PronaĎi bicikl na Halo oglasima! Бојан Косановић likes Halo oglasi.

NAPRAVITE SAMI SVOJU PASTU ZA ZUBE / PRIRODNO LEČENJE KARIJESA By Sanja Krickic, Ljiljana Volic and Dragana Erdelj in dr Sladjana Velkov (Files )· Edit Doc Vladimir Batančev Prirodne "paste" za zube Dobar efekat daje pranje zuba sa cimetom. Pospe se malo cimeta na četkicu i nakon pranja seusta isperu sa zelenim čajem ili mentom (nanom). Zatim, od morske soli, sode bikarbone i meda. U početku imate osečaj slanosti u ustima, ali akose dobro isperu usta sa običnom vodom to proĎe za par minuta. Formula je sledeća: 1 mera morske soli1 mera sode bikarboneumešati meda toliko da se dobije pasta Može se dodati listić majčine dušice ili žalfije ili druge mirodije po izboru. Obavezno do datimalo koloidnog srebra da se sve dobro spoji. Pasta ne peni već je samo potrebn o dobro isčetkati zube. Drugi metod , koji se može kombinovati sa prvim: Jednostavna zubna pasta može se napraviti od sode bikarbone, biljnog glicerina (on aj bezalkohola, fluorida, kemijskih konzervanasa, okusa ili boja) i eteričnog ulja , metvice, limuna ilikomorača. Kao opšte pravilo, uzmite tečnost u odnosu na sodu bika rbon u u razmeri 1 : 2, dakle 50ml (4 pune velike kašike napunjene do vrha) glicerina na 100 ml (8 velikih punih do vrhakašika) sode bikarbone. Ovde možete i eksperimentisati.Dodajte 5 kapi eterično g ulja prema izboru kako biste popravili okus.Dobro protresite pre upotrebe. Upotrebljavajte štedljivo (vrlomalo na četkicu). Nemojte praviti veli ke količine da vam ne propadne. Zapamtite da je četkica, ane zubna pasta, ta koja čist i vaše zube! Nije reč toliko o tome sa čime čistite svoje zube, nego koliko dugo i koliko temeljno. Zato vam nikakva pasta za zube nije ni potrebna: dobro ih očistite samo sa toplom vodom ičetkicom. Ili, ako ste u prirodi, izgrickajte grančicu hrasta tako da se vrh rascepka i njomeistrljajte zube uzduž kao četkicom. Efekat će biti bolji od svih pasti . TakoĎe i srebrna voda čuva,čisti i izbeljuje zube.

Vesna Češek Sodu bikarbonu nije dobro prečesto koristit, samo povremeno. Eterična ulja j e panajbolje razrijedit u tekučini, jer mogu inaće uzrukovat opekotine(blažje) ako su samo u prahu. Ja napravim zubni prah umjesto zubne paste. Bijela glina (kaolin) i malo praha n eem, koji je i

... Lions Heart Vesna.žalfija..... ja kupujem netom: http://www.Прикажи више Arwen Beki flour Giotti Dhruva pogledaj i druge video od ove predivne zene....8 Simple Steps Learn all about successful.da bi zakrzljala pinelna zlijezda.karijes je potpuno nest ao...i uz sirovu hranu i odredjenu higijenu sa neemuljem.. Arwen Beki ili srebrena voda ona je dobra za sve Aleksandra Obrenovic Dragutinovic Arwen Beki hvala. Zubnu četku sperem pod vodom...da je to tacno ja bih sada ima la zube zdrave kao dren..pod izgovorom da je dobar za zube.ima slucajeva kje sp ominje kako su nekeosobe povadile sve plombe kod zubara koji ne rade po protokol u. .protiv gingivitisa i jako ljekovit.terra-organica.jer najkvalitetnije bjelancevi ne su u biljkama..znam jednu osobu kojoj se zub zaljecio sam....koprive. .. da se prah lijepo primi gore.. glina pa čisti kamenac...tj zub se sam od sebe popunio.. ali ne znam usuštini šta izaziva karijes Giotti Dhruva http://youtu.na srebrnu vodu sam mislil a.ali ga prodaju .... ali se plašim da otvara prostor glj ivicama. Olivera Jelkic Srebrna voda odlično dezimfikuje.kao sto govore da treba jesti meso zbogbjelancevina d ok najljepse zivotinje u prirodi jesu biljozderi.h KARIJES Arwen Beki Uzmeš po jednu kafenu kašiku nane...hr/urtekram/organ ske-paste-za-zube.ono u spoju sapljuvackom oslobadja odredjene enzime koji su zaduzeni za odrzav anje zdrave flore usne duplje.... selfdentistry with Nadine Artemis.. Giotti Dhruva kazu da je flour otrov.be/r4d0BW0I-qI Successful Self-Dentistry . a gifted beauty .Pomješaš to sve u zvačeš tako ujutropo lije jela i navečer prije spavanja :) Aleksandra Obrenovic Dragutinovic Neko je pominjao soluciju sa kokosovim uljem.pa samim tim i borbu protivkarijesa! Takodje koloi dno srebro.

morate da promenite nacin ishrane i druziti se vise sa prirodom . verovatno imate nedostatak enzima. nakraju uzmem malo od ove smese i namazim zube. Zubi se ne moraju prati nonstop ali ih je poženo blago očetkati posle svakog jela.srebrnavoda-maxlab. Sandra Mazja Gorgi Shepentulevski . Da ne bi imali daljne probleme.html i ovohttp://www.. Inače koristim srebrnu vodu za dezinfekciju usne šupljine a i pijem je godinama.com/srebrosept_preparat_za_usta_i_grlo. Gorgi Shepentulevski Evo sta sam ja uradio da resim taj pronlem:izbacio sam sve paste sa supermarketima i napravio sam svoju sa malo vode u sodu bikarbonu sa ce ga mijem zube. srebrna voda uništava gljivice i to je načno potvrđen o za kandidu. nakon nekoliko mjeseci zubi su se sami popunili gdje su bili iscupani. Jedite sto vise zelenog lisca kao sto sutamno zelene boje sala te.zubi su s e sami popunili gde su biliispucani?Da li ste mozda imali ostecenu gledj i osetl jivost zuba zbog toga?Topli pozdravi.k oja je nepogodnaza bakterije) i čisti zubi..srebrnavoda-maxlab. i hemiska reakcija iz ove dve smese iscistizube i tamo gdje cetka ne mo ze. divni ste. da ne ostaju naslage. onda malo jabukov o sirce.Olivera Jelkic Hvala vam svima. Suncem najvise. dobila sam odgovor za par sekundi :) pa zar to nije snaga veća od armije :))))) Ponjević Slobodan Lek za karijes je zdrava hrana (što daje organizmu baznu sredinu. u ustima pre nego što se proguta) Ponjević Slobodan Olivera Jelkic ..html n o i sama srebrna voda je dovoljna (bitno je da se zadrži 30 60 sek.. Giotti Dhruva Hvala Gorgi!!! Svakako u svaku mozete dodati zeolita u prahu koji je odlican za svez dah i prot iv paradentoze . Gorgi Shepentulevski odljustio mi se parcad od zube pa se popunio sam sebe ) i j a sam se zacudio toga. koristim: http://www. na sta ste mislili kad ste rekli .. Ruzena Petras Srebrna voda ili hidrogen na vec postojeci problem.com/srebrosept_pasta_za_zube.

Sign up to vote on this title
UsefulNot useful