NISIP SI PIATRA

Este istoria a doi prieteni care. traversand desertul… . .

Intr-un anume moment al zilei s-au certat iar unul dintre prieteni l-a lovit peste fata pe celalalt. . .

fara a spune vreun cuvant. scrie pe nisip: « ASTAZI. . CEL MAI BUN PRIETEN AL MEU M-A LOVIT PESTE FATA » .Cel care a fost lovit peste fata.

Ei isi urmeaza drumul pana ce gasesc o oaza si se hotarasc sa faca o baie. se impotmoleste in nisip miscator dar prietenul sau il salveaza. Cel care a fost lovit peste fata. . .

. » . el scrijeleste intr-o piatra: « ASTAZI. CEL MAI BUN PRIETEN AL MEU MI-A SALVAT VIATA. Dupa ce ajunge la mal teafar si nevatamat.

Cel care si-a lovit si salvat cel mai bun prieten il intreaba: « Dupa ce te-am lovit. de ce? » . . ai scris pe o piatra. tu ai scris pe nisip iar acum.

.Prietenul sau ii raspunde: « atunci cand cineva te raneste va trebui ca tu sa-l scrii pe nisip astfel incat vantul sa-l stearga din memoria ta. tu trebuie sa-l scrii in piatra astfel incat vantul sa nu-l poata sterge in veci. » . dar atunci cand cineva face ceva bun pentru tine.

SA-TI GRAVEZI MULTUMIRILE IN PIATRA. .INVATA SA-TI SCRII RANILE PE NISIP SI… .

o zi pentru a o iubi si o viata pentru a o uita. FA-TI TIMP PENTRU A TRAI!!! . Trimite cest mesaj la toti prietenii tai pentru a le reaminti ca nu i-ai uitat.Unei persoane speciale… Se spune ca-ti ia un minut pentru a gasi o persoana speciala. o ora pentru a o aprecia.

Sign up to vote on this title
UsefulNot useful