Un dispozitiv solar de purificare a apei Scrie aici textul cautat...

RSS Articole Prima pagina Contact Despre Energeia Termeni si Conditii Vrei sa fii voluntar pe Energeia? Sprijina Energeia!

RSS Comentarii

Abonare Newsletter

Navigare: Energeia - blog de ecologie > Energie Solara > Un dispozitiv solar de purificare a apei

Un dispozitiv solar de purificare a apei
Autor: Mihai |

Categorii Top Comentate Animale in primejdie Biomasa Biodiesel Bioetanol Biogaz Casa si gradina Economisirea energiei Becuri economice Becuri LED Energia valurilor Energie Eoliana Centrale Eoliene

aSolar
www.asolarus.com

Clean power energy - Your Solar power specialists.

Un inventator suedez a dezvoltat un dispozitiv solar de purificat apa care ar putea oferi milionelor de oameni saraci din intreaga lume acces la apa potabila, ce se poate obtine din surse infectate de bacterii fara a se mai imbolnavi din cauza acestora. Aparatul denumit Solvatten seamana foarte mult cu un bidon de benzina si poate fi umplut cu pana la 10 litri de apa, apoi trebuie sa ramana deschis la soare. Un simplu indicator arata ori culoarea rosie, ori verde, anuntand utilizatorul daca apa este purificata si sigura pentru

Turbine eoliene Energie Geotermala Centrale geotermale Pompe de caldura Energie Solara Panouri Solare

open in browser PRO version

Are you a developer? Try out the HTML to PDF API

pdfcrowd.com

..com . Inventatorul Wadstrom Petra a precizat ca: „Ideea mi-a venit în momentul în care am conştientizat că o groază de oameni trăiesc cu resurse de apă infectate. Vara scade randamentul unui .. directorul executiv al Organizatiei Publice de Sanatate din Nepal. B. Apropo cautand pe internet articole am gasit un blog foarte interesant. Sursa: Solvatten Panouri Solare Sisteme solare pentru apa calda Mijloace de transport ecologice Masini Electrice Masini Hibrid Poluare Reducerea emisiilor Sa facem economie Stocarea si distribuirea energiei Video Comentarii ale ecologistilor Articole asemanatoare: “Blue Earth” este primul telefon solar cu touchscreen Ar putea baloanele cu aer cald sa inlocuiasca turbinele eoliene? Sisteme de incalzire solara – exemple si detalii Panouri solare – intrebari frecvente Etichete: Energie Solara • purificator • purificator solar • Solvatten Draga Marian75. Marian75 | Citeste comentariul Nu inteleg polemica solara.. Am petrecut ceva timp in armata romana (Romînă). iar sute de copii mor din această cauză. Panoul fotovoltaic are nevoie de LUMINA nu sa bata soarele pe el.repede si in Romania .org | Citeste comentariul Salut . Magureanu Constantin | Citeste comentariul In atentia d-ului Alecu Ioan de la pro-energie. foarte ieftina) pentru zonele care sunt electrificate .. Catalin | Citeste comentariul Salut.. open in browser PRO version Are you a developer? Try out the HTML to PDF API pdfcrowd. Aparatul a fost testat deja în Kenya şi Nepal avand un foarte mare succes. fiind in acelasi timp prietenos cu mediul. Aceasta inventie este minunata deoarce va ajuta o multime de oameni din tarile sarace. Sa o luam pas cu pas. In acest fel disparand riscul de a contacta boli de apa.baut (aceasta trebuie sa ramana circa 3-4 ore la soare).. chiar daca consider ca faci "un pic" de reclama pentru Automobile Electrice Romania. nu mai vaem mult pina cind calitatea apei de baut va lasa de dorit ....Exista deja zone in care se consuma apa (consum uman) improprie consumului uman . as dori sa te contrazic. De foarte multa vreme sunt tentat sa-mi tranform automobilul cu motor pe benzina ( Opel Astra ) in automobil .. Iar aceste urmări sunt uşor de prevenit prin energia solară. pe care oamenii n-o folosesc încă la adevăratul ei potenţial”.. Exista 1 comentariu la 'Un dispozitiv solar de purificare a apei' » Comentariul lui dumitru oprea pe 29 March 2009: -Cred ca ar trebui adus f. Ma numesc B. -Am facut referire doar la metodele foarte ieftine si eficiente . mai . . asta ca .ro : daca asa hal de publicitate ai gasit sa iti faci. Potrivit lui Bhushan Tuludhar. Catalin. -Mai exista metoda tratarii apei cu ultraviolete (lampa realizata de niste studenti americani . masinaelectrica.

Catalin | Citeste comentariul © Copyright Energeia – blog de ecologie 2008-2012.B. Toate drepturile rezervate Aboneaza-te la newsletter sau RSS pentru a fi instiintat cand apar noi materiale pe Energeia open in browser PRO version Are you a developer? Try out the HTML to PDF API pdfcrowd.com .

Sign up to vote on this title
UsefulNot useful