ACTIONARI ELECTRICE

 

   

Contactoare statice

Comutarea frecventa si silentioasa a motoarelor inclusiv reversare Reglari de temperatura de toate tipurile. Frecventele de comutare nu reprezinta o problema pentru un contactor static. Reglarea temperaturii in doua puncte lucreaza mai exact si sporeste calitatea produselor. Comanda iluminarii. Contactoarele statice comuta rapid si silentios. Inlocuirea combinatiilor stea-triunghi. Inlocuirea combinatiilor contactor-inversor. Actionarea pompelor: Socurile de presiune sunt evitate prin pornirea usoara. Incarcarea mecanica a instalatiilor ca intreg scade, iar durata de viata creste. Actionarea ventilatoarelor: Prin pornirea usoara, curelele trapezoidale nu gliseaza, iar uzarea precoce este stopata. Durata de viata a instalatiei este sporita. Benzi transportoare: Banda porneste usor, astfel incat obiectele transportate sa nu se rastoarne. Intregul sistem este protejat mecanic, iar durata de viata este prelungita

   
Soft startere

    

Limitarea curentului Capacitate marita de suprasarcina Domeniu de putere pana la 500 kW (respectiv 900 kW la tipul de conexiune "In-Delta") Serii de parametri presetate selectabile pentru aplicatii standard Toti parametrii pot fi setati si in mod individual Unitate de comanda cu afisaj text (optional) Iesiri pe releu si analogice programabile Cu posibilitate de conectare la magistrala de date Functia de variator de tensiune alternativa se poate activa din soft.

Convertizoare de frecventa

Un sistem complet si coerent de automatizare inseamna ca automatele programabile si actionarile electrice se potrivesc perfect. Intr-un astfel de sistem, convertizoarele de frecventa DF5, DF6, DV5, DV6 constituie o interfata ideala catre motoarele trifazate. Indiferent daca sunt integrate intr-un sistem sau sunt utilizate ca dispozitive individuale ("Stand alone "), acestora le revine sarcina decisiva de a converti datele si comenzile in secvente corespunzatoare de functionare a motorului actionat. Interactiunea dintre electronica si mecanica este hotaratoare pentru calitatea actionarii. Convertizoarele de frecventa DF5, DF6, DV5, DV6 sunt echipate cu functiile necesare intr-un design compact si sunt disponibile in diverse configuratii care acopera, practic, majoritatea aplicatiilor de putere de la 0,18 kW la 132 kW. Convertizoarele sunt agrementate conform standardelor internationale,ceea ce face posibila utilizarea lor in intreaga lume.