevelt . daca permite degeneratilor sa-si perpetueze specia."Societatea nu face nici o afacere.

Dr. Filozofia noastră este: înapoi la sat ". Lumea a treia este suprapopulata. a declarat astfel. în mod ironic. World Wildlife Fund. Director de conservare. si nu exista nici un mod în care acestea ar putea ieşi din ea cu această populaţie în creştere rapidă. este un dezastru economic. Arne Schiotz."Malthus a fost justificat. realitatea a fost surprinsa bine de Malthus. în 1984: .

" Ted Turner. intr-un interviu pentru revista Audubon . cu 95% mai putin decat in prezent. ar fi ideal."O populaţie totală mondială de 250-300 de milioane de persoane.

trebuie sa reducem nivelul populaţiei. " Thomas Ferguson. pentru reducerea ei. Populaţia este o problemă politică. Nu am avut infrastructura care să-l susţină..Cel mai rapid mod de a reduce populatia este prin foamete. Departamentul de Stat pentru Populaţie . sau în Iran sau în Beirut. este nevoie de guvern autoritar.. va trebui să trimiteti toţi bărbaţii la luptă şi sa ucideti un număr semnificativ de femei fertile . Iar guvernele trebuie sa ne foloseasca metodele pentru a obtine rezultate curate si frumoase.. sau prin boli cum ar fi Moartea Neagra ."Există o singură temă în spatele eforturilor noastre: . Programul nostru în El Salvador nu a functionat.... rapid... ca şi în Africa.. Au fost al naibii de multi oameni . Odată ce populaţia este scapata de sub control. sau vor primi mizeria pe care o avem în El Salvador.. chiar fascist. Pentru a reduce într-adevăr populaţia.

" Alexander King. Bertrand Schneider .Fondator şi respectiv secretar. uneori.. cădem în capcana de a confunda simptomele de cauzele."In cautarea unui nou dusman care sa ne uneasca. ne-a venit ideea cu poluarea. Toate aceste pericole sunt cauzate de intervenţia umană şi numai prin schimbarea atitudinilor şi a comportamentului oamenilor acestea pot fi depăşite.. în desemnarea lor ca inamic. foametea şi potrivirea proiectelor de lege dupa ele. Dar . Clubul de la Roma. 1991 . lipsa apei. amenintarea incalzirii globale. „Prima revoluţie globală” Pag 104-105. Atunci inseamna ca inamicul real este chiar umanitatea..

" Paul Ehrlich .. . profesr la Stanford. iar explozia demografică este o multiplicare necontrolată de oameni ."Un cancer este o multiplicare necontrolată a celulelor.. Noi trebuie să mutam eforturile noastre de la tratarea simptomelor la extirparea cancerului. Operaţiunea va cere multe decizii aparent brutale şi lipsite de inimă.în cartea : „Bomba numita Populaţie” ..

formator in cadrul Fundatiei Rockefeller. .“Pamantul e bolnav de cancer. iar cancerul sunt oamenii”. Merton Lambert.

" . Noi." "Primele mele trei obiective principale ar fi : reducea populatiei umane la aproximativ 100 de milioane în întreaga lume. distrugerea infrastructurii industriale şi in al treilea rand sa vad cat mai multe zone pustii. am devenit o boala: „Virusul-Om”.Dave Foreman ."Eu cred că suprapopularea umană este problema fundamentală pe Pământ astăzi. oamenii.

1991 explorator şi reprezentant UNESCO . dar este la fel de rău să nul spun.000 de oameni pe zi. Cousteau. Acesta este un lucru oribil pe care trebuie să il spun."În scopul de a stabiliza populatia lumii. " J. trebuie să eliminam 350.

despre valoarea controlului populatiei. pe scurt. " Mihail Gorbaciov . contracepţie. criza ecologică este criza populaţiei. Reduceti populaţia cu 90%. deoarece."Noi trebuie să vorbim mai clar despre sexualitate. despre avort. iar apoi nu vor mai mai fi suficienti oameni pentru a face atat de multe daune ecologice.

America ar fi indignata dacă trupele ONU ar intra in Los Angeles pentru a restabili ordinea. Conferinţa Bilderberg."Azi. Singurul lucru de care fiecare om se teme este necunoscutul. mai ales daca bunastarea lor va fi garantata de către Guvernul Mondial. Henry Kissinger. Evians. indiferent dacă sunt reale sau fictive. drepturile individuale vor fi de bună voie abandonate de catre oameni. care pun in pericol însăşi existenţa noastra. Franţa. Aceasta va fi valabil si in cazul tuturor popoarelor din lume iar ele vor dori sa fie eliberate de acest rău. 1991 . Atunci când este prezentat acest scenariu. " Dr. Mâine vor fi recunoscatori! Acest lucru va fi valabil mai ales dacă li s-a spus in prealabil că exista infiltrate in mijlocul lor amenintari din afara.

pentru că economia SUA va necesita cantitati tot mai mari de minerale din străinătate." "Persoanele în vârstă sunt consumatori inutili" "Populaţia lumii trebuie să fie redusa cu 50%" Dr."Depopularea ar trebui să fie cea mai mare prioritate a politicii externe faţă de lumea a treia. Henry Kissinger . în special din ţările mai puţin dezvoltate". "Puterea este cel mai puternic afrodisiac.

Tot ce avem nevoie este o criza majora credibila şi naţiunile vor accepta Noua Ordine Mondială."Suntem pe punctul de a realiza o transformare la nivel mondial. " David Rockefeller .

Pentru ca cel care supravieţuieste. Uciderea oamenilor. de asemenea. va ingropa mai apoi nouă " Dr. Gândiţi-vă la asta. a arătat soluţii pentru reducerea populaţia lumii la o audienţă cu privire la controlul populaţiei. Eric Pianka . Profesor de ecologie evolutiva la Universitatea din Texas .. Interviu aici ! . deoarece este prea lent. gripa aviara e buna. Trebuie sa crestem mortalitatea cu 90% la om.. în loc de cativa ani. SIDA nu este un criminal eficient. boala a oferit cel mai eficient şi mai rapid mod de a ucide miliardele care trebuie să moară în curând pentru a fi rezolvata criza populatiei."Războiul şi foametea nu sunt eficiente. deoarece este extrem de letala şi ucide în cateva zile. Ştiti.. Candidatul meu favorit pentru eliminarea a 90 la sută din populaţia lumii este Ebola (Ebola Reston). În schimb..

Nimeni nu va intra în New Age cu excepţia cazului în care el va lua o iniţiere luciferica. Organizaţia Naţiunilor Unite si unul din fondatorii curentului New Age ! . " David Spangler."Nimeni nu va intra în Noua Ordine Mondială decat in cazul în care el sau ea va face o promisiune pentru a se închina lui Lucifer. director al Iniţiativei Planetare.

" Iniţiativa pentru Carta Naţiunilor Unite ECO-92 PAMANT . dar trebuie ca sa reducem în prezent cat mai mult populatia. mult dincolo de capacitatea planetei. Ea nu va răspunde la reducerea viitoare a ratei natalităţii prin metode contraceptive."Suprapopularea este in prezent vasta. sterilizare şi avort. Acest lucru trebuie realizat prin orice mijloace necesare.

" Mark Earley în „The Wrong Kind of Party Christian Post ”10/27 2008 . guvernul Peruan merge din uşă în uşă facand presiuni asupra femeilor care urmează să fie sterilizate şi el e finanţat de dolari american pentru a face acest lucru."În America de Sud.

uk/commentisfree/2008/nov/04/humanrightswomen Guardian ." Marjo Van Dijken (autor al proiectului de lege în Ţările de Jos)."Femeile în Ţările de Jos.guardian. care sunt considerate de către stat ca sunt mame improprii ar trebui să fie condamnate la a lua contraceptive pentru o perioadă determinată de doi ani. în http://www.co.

citat aflat pe una din pietrele Georgia Guidestones . în echilibru perpetuu cu natura" Anonim ."Menţinerea umanitatii sub 500 milioane.

Ducele de Edinburgh. Clip aici ! ." Prinţul Phillip. soţul reginei Elisabeta."Dacă m-aş reîncarnat.nu doar pentru lumea naturii." "Creşterea populaţiei umane este. Suntem în pragul unui dezastru major în cazul în care aceasta crestere nu este temperată . probabil. ci si pentru lumea oamenilor. aş dori să revin pe pământ ca un virus ucigas care sa reduca populatia umana. singura şi cea mai gravă ameninţare pe termen lung. si implicit va fi mai multă poluare . Cu cat sunt mai multe persoane. lider al World Wildlife Fund. pentru supravieţuire. cu atat mai multe resurse vor consuma.

directorul executiv Sierra Club ."Graviditatea ar trebui să fie o crima pedepsibila împotriva societăţii.. cu excepţia cazului în care părinţii deţin un permis de la guvern. Toţi potenţialii părinţi ar trebui să fie indemnati la a folosi produse chimice contraceptive." David Brower. guvernul furnizand antidoturi cetăţenilor alesi pentru fertilizare.

să continue soiul lor ."Principiul care sustine vaccinarea obligatorie este suficient de raspandit iar cel de tăiere a trompelor uterine ar trebui sa fie la fel. Oliver Wendell Holmes." "Este mai bine pentru toată lumea. societatea ii va împiedica. pe cei care sunt în mod vădit inapti. sau de a-i lasa sa moara de foame in imbecilitatea lor. Curtea Suprema de Justitie.. Trei generaţii de imbecili sunt de ajuns. dacă în loc de a aştepta executarea degeneratilor pentru infracţiuni. SUA ..

" Curtea Suprema de Justitie Ruth Bader Ginsburg ."Sincer am crezut că la acea data Roe s-a decis si am avut temeri cu privire la creşterea populaţiei. în special de creştere în rândul populaţiilor care nu vrem să aiba prea multi urmasi.

" John P."Un regim planetar ar trebui sa fie responsabil pentru determinarea populaţiei optime in intreaga lume dar şi in fiecare regiune şi pentru a arbitra diferitele ţări în impartirile regionale. consultant in stiinta a lui Obama. dar regimul planetar ar trebui sa aiba puterea de a aplica limitele convenite. Holdren. Articol aici ! . Controlul mărimii populaţiei ar putea să rămână responsabilitatea fiecărui guvern.

aplicat si planificat de mult timp. 1976. Ma refer la o conspiraţie? Da. ucis într-un zbor al Liniilor Aeriene Coreene . Si sunt convins că există un astfel de complot internaţional în domeniu. McDonald."Directia pe care o urmeaza Rockefellerii şi aliaţii lor este de a crea un guvern intr-o lume care combină supercapitalismul şi comunismul în acelaşi cort.. " Congresmanul Larry P.. doborât de către Uniunea Sovietică .. şi care este incredibil de rău în intenţie. toate aflate sub controlul lor .

am putea reduce aceste cifre cu 10 sau chiar 15 la suta.. cu asistenţa medicală.Bill Gates ! Clipul aici ! . cu serviciile de sănătate si control a reproducerii."Astăzi lumea are 6.8 miliarde de oameni. Si ar putea creste până la aproximativ nouă miliarde.!" . dacă am face o treabă foarte eficienta cu noile vaccinuri. Acum.

TERMINAT .

You're Reading a Free Preview

Download
scribd
/*********** DO NOT ALTER ANYTHING BELOW THIS LINE ! ************/ var s_code=s.t();if(s_code)document.write(s_code)//-->