KERJA KURSUS PENDIDIKAN MORAL 1225/2 (FOLIO) SIJIL PELAJARAN MALAYSIA TAHUN 2013

Nama : No. kad pengenalan: Angka giliran:

saya ingin juga mengucapkan ribuan terima kasih kepada guru Pendidikan Moral iaitu Cikgu Noridayu Binti Alias kerana beliau telah memberi saya banyak tunjuk ajar supaya kerja kursus ini dapat disiapkan dengan begitu cepat dan lancar. Selain itu. . ( nama ibu bapa) kerana mereka telah banyak membantu saya menyiapkan kerja kursus pendidikan moral untuk SPM 2013. kerja kursus ini tentu tidak dapat disiapkan dengan begitu baik. Mereka telah bersama-sama melakukan aktiviti kerja amal dengan saya untuk menyiapkan kerja kursus tersebut. saya juga amat berterima kasih kepada rakan saya. Tanpa bimbingan cikgu. ( nama rakan anda dan nyatakan dari kelas apa? SR1? SR2?) kerana dia telah bersama-sama melengkapkan kerja kursus ini dengan saya dan telah banyak memberi nasihat kepada saya supaya kerja kursus ini dpat disiapkan tanpa sebarang masalah. Mereka juga turut memberi sokongan serta bantuan kewangan untuk menyiapkan folio ini. Akhir sekali.PENGHARGAAN Saya ingin mengucapkan ribuan terima kasih kepada ibu bapa saya.

Bidang kekeluargaan Tajuk:……. 8. Bidang Perkembangan Diri Tajuk : Membantu ibu membuat persediaan sempena sambutan Tahun Baru Cina 2. Generasi muda dan media baharu 6. Dasar pembangunan ekonomi 5. ……………… B) LAPORAN KERJA AMAL 1. Kepentingan amalan kitar semula 4. …………… 9.. 7. Langkah menangani masalah disiplin di kalangan pelajar 2. 10. 3. ……………. …………. ………………….ISI KANDUNGAN Perkara A) TUGASAN HARIAN 1... Kepentingan kegiatan kokurikulum kepada pelajar 3. Bidang Alam Sekitar (l) Tajuk ………………… 1-2 3-4 5 6-7 8-9 muka surat . ………. 11..

4. D) LAMPIRAN Pengesahan Laporan Kerja Amal . Bidang Perkembangan Diri Tajuk : Membantu ibu membuat persediaan sempena sambutan Tahun Baru Cina 2. 3.... C) GAMBAR AKTIVITI 1. Bidang Alam Sekitar (ll) Tajuk …………………. Bidang Alam Sekitar (ll) Tajuk …………………. Bidang Alam Sekitar (l) Tajuk ………………… 4. Bidang kekeluargaan Tajuk:…….

Gambar 1 Saya sedang membantu ibu mengemas dan membersihkan ruang tamu.Bidang perkembangan diri Tajuk : membantu ibu membuat persediaan sempena tahun baru cina. .

Gambar 2 Saya dan keluarga sedang membuat perbingcangan untuk persiapan sambutan tahun baru cina. .Bidang kekeluargaan Tajuk : bersama keluarga membuat persiapan sambutan tahun baru cina.

Sign up to vote on this title
UsefulNot useful