Dacă ai luat în calcul ideea de a urma vreodată un curs de învăţare a autohipnozei, atunci vei putea afla imediat cele 5 elemente esenţiale pe care trebuie să le ofere un astfel de curs ...

Autohipnoza Esenţial - Workshopul interactiv care te ajută să..... ...înveţi cum poţi folosi puterea extraordinară a subconştientului tău....aproape instantaneu!
Lucrurile pe care le vei afla în minutele următoare nu vor avea absolut nici importanţă pentru tine.... decât dacă doreşti cu adevărat să înveţi autohipnoza.

Învaţă metoda care ţi se potriveşte perfect (cea care îţi oferă rezultate)
Exista o grămadă de programe şi de seminarii care îţi promit că poţi învăţa şi practica autohipnoza. Pot spune că am testat personal, timp de 5 ani peste 20 metode şi programe diferite de a intra în transă “de unul singur”. Cred că o metodă este “bună”, atâta timp cât funcţionează, şi am găsit destul de multe tehnici care funcţionează. Altele în schimb, au fost pentru mine o mare pierdere de vreme... Probabil ai trecut şi tu prin astfel de experienţe – ori cu vreo înregistrare audio „luată” de pe net, ori pe la vreun curs de autohipnoză. Şi totuşi ai ajuns să citeşti aceste rânduri, ceea ce înseamnă că doreşti să înveţi (de data aceasta „cu adevărat”) să intri imediat în starea de autohipnoza, şi să îţi dai sugestii care... de data aceasta chiar funcţionează! Vrei să înveţi o metodă care îţi permite să intri într-o stare hipnotică aproape instantaneu? Vrei să îţi dai rapid sugestii pozitive care, în sfârşit, chiar funcţionează? Dacă răspunsul tău este DA! la cele 2 întrebări de mai sus, atunci vei dori probabil să afli.....

Pe de alta parte. Odată ce înţelegi şi aplici regulile minţii tale în lucrurile pe care le faci. astfel încât tu să poţi folosi imediat ceea ce înveţi! 5. Poţi să o personalizezi (pentru că eşti o persoană unică cu nevoie unice şi ai nevoie de o abordare „croită” special pentru tine) 5. Doar prin dovezile pe care le primeşti poţi avea convingerea şi motivaţia de a folosi aceste tehnici în fiecare zi pentru a-ţi transforma viaţa în bine! 4. Poţi să observi progresul pe care îl faci cu autohipnoza într-un mod constant (chiar în fiecare zi. Mai important decât acest lucru este posibilitatea de „a reîntări” acea informaţie după parcurgerea acelui curs. Dovezile palpabile că autohipnoza chiar funcţionează pentru tine .. Ai posibilitatea să intri şi să ieşi rapid din transă chiar în câteva secunde (pentru nu ai întotdeauna la dispoziţie ore întregi “să te joci de-a autohipnoza”) 2. Poţi să te bazezi că funcţionează de fiecare dată (şi mai ales atunci când ai nevoie urgentă) – să şti că poţi face. Posibilitatea de a explica în termeni simpli şi uşor de înţeles modul de funcţionare şi principiile fundamentale ale minţii tale.) . vei putea realiza fără efort un lucru extrem de important : acela de a fi în controlul fiecărui aspect din viaţa ta! Pot să-ţi spun (din propria mea experienţă) că poţi folosi cu succes autohipnoza şi autosugestia doar dacă: 1. Experienţa de a intra şi de a ieşi din autohipnoză de cel puţin 20 de ori pentru a instala (permanent) în subconştientul tău declanşatorii stării hipnotice. Este imposibil de realizat acest lucru într-un singur workshop fără a folosi inducţii hipnotice extrem de rapide (chiar instantanee)..Cele 5 elemente esenţiale pe care trebuie să le ofere un curs de autohipnoză Un curs bun de autohipnoza trebuie să îţi ofere: 1. Studiile au arătat că imediat după finalizarea unui curs „obişnuit” un participant rămâne cu maxim 20 % din ceea ce învaţă în acel curs. de exemplu o durere de cap sau de dinţi să dispară în maxim 10 secunde! 4. astfel încât să le poţi aplica practic în viaţa ta. Un mod de a învăţa care ţi se potriveşte perfect! Fiecare om are o percepţie şi un mod de învăţare unic. Iar după 30 de zile doar cu 5%! Un curs experienţial este conceput din start să îţi ofere posibilitatea de a reţine cel puţin 80 % din informaţie. Poţi să înveţi rapid metoda (pentru că ar fi absurd să te chinui luni de zile ascultând până la plictiseală zeci de înregistrări ) 3. 2. 3. să poţi să te protejezi de informaţiile şi persoanele care doresc să te manipuleze sau să îţi producă emoţii negative. Posibilitatea de a-ţi construi un o bază stabilă pentru fiecare lucru pe care îl vei învăţa în viaţa ta după ce vei avea aceasta experienţă: să poţi folosi sugestibilitatea minţii tale pentru a reţine şi a implementa mai bine tot ceea ce înveţi.

poţi avea siguranţa că ştiu despre ce vorbesc. folosirea autosugestiei. nu doar „povesti despre hipnoza” Poţi urmări demonstraţiile mele filmate în care vei vedea: cum se poate realiza o inducţie rapidă sau instantanee.în şedinţele individuale de hipnoză pe care le-am avut alături de clienţii mei. De ce am ales să realizez workshop-ul Autohipnoza Esenţial? Exista un singur motiv pentru care am ales să practic hipnoza : dorinţa de a ajuta . poţi avea o „mostră” a stilului în care eu lucrez hipnoza împreună cu partenerii mei de transă. demonstraţiile filmate.regresia hipnotică. dar pertinente. Poţi să îţi dai rapid orice sugestie care are efect imediat şi de durată! Din fericire. am avut posibilitatea să testez şi să-mi îmbunătăţesc tehnicile de autohipnoză pentru a le face mai eficiente şi mai rapide.. Nu ai nevoie de sute de şedinţe ca să înţelegi ce funcţionează şi ce nu Eu am făcut deja acest lucru. instalarea declanşatorilor pentru autohipnoza.6... vei găsi cu siguranţă articolele publicate. şi toate informaţiile despre mine şi despre hipnoză – informaţii pe care le poţi accesa gratuit.. pentru că poţi găsi despre persoana şi activitatea mea o grămadă de informaţii pe internet. Toate acestea le poţi găsi pe youtube postate „la vedere” pentru ca tu să ai dovezile că sunt realizabile şi că nu ţin de domeniul „poveştilor despre hipnoză” În plus. pe de-o parte.. Dacă vei cauta pe internet „Andrei Loiso”. Fapte. Dacă deja mă cunoşti şi te-ai înscris în lista mea de noutăţi. obţinerea transei „adânci” (somnambulismul). iar pe de alta parte. îţi pun la dispoziţie programul Autohipnoza Esenţial – un program ce are „în spate” experienţa personală a peste 100 de oameni în şedinţe 1-la 1 ce însumează aproape 500 de ore de aplicaţii practice! Cine sunt eu şi de ce pot să îţi ofer acest program de învăţare a autohipnozei? Nu vreau să te plictisesc vorbind despre mine prea mult. şi. ţi-am transmis deja manualul „Adevărul despre hipnoza” în care ai găsit informaţii uşor de înţeles. despre hipnoza şi aplicaţiile hipnozei. efectul sugestiilor post-hipnotice. iar acum. Şi acest lucru se poate face doar prin practică .

etc. În primul rând înveţi cum să-ţi foloseşti toate resursele minţii tale – studiile medicale recente au dovedit că.) A fost un pas firesc să pun cap la cap tehnicile pe care le folosesc în şedinţele 1-la 1 şi să concep program de învăţare rapidă şi eficienta a autohipnozei. Stresul se acumulează – iar dacă nu reuşim să ne relaxăm complet (şi majoritatea dintre noi rămânem parţial tensionaţi). sunt extrem de dificil sau poate chiar imposibil de realizat : 2. aşa cum spunea prietenul meu Cătălin. stresul din trafic. în mod conştient. simţim efectele negative ale tensiunii acumulate: ne enervăm mai uşor. stresul de la locul de muncă. stresul creat de ştirile radio sau TV. din interacţiunile cu cei apropiaţi.oamenii să facă schimbări pozitive în viaţa lor. cu atât sunt mai aproape de obiectivul meu. Să elimini stresul şi tensiunile negative din viaţa ta Este dovedit ştiinţific că în decursul unei zile acumulăm o mare cantitate de stres datorită ritmului nostru de viaţă: stresul de acasă. pe zi ce trece. Autohipnoza este instrumentul care te ajută să utilizezi celelalte 90 de procente pentru a realiza acele lucruri care. răbufnim în accese de violenţă (verbală şi . (Acesta este „beneficiul meu secundar” – mă simt excelent pentru că fac ceea ce îmi place. (Îl vei vedea imediat pe Cătălin „în acţiune” chiar în timpul primei sesiuni lucrate împreună. folosim doar 10 – 15 % din potenţialul minţii noastre. Atât de simplu încât până şi un copil se poate juca „de-a hipnoza” . în mod obişnuit.) De ce este important pentru tine să înveţi autohipnoza? Care sunt cele mai importante 3 beneficii ale practicării autohipnozei şi autosugestiei? 1. Cu cât pot să ajut mai multi oameni.

odată ce am terminat acea ţigară sau am mâncât ciocolata preferată. shopping. Sunt sigur că poţi să-ţi aduci aminte de un moment din viaţa ta când aveai de realizat un lucru important pentru tine. fără a-ţi pune sănătatea în pericol – fumând ţigară de la ţigară sau mâncând necontrolat (de exemplu) 3.poate chiar şi fizică). Problema este că. .. mental. Şi. Cât de bine ţi-a prins în acel moment incurajarea venită din partea celor apropiaţi? În acest program vei învaţă să-ţi oferi singur(ă) cea mai puternică sugestie – autosugestia. Sau poate doreşti să te pregăteşti pentru un examen şi vrei să te concentrezi mai bine când înveţi pentru a reţine mai multă informaţie. Nimeni nu te cunoaşte mai bine decât te cunoşti tu pe tine – şi nimeni nu poate să te sugestioneze mai bine decât tu însuţi. cu toate acestea. etc. rămânem cu şi cu stresul în continuare.. pe moment ne eliberează de presiune: fumatul. stresul reapare şi ne îndeamnă să mai aprindem o ţigară sau să mai mâncam o ciocolată. Sau încercăm să contrabalansăm tensiunile interioare făcând anumite lucruri care. Vei învăţa cum să-ţi oferi sugestiile care te vor ajuta în fiecare plan al vieţii tale – fizic. Autohipnoza şi autosugestia te ajută să elimini momentele tensionate. Nu va dura prea mult până când vom învăţa un tipar – din nefericire distructiv pentru sănătatea noastră. emoţional şi spiritual. mâncatul în exces. Să îţi îmbunătăţeşti rezultatele în orice activitate pe care o faci Poate te pregăteşti de o întâlnire importantă şi ai nevoie să te relaxezi şi să funcţionezi la întreaga ta capacitate. astfel încât să te bucuri de viaţă.

fără să gândim? Mintea subconştientă ne conduce în 95 % din cazuri în toate lucrurile automate pe care le facem – însă acum este momentul că tu să preiei controlul şi să schimbi obiceiurile tale nedorite.. pentru ca tu să ai dovada incontestabilă că poţi să obţii rapid starea de autohipnoza oriunde şi oricând! Ţi-am pregătit şi câteva „jucării-surpriză” pe care le vei lua acasă . Lucrurile pe care le vei experimenta in workshop-ul Autohipnoza Esenţial ●Pe parcursul a 2 zile de workshop vei experimenta cel puţin 5 exerciţii de imaginaţie care îţi vor arăta cât de bine răspunde mintea ta subconştientă chiar la propriile tale sugestii – astfel vei avea convingerea că hipnoza funcţionează perfect pentru tine! ●Vei aplica cel puţin 3 tehnici a de intra singur(ă) în transă adâncă în doar câteva secunde. Dacă vrei să trăieşti (în scurt timp) viaţa după regulile tale.. Suntem “pe pilot automat” majoritatea timpului – şi dacă suntem obişnuiţi să gândim pozitiv şi să facem lucruri care ne îmbunătăţesc calitatea vieţii noastre..) ●Vei afla cele 9 reguli esenţiale pentru a concepe şi a-ţi da sugestiile care funcţionează cu adevărat (pentru ca tu să poţi folosi cât mai bine ... citeşte în continuare despre.4. Însă ce facem dacă mai avem câteva obiceiuri şi gânduri ce nu ne sunt tocmai folositoare? Dar pe care le facem de multe ori în mod automat.. este foarte bine.... Să elimini definitiv obiceiurile şi rutina nedorită şi să (re)iei controlul asupra vieţii tale Trăim fiecare zi gândind şi făcând aproape 95 % din lucrurile pe care le-am făcut în ziua precedentă.

.vei primi.. şi tu le vei testa din plin doar la acest workshop! ●Vei experimenta cele mai „adânci” stări de hipnoză (cel puţin nivelul de somnambulism) şi vei învăţa cum să le obţii instantaneu cu ajutorul declanşatorilor! Nu-i aşa că ţi-ai dori să existe „un buton magic” pe care.. vei face lucrurile „să se întâmple”? Ei bine.un PANOU DE COMANDĂ!!! ●Vei învăţa cum să îţi construieşti „Panoul tău de Comandă” şi să obţii rezultate instantanee apăsând pe „butoanele din mintea ta”! Şi mai . ●Vei învăţa cele 7 „Reguli Esenţiale al Minţii” şi..... mai important. nu vei primi doar un buton.indiferent de lucrul pe care doreşti să-l realizezi! ●Vei vedea (şi chiar experimenta) peste 10 modalităţi de a intra în hipnoză (cel puţin 10 inducţii şi abordări diferite) pentru ca tu să descoperi metoda cea mai bună pentru tine..autosugestia împreună cu autohipnoza). dacă îl apeşi. Este absolut imposibil de realizat acest lucru fără ajutorul inducţiilor rapide şi instantanee. vei învăţa cum să le pui în aplicare astfel încât mintea ta să lucreze pentru tine şi nu împotriva ta! ●Vei învăţa de ce majoritatea tehnicilor care sunt practicate şi predate la alte cursuri de autohipnoza sunt greşite (pentru că nu funcţionează) şi vei învăţa tehnicile corecte care îţi vor aduce rezultatele pe care le doreşti! ●Vei învăţa cum poţi folosi corect capacităţile tale mentale în acord cu „Regulile Esenţiale ale Mintii” pentru ca efectul autosugestiei şi a al transei să fie maxim! ●Vei învăţa care este „ingredientul-minune” care face succesul inevitabil..

cel puţin aşa cum o trăiesc şi eu: ca fiecare zi a ta să fie plină de bucurie. de energie. de motivaţie şi.ales te vei juca cu aceste „butoane” din plin pe parcursul celor 2 zile! ●Vei descoperi care este modul tău optim de învăţare (şi de procesare a informaţiei) pentru a alege declanşatorul cel mai eficient pentru tine. te vei condiţiona (încă o dată) pentru succes! Îţi voi cere feedback – pentru că doresc ca tu să continui să perfecţionezi tot ceea ce vei învăţa la acest workshop! Şi doresc să trăieşti în fiecare zi experienţa autohipnozei şi autosugestiei.. Cu alte cuvinte.. plină de satisfacţie..... ●În plus... lucrurile nu se vor opri aici: vei primi asistenţă şi îndrumare din partea mea pentru următoarele 30 de zile: sunt la dispoziţia ta pentru orice întrebare sugestie sau clarificare de care (poate) vei avea nevoie. de succes! Dacă deja eşti convins(ă) că Autohipnoza Esenţial a făcut deja un „click perfect cu dorinţele şi aşteptările tale poţi să-ţi rezervi locul chiar acum: . ●Vei lucra în sala de workshop cel puţin una din cele 3 aplicaţii-bonus ale autohipnozei şi autosugestiei (în funcţie de votul tău şi al viitorilor tai colegi):  Obţinerea relaxării instantanee şi eliminarea stresului  Îmbunătăţirea abilitaţii de a vorbi în public  Îmbunătăţirea capacităţii de concentrare şi memorare ●După ce vei pleca acasă cu autohipnoza şi autosugestia „în tolbă”. în aceste 30 de zile vom avea 1 webinar exclusiv doar pentru tine şi ceilalţi colegi participanţi în care eu voi răspunde întrebărilor voastre iar voi puteţi să „retrăiţi” atmosfera şi distracţia din sala de curs.

După ce vei parcurge workshop-ul Autohipnoza Esenţial vei putea intra în transă adâncă aproape.Ce vei putea realiza după ce parcurgi workshop-ul Autohipnoza Esenţial? ●Exact lucrurile pe care le-ai dorit : vei putea intra şi ieşi din transă oricând. dacă doreşti să experimentezi autohipnoza ai nevoie să asculţi o înregistrare audio timp de 30-60 de minute. vei putea să rămâi în această stare de transă oricât doreşti (de la 10 secunde dacă eşti „în priz ă” şi nu ai timp....instantaneu (cel puţin nivelul somnambulismului) ●În plus. şi nu vei şti niciodată nivelul transei pe care îl vei avea sau dacă acele sugestii vor funcţiona vreodat ă pentru tine... pân ă la 30-60 de minute. folosind un secret pe care îl vei învăţa în .. oriunde şi aproape în orice condiţii: în mai puţin de 10 sec poţi să foloseşti autosugestia.sau chiar mai mult). vei afla şi cum poţi rămâne în transă fără să te chinui să mai ”alungi gândurile care vin”.. să intri în singur(ă) în hipnoză şi să ieşi din transă „upgradat(ă)” cu noua ta sugestie! ●În mod obişnuit..

. vei ajunge.„Autohipnoza Avansat”. lucru valabil şi cu autohipnoza : de la obţinerea şi menţinerea transei cu ochii deschişi şi pân ă la anestezia oricărei părţi ale corpului tău în doar câteva secunde (te vei bucura de aceasta abilitate în special la dentist – spre uimirea acestuia din urmă!) Cu aceste aplicaţii avansate ne vom „juca” mai târziu într-un alt workshop ..doar. vei avea un fundament solid şi vei putea folosi puterea minţii tale subconştiente pentru a învăţa uşor şi rapid orice iţi propui! Şi mai ales. Este ca şi cum ai trece cu mare viteză prin tot ceea ce ai realizat în 2 zile de workshop – în doar câteva minute! Mintea ta subconştientă poate face lejer această „minune”. iar vocea mea te va ajuta să ajungi într-o stare hipnotică extrem de plăcută! În plus. Pot să îţi spun (din propria experienţă) că dacă vei alege să foloseşti autohipnoza în viaţa ta de zi cu zi.10 secunde! ●Vei putea să îţi realizezi sugestiile pe care le doreşti (şi pe care le vei pune imediat la treabă pentru tine!) ●Poate. vei putea reţine acele informaţii mult mai bine! ●Autohipnoza Esenţial este un început de drum: exist ă întotdeauna încă o noua treaptă. cel mai important aspect: vei construi fundaţia pentru orice alt proces de învăţare pe care îl vei parcurge după acest workshop! Indiferent de lucrurile pe care alegi să le înveţi. În plus: Workshop-ul Autohipnoza Esenţial vine la pachet cu o serie de bonusuri care. vei primi instrucţiunile şi exerciţiile pe care ţi le recomand să le lucrezi singur(ă) pentru a atinge „perfecţiunea” cu autohipnoza. în scurt timp să realizezi lucruri pe care alţii . practic triplează valoarea pe care o vei primi în sala de curs: Bonus #1 CD-ul cu înregistrările pe care le-am realizat special pentru a te ajuta să „reîmprospătezi” sugestiile şi declanşatorii pe care i-ai instalat.

vei primi manualul de autohipnoză şi notele de curs pe care le-am pregătit pentru tine astfel încât să nu te chinui „să iei notiţe pe genunchi” în sală.(poate chiar şi tu) nu ai fi crezut că le poţi face vreodată: de la eliminarea instantanee a STRESULUI şi până la înlăturarea unor probleme cu care poate te lupţi de mulţi ani de zile! Vei vedea „How deep is the rabbit hole” cu autohipnoza. Bonus #2 În plus. Teoria o vei învăţa acasă. Fiecare dintre acestea sunt testate de mine personal şi funcţionează de minune! Vor funcţiona în curând şi pentru tale! Bonus #4 Pare greu de crezut că îţi mai pot oferi chiar mai mult decât ţi-am spus până acum. în ritmul tău. nu-i asa? Ei bine „there’s more”: Vei avea un discount generos la orice eveniment de-al meu la care vei participa în viitor: am o grămadă de surprize care te vor ajuta să-ţi atingi visele tale cele mai îndrăzneţe! Aş vrea ca tu să progresezi.. Doresc în primul rând ca tu să experimentezi acest workshop chiar mai mult decât să „înţelegi” toată partea teoretică. Alegerea este a ta. Şi când spun avanpremieră nu mă refer doar o prezentare . să te dezvolţi continuu şi nu doar „din An-în-Paşti”. mult după ce vei observa cu satisfacţie cât de bine (şi cât de rapid) funcţionează autohipnoza pentru tine! Bonus #3 Am pregătit pentru tine lista cu 33 cele mai utile (şi mai puternice) sugestii de transformare personală pe care le poţi folosi împreună cu autohipnoza pentru a-ţi schimba viaţa în bine. Din acest motiv doresc să te ajut să fii mai aproape de mine! Bonus #5 Deşi acest curs este destinat învăţării autohipnozei şi autosugestiei.. vreau să-ţi ofer mai mult: dacă vom avea timp (şi sunt şi alţii interesaţi) îţi voi arăta o avanpremieră al viitorului meu curs: „Adevărul despre Regresia Hipnotică”.

Sper că în curând să am ceva mai mult timp şi voi începe din nou să exersez.. Vă mulţumesc... însă nu îţi voi răspunde eu... Elena „Trebuie să-ţi spun că în fiecare zi fără nici o excepţie continui să citesc cartea ta şi să ascult înregistrarea audio.poate chiar cu tine . Am obţinut rezultate satisfăcătoare încă de la început.” Robert „Ei bine.ilustrată: îţi voi oferi o demonstraţie cu o persoană interesată de acest subiect .” Silviu „Am folosit câteva săptămâni înregistrarea pentru meditaţie şi mi se pare excelentă!” Valentin „Am folosit autohipnoza după indicaţiile primite şi cred eu că au funcţionat.. Părerea mea este că funcţionează programul dvs. Tehnică de catalepsie a pleoapelor a funcţionat foarte bine şi am obţinut rezultate bune. dar trebuie perseverenţă şi timp. Îi las pe cei care au experimentat deja (auto)hipnoza să îţi spună impresiile lor. Voi continua să fac exerciţiul cu degetul de cate ori simt nevoia de relaxare.. Îţi mulţumesc din suflet pentru tot. „În primul rând vreau să vă mulţumesc.. Mi-a plăcut trecerea de la catalepsia pleoapelor la relaxarea corporală unde am obţinut iarăşi rezultate bune. fără să exagerez cu nimic... La care.) Bonus #6 Despre acest bonus vom discuta atunci când ne vom întâlni în sala de curs! Îţi plac surprizele plăcute? Da? Şi mie.” Radu „Am ascultat înregistrarea trimisă şi pot să spun că am fost plăcut surprins.. Am ascultat înregistrarea şi a fost minunat. HIPNOZA este o tehnică care odată experimentată reprezintă un pas înainte .. o senzaţie incredibilă! Am ajuns la un punct de relaxare aproape nemaiîntâlnită până acum.de fapt. şi îmi place să îţi ofer o astfel de surpriză. pentru mine funcţionează de minune. de altfel. Relaxarea mentală a decurs foarte bine şi m-a ajutat să intru într-o stare de relaxare corporală şi mai mare. care valorează aproape cât întregul workshop! Cum te poţi asigura că programul meu chiar funcţionează? O întrebare firească.. Trebuia probabil să exersez zilnic pentru rezultate mai bune. dar din păcate datorită unor probleme personale nu am mai continuat.

. http://www. În curând şi tu vei putea face cu ajutorul minţii tale astfel de lucruri. Şi au reuşit foarte bine folosind autohipnoza şi autosugestia! Iar pentru că o imagine face cât o mie de cuvinte şi o demonstraţie filmată face cât o mie de imagini.. cu ajutorul hipnozei putem preveni şi trata diverse afecţiuni ale corpului sau ne putem mări productivitatea şi eficacitatea din timpul activităţilor noastre cotidiene.la prima vedere : Prietenul meu Cătălin Chirilescu a fost foarte deschis şi dornic să lucreze hipnoza: am folosit toate cele 7 reguli ale minţii pentru a crea în doar o singură şedinţă o serie de demonstraţii extraordinare ale capacităţii minţii umane. Reprezinta un pas în afara “fascinantei şi eternei” zone de confort. dragi mei prieteni.com/watch?v=xmZoppn6PHk . îţi voi arata câteva aplicaţii ale autohipnozei şi autosugestiei ce pot părea incredibile.catalinchirilescu.făcut de noi în procesul individual de EVOLUTIE.aproape incredibile: Intrarea şi ieşirea din transă profundă folosind autosugestia – cu o precizie cronometrică. Cătălin Chirilescu Trainer..com/watch?v=mD3nJMB6aCg Analgezia (eliminarea durerii) realizată cu ajutorul autohipnozei şi autosugestiei – în mai puţin de 10 secunde! http://www. Iar pentru acest pas înainte. un adevărat specialist al tehnicilor hipnotice. Autor www...ro Sunt aceşti oameni diferiţi într-un fel faţă de tine? NU! Unii dintre ei sunt profesionişti în domeniul dezvoltării personale. un om în care eu am avut încredere totală şi pe care îl recomand cu cea mai mare căldură.. pot afirma că Andrei este un tip prietenos. Majoritatea însă sunt oameni absolut obişnuiţi care au ales să-şi schimbe viaţa în bine .youtube. Iar din proprie experienţă (“joaca de-a hipnoza” cum îi spunem eu şi Andrei). Cu bucurie şi recunoştinţă”.. Speaker..youtube... vă felicit din toată inima! Asta ca să nu mai spun că.

Cât valorează pentru tine să reduci nivelul stresului tău zilnic cu cel puţin 50 %? (pune un preţ) 2.... Cât valorează pentru tine să ai un „Centru de Control” al minţii tale şi să poţi stăpâni fiecare aspect din viaţa ta (prin puterea autosugestiei)? Cât valorează pentru tine să ai libertatea de a avea controlul de a realiza tot ceea ce îţi doreşti? (pune şi aici un preţ) Aduna acum valoarea pe care ai pus-o răspunzând la cele 3 întrebări şi scrie o sumă pe o foaie (sau mai bine în mintea ta). Pentru mine doar acesta ar fi un schimb echitabil.. să-ţi „încarci bateriile” în mai puţin de 1 minut şi să îţi reiei activitatea cu 100% mai multă energie şi entuziasm? (pune un preţ şi pe acest lucru) 3. Cât valorează pentru tine să te poţi relaxa aproape instantaneu. Am 3 întrebări pentru tine: 1.pentru că acest workshop nu este potrivit pentru tine. Gata? Acum compară valoarea stabilită de tine cu cea pe care o vei găsi mai jos: ...Şi toate acestea au fost realizate într-o singură sesiune – de fapt chiar prima şedinţă împreună cu Cătălin – fără nicio condiţionare sau „regizare” în prealabil.Dacă valoarea ta este de cel puţin 10 ori mai mare decât preţul meu.com/watch?v=IObRoue8zrA Care este investiţia ta în programul Autohipnoza Esenţial? E dificil să estimezi cât valorează pentru tine să-ţi îmbunătăţeşti viaţa ta personală şi profesională. Şi pentru că această demonstraţie nu a fost doar „o simplă întâmplare”. Dacă nu. Iar acest workshop tocmai asta vei face! Te voi ajuta eu să dai o dimensiune tangibilă valorii lucrurilor pe care le vei primi. de data aceasta în public: http://www.youtube.. atunci îţi recomand să încerci orice altceva.. atunci sunt absolut încredinţat că acest curs este pentru tine şi ştiu că te pot ajuta.. Doresc să ai certitudinea şi încrederea că primeşti cel puţin de 10 ori mai mult decât plăteşti. am repetat-o. De ce? ....

there’s more..Pentru că doresc să aduc valoare în viaţa ta prin informaţia şi experienţa pe care le pe care o vei avea alături de mine! Şi mai ales pentru că ştiu că vei preţui şi vei pune la treaba ceea ce vei învăţa atunci când te implici 100%. Aici se aplică o vorbă plină de înţelepciune : “Culegi ceea ce ai semănat”. Cam atât vei plăti pentru toate lucrurile pe care le-am povestit mai sus. Inclusiv pentru toate cele 6 bonusuri. este implicaţia ta financiară : Cât costă acest program? Ei bine. vom avea cele mai bune rezultate! Am învăţat acest principiu din propriile mele greşeli şi apoi din greşelile pe care le-am făcut la început cu cei pe care am dorit sa-i ajut.. Chiar mai mult decât atât! Iar în ultimul rând. energie şi bani. Învăţăm unii de la alţii şi mai ales.. financiar şi investim timpul necesar studiului... Inclusiv pentru pentru toată asistenţa post-curs. cel mai probabil. De ce vei obţine cele mai bune rezultate doar dacă te implici în program? Pentru că fiecare dintre noi punem preţ pe acele lucruri pe care le dorim şi în care investim timp.vei primi înapoi acele rezultate.. un week-end. Însă programele care m-au ajutat cu adevărat sunt cele în care am investit din plin timp.. Dacă pui pasiune. Tu eşti singura persoană care are cu adevărat controlul în acest aspect : este vorba de motivaţia ta.ne distrăm de minune! Apoi. „But wait.. „doar” 490 RON pentru a-ţi „upgrada” viaţa aşa cum vrei tu. încredere şi te aştepţi la rezultate spectaculoase. :)” .. vei investi pentru workshop 2 zile. de „sufletul” pe care îl pui în acest program... la momentul actual Autohipnoza Esenţial costa 490 RON. sunt sigur că vei dori să investeşti câteva minute pe zi pentru a-ţi transforma viaţa! Din punct de vedere al energiei: Acesta este elementul cel mai important. Cât vei investi în acest program? Din punct de vedere al timpului. Am strâns de-a lungul timpului metri cubi de cărţi şi sute de programe de optimizare personală şi profesională. Însa va fi un weekend în care te vei simţi bine: la workshopurile mele nu exista „student” şi „profesor”.. de sentimentele tale. doar atunci când ne implicăm emoţional. energie şi bani. Cu alte cuvinte.

Încă un motiv în plus pentru tine să alegi workshopul Autohipnoza Esenţial! Nu mă interesează să-ţi vând doar un curs: doresc să te ajut să faci un salt uriaş în direcţia pe care o doreşti. fără păreri de rău. fie îl poţi primi de la partenerii mei. Dar îmi place să-ţi ofer un motiv suplimentar de siguranţă: „Try before you buy” (sau „Testează înainte de a cumpăra”) Dacă după prima zi acest curs nu ţi-a oferit 100% satisfacţie atunci îţi voi returna integral tot ceea ce ai plătit. Într-un cadru de 1-la1. Acest cod îl poţi primi fie de la mine dacă eşti abonat(ă) la lista mea de noutăţi (şi vei fi tratat(ă) ca şi VIP). dacă mai era necesar. fără presiunea colegilor care nu vor înţelege „nici în ruptul capului” această decizie.. Să-ţi dea Dumnezeu tot . o să pun şi „cireaşa pe tort” : mai poţi avea încă un discount suplimentar dacă vei introduce codul de discount în momentul când vei completa formularul de înscriere. Însă eu îţi respect şi îţi onorez alegerea ta şi îmi ţin promisiunile! Cred că ai suficient timp să îţi dai seama de acest lucru în cele 6-8 ore ale primei zile. Partea şi mai bună este că pentru fiecare persoană în plus vei primi cei 10 % discount.. Şi cred că este absolut corect ca tu să ai posibilitatea de a te asigura de valoarea pe care acest workshop o aduce în viaţa ta. atunci se întâmplă adevărate miracole.. aşa încât eforturile tale şi încrederea cu care mă onorezi spunând şi altora despre workshopul Autohipnoza Esenţial îţi poate plăti acest curs (şi poţi pleca chiar şi cu bani acasă!!!!).. ci şi pe cei dragi ţie... prietenii tai îţi vor mulţumi mai târziu pentru că le-ai oferit o mână de ajutor.) . nu-i asa? În plus. Fără întrebări.. timp şi bani în acest program. Crezi că glumesc? Pune-mă la încercare .. Stau mărturie cuvintele câtorva dintre cei ce m-au onorat cu încrederea şi au făcut lucruri extraordinare cu (auto)hipnoza: „Mulţumesc din suflet pentru tot ajutorul care mi l-ai oferit. Valoarea acestui curs. poate chiar într-un moment în care aveau nevoie de o acest lucru în viaţa lor! Şi.. îţi voi oferi un discount generos de 10 %. Iar pentru că aceasta persoană a „mers pe mâna ta” şi avut încredere în recomandarea făcută de tine îi voi acorda şi ei (sau lui) 5% discount.i-o dai chiar tu prin ceea ce vei realiza! Însă atunci când pui suflet.Pentru că doresc să te ajut nu doar pe tine. îţi voi face o ofertă deosebită: Dacă vei „aduce” odată cu tine o altă persoană (care îţi este ţie dragă). oricum ai prins ideea.

. locul tău (şi preţul pe care îl vei plăti în cazul achitării avansului) este este asigurat definitiv. preţul de mai sus poate (şi va fi modificat cu siguranţă) într-o direcţie superioară. http://quiltunivers. Şi. Vei primi toate instrucţiunile prin e-mail după ce vei transmite formularul de înscriere: data la care se tine cursul.com/ „Unică şedinţă de hipnoză în care m-ai învăţat şi autohipnoza mi-a folosit extrem de mult. iar înscrierile sunt realizate după principiul „Primul venit. fără o cauză anume. locaţia..ce e mai bun. şi alte informaţii utile. însă tu nu trebuie să-ţi faci griji din acest motiv? De ce? Pentru că poţi avea chiar acum acest .. Am devenit foarte calmă în situaţii dificile de la serviciu (un job cu mult stres). Vei fi direcţionat(ă) către formularul de înscriere pe care îl poţi completa şi transmite imediat. Cu alte cuvinte va creşte..s-ar putea să primeşti şi un cadou-surpriză. primul servit”.. fundamentală.. modalităţi de plată.. intrinsecă.. Înscrierea ta în acest program va fi confirmată definitiv în momentul în care vei achita acest program (parţial sau integral). Mi-e greu să exprim starea de bine pe care o trăiesc.” Daniela..... Nu o dată mi s-a întâmplat să aud din partea clienţilor mei aceste cuvinte: „Acest preţ este mult prea mic comparativ cu problema pe care m-ai ajutat să o rezolv. Te încurajez să acţionezi pentru a avea ceea ce îţi doreşti chiar acum! Odată ce ai achitat programul (sau avansul). am reuşit să iau carnetul de conducere (fără stres) în condiţiile în care aproape că nu mi se dădea nicio şansă (sunt o visătoare) şi voi continua să lucrez cu mine astfel.. nu ştiu exact ce ar fi trebuit să simt sau să gândesc...blogspot. Trebuie să ştii că există o limită de 15 participanţi pentru o ediţie a workshop-ului Autohipnoza Esenţial.” Cristina „Simt nevoia să-ţi scriu aceste rânduri doar pentru a-ţi mulţumi.. pe măsura inimii tale generoase. De atunci am experimentat singură autohipnoza de multe ori.” Este foarte posibil ca următoarele ediţii să aibă un preţ mai mare... Apropos de preţ. nu gândesc nimic şi simt o bucurie imensă. dar eu în acele momente...... şi îmi rezerv dreptul de a face acest lucru atunci când voi primi semnale pozitive din partea celor ce au ales să înveţe autohipnoza cu mine.” Cristina Cum putem începe? Te aştept să te înscrii în programul Autohipnoza Esenţial accesând buton galben de mai jos.

program la preţul de 490 RON. Andrei Loiso P. Învăţa cum să pui la treabă puterea extraordinară a subconştientului tău! Cu prietenie. Pentru 490 RON ( şi discounturile ce se aplică) primeşti: ●2 zile de training experienţial în autohipnoză şi autosugestie ●un CD cu înregistrări şi exerciţii pentru acasă ●un manual de instrucţiuni ●lista cu 33 de sugestii esenţiale pe care le poţi folosi imediat ●notele esenţiale din acest curs..S.. Şi îţi poţi „upgrada” viaţa. ●30 de zile de asistenţă post curs.) Fii printre primii şi comandă acum programul Autohipnoza Esenţial . Vreau să ai 100% satisfacţie din acest program. atunci pot să te asigur că ai în faţă cel mai bun program realizat vreodată în acest domeniu din România! . ●1 bonus-surpriză (şi te asigur că doar acest bonus valorează cât întregul workshop) ●1 webinar exclusiv doar pentru „absolvenţi”! Şi nu în ultimul rând: garanţia că acest curs ţi se potriveşte 100% sau vei primi înapoi integral suma investită după prima zi (adică 6-8 ore) de workshop! Dacă doreşti cu adevărat să înveţi autohipnoza.aproape peste noapte .

P. Nu lasă să treacă pe lângă tine ocazia de a învăţa autohipnoza şi de a folosi (în mod corect) autosugestia. completează formularul şi vei trai în scurt timp viaţa după regulile tale! Iar cel mai bun moment pentru aceasta este chiar. Apasă butonul galben. Meriţi cu siguranţă tot ceea ce este mai bun.S.ACUM! . P.. te aştept să revii şi să îţi asiguri locul cat mai curând.. iar workshopul Autohipnoza Esenţial îţi oferă de departe. iar atunci când te vei convinge în totalitate că aşa este. nu trebuie să mă crezi pe cuvânt: îţi recomand să faci un „tur de orizont”.Bineînţeles.. cel mai bun mod de a învăţa autohipnoza la ora actuală! Dacă tu doreşti să aplici în viaţa ta aceste tehnologii extraordinare ale minţii tale. ai acum cea mai buna ocazie de a face acest lucru..

Sign up to vote on this title
UsefulNot useful