0

inseamna ca nu ai gasit, INCA, solutia potrivita!” Anonim

1. “Daca un lucru pentru tine pare dificil de realizat, sa nu crezi ca acel lucru este IMPOSIBIL pentru altcineva, de realizat.”
Marcus Aurelius, imparat si filozof roman

2. “Vreau in jurul meu DOAR oameni care POT invinge

IMPOSIBILUL.”
1

Elizabeth Arden, femeie de afaceri canadiana considerata una din reginele cosmeticii
© 2012 Adrian Iacob

omul a realizat intotdeauna ca … este posibil! Acesti temerari. “Omul este facut in asa fel incat atunci cand ceva il arde pe suflet.” Jean de la Fontaine. “Straduindu-se in permanenta sa faca IMPOSIBILULUL. IMPOSIBIL-itatile sa dispara. Bakunin. “Singurul loc unde VISUL devine IMPOSIBIL este in mintea ta” Robert Schuller. pastor american 5. poet. moralist. teoretician si anarhist rus. fondatorul Aliantei Internationale pentru Democratie 4. dramaturg si romancier francez © 2012 Adrian Iacob 2 . si nici un pas in plus!” Mihail A.3. nu au fost dintre cei care au urmat cu precautie doar acei pasi pe care ii crede-au posibili.

n. Imparat al Macedoniei (356-323 i. “Femeile.” Sir Walter Scott. pentru ca … asa pare. esecul lor ar trebui sa fie o provocare pentru altii. “Pentru cel timid si ezitant totul pare IMPOSIBIL. ca si barbarii.6. ar trebui sa incerce sa faca IMPOSIBILUL! Si atunci cand esueaza.e.” Alexandru cel Mare. “Nimic nu este … IMPOSIBIL pentru cel care incearca.) © 2012 Adrian Iacob 3 . poet si romancier englez 8.” Amalia Earhart. prima femeie femeie pilot Americana care a zburat deasupra Atlanticului 7.

“Stiu ca puterea de a asculta are darul de a face usoare. lucrurile care par IMPOSIBILE!” Maica Tereza. scriitor. calugarita catolica castigatoare a Premiului Nobel pentru Pace in 1979 © 2012 Adrian Iacob 4 . este ceea ce iti ia putin timp. “Nimeni nu este prea departe de a realiza IMPOSIBILUL … cel putin o data pe zi!” Elbert Hubbard. publicist si filozof american 11. “Dificil. Ai izbutit ?– Continua! N-ai izbutit? – Continua!” Fritjob Nansen. om de stiinta si explorator norvegian 10. IMPOSIBIL … este ceea ce iti ia putin mai mult.9.

este ceea ce fac.fizician si inginer astronaut german 13.12. cu ea nimic nu este … ” Arthur C Clarke.” Wernher von Braun.”Limitele POSIBILULUI pot fi definite DOAR DINCOLO DE limitele … IMPOSIBILULUI!!! 14. “Am invatat sa folosesc cuvantul IMPOSIBIL cu foarte multa prudenta deoarece cercetarea. atunci cand nu stiu ce fac. scriitor SF. “Fara credinta nimic nu este posibil. inventator si futurolog britanic IMPOSIBIL!” Mary McLeod Bethune. educator american de culoare pentru Drepturile Civile © 2012 Adrian Iacob 5 .

“IMPOSIBILUL are de multe ori integritate.” Douglas Noel Adams. “Caci Adevar va spun. ca daca a-ti avea credinta macar cat un graunte de mustar. dar aceasta este mereu improbabila.15. Matei 17:20 © 2012 Adrian Iacob ” 6 . acolo si acesta se va muta! Si nimic nu vi se va parea IMPOSIBIL! Isus Hristos. scriitor si dramaturg britanic 16. a-ti putea spune acestui munte: Muta-te de aici.

17. scriitoare americana. Generatie dupa generatie!” Pearl S Buck. doar ca … unele lucruri sunt mai putin probabile decat altele” Jonathan Winters. Primar in Berkley. actor de film si comedie american 18. si astfel… isi implinesc dorinta. “Doar cei ce pot vedea invizibilul pot face … IMPOSIBILUL! ” Frank Gaines. “Nimic nu este … IMPOSIBIL. “Tinerii nu cunosc prea mult prudenta. laureata a Premiului Nobel pentru Literatura in 1938 © 2012 Adrian Iacob 7 . California intre 1939-1943 19. si prin urmare incearca sa realizeze IMPOSIBILUL.

“Toti am esuat in incercarea de a aduce visele noastre la perfectiune. laureat al Premiului Nobel pentru Literatura in 1949. sa facem … IMPOSIBILUL! © 2012 Adrian Iacob ” William Faulkner. “Avem mai multa putere decat vointa. prozator american. ca pe bazele “minunatelor” esecuri. prinț de Marcillac. iar asta ne ofera de multe ori motive pentru a ne scuza pentru anumite lucruri cum ca ar fi: IMPOSIBILE! ” Francois de la Rochefoucauld. fin observator al moravurilor și caracterelor. autor al unor "Maxime" (504 la număr) 21.20. De aceea ne-am impus. duce de Rochefoucauld. 8 .

inginer. inventator si futurolog britanic 24. “Crede si actioneaza ca si cum ar fi IMPOSIBIL © 2012 Adrian Iacob sa esuezi!” Charles Kettering. 2 . astazi! ” Salvator Dali.este posibil. scriitor SF. dar nu este ceva ce merita facut. reprezentant al curentului suprarealist 23. fie usor. “Aceasta este. fie … IMPOSIBIL. pictor spaniol. inventator si om de afaceri american 9 . Acestea pot fi rezumate intr-o singura fraza: 1 . “Fiecare idee revolutionara pare a evoca 3 etape de reactie distincte. 3 – am spus ca e o idee buna de la inceput!” Arthur C Clarke.este complet IMPOSIBIL.22.

nu ereditate” G Stanley Hall. “Suntem cu totii confruntati cu o serie de oportunitati extraordinare deghizate in situatii IMPOSIBILE. pedagog si psiholog american © 2012 Adrian Iacob 10 . sa faca lucruri IMPOSIBIL de realizat in trecut. care sa dobandeasca si sa dezvolte noi variatii ale motorului.25. Charles R Swindoll. “Cele mai multe dintre lucrurile din lume pe care le facem. si chiar trebuie. pastor si autor american ” 26.” Louis D Brandeis. judecator asociat la Curtea Suprema a SUA 27. “Omul Viitorului poate. au fost declarate IMPOSIBILE … inainte de a fi facute.

“Ceea ce putem sau nu putem face. ceea ce consideram POSIBIL sau IMPOSIBIL..” constă în . jucator si antrenor american de baseball 29. “Nu spune niciodata unui tanar ca ceva nu se poate face.28.. istoric britanic ( 1876 – 1962) 30. este rareori o functie a adevaratei capabilitati proprii. “Diferenta dintre POSIBIL si IMPOSIBIL persoane. Caci si Dumnezeu poate ca a asteptat secole de-a randul dupa multi ignoranti sa faca lucruri IMPOSIBILE!” G M Trevelyan. Este mult mai probabil o functie care tine de convingerile proprii despre cine suntem. autor si speaker motivational © 2012 Adrian Iacob 11 . determinarea unei Tommy Lasorda.” Anthony Robbins.

celebru autor american de literatura motivationala. “Omul este singura creatura care se straduieste sa se autodepaseasca.” Napoleon Hill. daca nu … IMPOSIBILUL? IMPOSIBILUL! Eric Hoffer. autorul best sellerului De la idee la bani © 2012 Adrian Iacob 12 . scriitor si filozof american ” Gustave Flaubert. autor al celebrului roman Madame Bovary 32. “Una dintre cele mai mari slabiciuni ale omenirii este frecventa cu care se foloseste cuvantul "IMPOSIBIL" . cautand astfel … ” 33.31. “Ce este frumusetea.

34. regizor. “Intr-un fel este chiar distractiv sa realizezi … IMPOSIBILUL! ” Walt Disney. antrenor de fotbal american 13 . “Noi am putea realiza multe lucruri marete daca nu le-am privi ca fiind … IMPOSIBIL © 2012 Adrian Iacob de realizat. scenarist. om de afaceri si filantrop american 35.” Vince Laombardi.

Este intr-o batalie daca nu te aventurezi in lupta. “Nu as putea spune ca exista ceva … © 2012 Adrian Iacob 14 . om de afaceri american.” Richard M DeVos.vede invizibilul. se simte invincibil si 36. realizeaza Anonim IMPOSIBILUL! ” 37. co-fondator Amway Company 38. “Ce care adopta o gandire pozitiva. “ Este IMPOSIBIL sa castigi o IMPOSIBIL sa iesi invingator cursa daca nu te aventurezi in cursa.

tot atat. cat sunt si-acum. scriitor brazilian autor al romanului “Alchimistul” 40. “Toate lucrurile sunt posibile pana se dovesc a fi IMPOSIBILE. Dar si atunci pot fi atat de IMPOSIBILE. concentrarea si timpul in slujba realizarii acelui ceva. laureata a Premiului Nobel pentru Literatura in 1938 © 2012 Adrian Iacob 15 . inotator american. scriitoare americana. “Exista doar un singur lucru IMPOSIBIL de realizat: teama de esec!” Paulo Coelho.IMPOSIBIL! Cred ca totul este POSIBIL. atat timp cat iti pui mintea.” Pearl S Buck. multiplu campion mondial si olimpic la diferite probe de natatie 39.” Michael Phelps.

“Nu te ruga sa fii ferit de lucruri grele si IMPOSIBILE roaga-te sa ai DETERMINARE!” PUTERE. castigatoare a 5 medalii olimpice de AUR. si VOINTA Nadia Comaneci (Zeita de la Montreal). autor satiric si istoric scotian 43. “Fiecare lucru nobil este la inceput: IMPOSIBIL!!!” Thomas Carlyle. 42. prima gimnasta notate cu 10 intr-un concurs! © 2012 Adrian Iacob 16 .41”Cuvantul IMPOSIBIL. gimnasta romana. eseist. NU se regaseste in dictionarul meu” Napoleon Bonaparte. in viata. al XIX-lea. lider politic si military al Frantei la inceputul sec.

om politic sud-african. ” …facut! Nelson Mandela. “Un lucru pare intotdeauna IMPOSIBIL pana atunci cand este © 2012 Adrian Iacob de facut. este aproape sigur sa aiba dreptate. scriitor SF. Atunci cand afirma ca ceva este IMPOSIBIL. primul președinte al Africii de Sud ales prin vot universal. “Atunci cand un distins si recunoscut om de stiinta spune ca ceva nu este posibil.45. inventator si futurolog britanic 46. atunci este foarte POSIBIL sa greseasca!” Arthur C Clarke. 17 .

47. “Unele dintre cele mai mari realizari ale lumii au fost realizate de oameni insuficient de inteligenti pentru a intelege termenul de … IMPOSIBIL Doug Larson.” 18 Christopher Reeve. mai apoi sa para ulterior sa devina … improbabile. “Atat de multe visuri par la inceput IMPOSIBILE. iar inevitabile. editorialist si journalist american !!!” 48. interpret al rolului “Supermann” © 2012 Adrian Iacob . pentru ca. actor american.

simte intangibilul si implineste IMPOSIBILUL . “Speranta vede invizibilul. poet si dramaturg spaniol. cleric englez. “ Pentru a obtine IMPOSIBILUL omul trebuie sa incerce . romancier. scriitor si colectionar excentric © 2012 Adrian Iacob 19 . ” absurdul! Miguel de Cervantes.” Charles Caleb Colton. autor al romanului “Don Quijote de la Mancha” 50.49.

(Cassius Clay) fost campion de box la categoria grea. intrucat fara suferinta aceasta nu-si va arata niciodata miraculosul sau spectru. “nu sunt in stare”. Urasc fiecare minut de antrenament. “Nu ma consider niciodata invins iar in vocabularul meu nu exista cuvinte sau fraze precum “renuntare”. “nu merge”. “nu pot”. desemnat Sportivul Secolului de revista americană "Sports Illustrated" © 2012 Adrian Iacob 20 . autor de aforisme.51. “nu poate fi vorba”. dar imi spun: NU RENUNTA ACUM! Sufera ACUM si vei trai restul vietii ca un campion!” Muhhamad Ali. si oricat de mult am dori sa traim numai in fericire este absolut IMPOSIBIL. filosof. “Fericirea isi are originea in suferinta. “retragere” – ele sunt vorbe ale lasillor si nesabuitilor. IMPOSIBIL.” Sorin Cerin. “improbabil”. poet şi prozator roman 52. eseist. “esec”.

Hr.Hr. – 470 i.52. psihiatru. obisnuieste-te sa taci! Si daca ti-e IMPOSIBIL sa taci. “Fara a cunoaste Puterea Cuvintelor este IMPOSIBIL sa cunosti oamenii. scriitor român. “Prima lege a supravietuirii: sa nu gandesti! Iar daca totusi nu te poti abtine.) 53. “Daca esti ingenios. prozator si eseist roman 54. nimic NU este … ” Mircea Santimbreanu. nu-ti mai ramane decat o ultima sansa: sa spui invers altfel decat ai gandit!” Augustin Buzura.” Confucius (Kon Fu Zi). scenarist si producător de film © 2012 Adrian Iacob 21 . filozop si politician chinez (550 i. publicist.

55. scriitor si filozof Indian. supranumit Sufletul Bengalului si Profetul Indiei Moderne 56. care sunt acestea?” Edward Aloysius Murphy. inginer aerospatial American carea studiat siguranta sistemelor critice. Dar este IMPOSIBIL de IMPOSIBIL de aflat.” Janos Arany. “Anumite lucruri sunt cunoscut. “ “IMPOSIBILUL” 22 nu exista decat in dragoste si in vise. “Posibilul intreaba Unde stai? IMPOSIBILUL raspunde: IMPOSIBILUL: In visurile slabanogilor!” Rabindranath Tagore. autor al celebrelor “Legi ale lui Murphy” 57. poet si prozator maghiar (1817 – 1882) © 2012 Adrian Iacob .

“Am inteles. ca NU drumul e vinovat atunci cand urcusul mi se pare IMPOSIBIL! Trebuie. este practic. orator si om politic roman 60. filozof grec presocratic 59. IMPOSIBIL sa gasesti ceva de nesperat!” Heraclit. e IMPOSIBIL sa traiasca linistit. “Fara speranta. poet si scriitor roman(n. acela om. 1960 ) © 2012 Adrian Iacob 23 .” Marcus Tullius Cicero.58. de fapt. sa merg drept!” Mariana Fulger. “Cine se teme de ceea ce nu poate fi evitat. in sfarsit.

niciodata nu vei sti cat de aproape esti de el daca nu treci de urmatoarea curba. un sfat preluat de la un alt mare autor american Augustine “Og” Mandino. ii va parea IMPOSIBIL sa afle succesul.61. mergand pas cu pas. iar acesta poate fi ascuns dupa urmatoarea cotitura a drumului. Caci vei vedea ca. De aceea. ridicol sa traiesti in viitor si IMPOSIBIL sa traiesti in trecut.(BONUS)” Este dificil sa traiesti in prezent. Nimic nu este mai indepartat decat minutul care. nu de inceputul ei. mai fa inca un pas.” © 2012 Adrian Iacob 24 . tocmai a trecut!” Jim Bishop. Daca acesta va fi fara rod. drumul nu poate fi prea greu. si nu ii este dat nimanui sa stie cati pasi sunt necesari pentru a-si atinge scopul. jurnalist american In loc de incheiere. mai fa unul si inca unul. Va intampina poate esecul si la al miilea pas. Totdeauna. care spunea: “Valoarea unui om este data de sfarsitul fiecarei calatorii.

Insista pana cand vei reusi! Caci daca insisti indeajuns. vei castiga! Insista pana vei INVINGE!!! Si asta pentru ca… © 2012 Adrian Iacob 25 .

IMPOSIBILUL IMPOSIBIL!!! © 2012 Adrian Iacob 26 .

ro. transfer pe internet. ADRIAN IACOB © 2012 Adrian Iacob 27 . ale carui sfaturi si cunostinte mi-au fost de un real ajutor in redactarea finala a Albumului! MULTUMESC deasemeni tuturor celor pe care i-am citat si care prin rezultatele obtinute au reusit sa intareasca cele afirmate. prietenului meu Cristi Marin. Vei simti la momentul potrivit cine este persoana. pe Facebook sau alte retele de socializare. adevarati artisti care isi impartasesc arta fotografica pe site-urile Flickr. da-l mai departe. intr-adevar … IMPOSIBILUL. sau care sunt persoanele care merita sau le prinde bine sa-l primeasca.com si pe Toxel. Nu mai este IMPOSIBIL!!! *Nota: Daca ti-a placul ceea ce ai gasit aici. cand simti sa-il dai mai departe. si unde va invit si pe voi sa le admirati expunerile. Asadar fie ca le trimiti acest material prin email. retele sociale etc. iti confer dreptul sa redistribui acest material in felul in care este.MULTUMESC FRUMOS! Tin sa MULTUMESC tuturor utilizatorilor. cui doresti si de cateori doresti. Cu stima. si deosebita apreciere. site-uri de documente.. si mai mult sa ajute sip e altii sa-si gaseasca inspiratia proprie care sa le alimenteze credinta ca.

ro © 2012 Adrian Iacob 28 .$UCCE$.Pentru mai multa INSPIRATIE si ACTIUNE te astept pe Dor De Naivitate si in curand pe… A.I.

Sign up to vote on this title
UsefulNot useful