Belgrade Beer Fest 2013 11 Beogradski festival piva je i ove godine poverio svoju komunikaciju UKT-u.

U skladu sa osnovnim motivima dolaska na beogradski festival piva - zabavom i atmosferom akcentirali smo upravo te elemente u televizijskom spotu. Stroboskobi koji unose iščekivanje i huka veselih gledalaca uliva pravi doživljaj ovog festivala. Trudimo se i ovoga puta da opravdamo titulu najmasovnijeg regionalnog festivala, koordinirajući medijske i PR aktivnosti kako u Srbiji tako u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini. Prerada spota za video zidove na stejdžu će i ove godine podizati atmosferu u gledalištu.

Footnote: Uvek Kako Treba

Omnistrukture Rusko-srpska kompanija Omnistrukture, jedna od najuvaženijih na ruskom tržištu u osmišljavanju, projektovanju i realizaciji arhitektonskih i gradjevinskih projekata, poverila je osmišljavanje i dizajn i štampu svog kataloga. Njihovi klijenti - Mek Donalds, Ekspo Moskva, Fudbalski klub Zenit iz Sankt Peterburga, Aerodrom Šeremetjevo, Kalemegdanska Terasa i mnogi drugi, su vrlo visoko postavili lestvicu i obavezali nas da ove sjajne projekte predstavimo na najbolji mogući način.

Footnote: Uvek Kako Treba

Ligo Jedan od klijenata koji svojim niskim budžetom. Footnote: Uvek Kako Treba . Za njih smo osmislili dizajn enterijera. univerzalnu ambalažu i "merchandise" komunikacioni set. ali velikom posvećenošću pokušava da se probije na tržištu putem direktne komunikacije sa potencijalnim kupcima i partnerima.

Sign up to vote on this title
UsefulNot useful