Centrul LINGUA

PENTRU DEZVOLTAREA ȘI PERFECȚIONAREA COMUNICĂRII ÎN SFERA PUBLICĂ

UNIVERSITATEA BABEȘ-BOLYAI
FSEGA, Campus, etaj 1 / 110, str. Teodor Mihali Cluj-Napoca, ROMÂNIA tel: +40 0264 418663

cursuri de limba engleză
Cambridge CAE, FCE (90 ore) Cambridge BEC HIGHER (90 ore) Engleză generală (50 ore) Engleză de afaceri (50 ore)
înscrieri vineri, 8 și 15 martie, ora 18.00 afișarea grupelor preliminare marți, 19 martie, ora 15.00 confirmarea locurilor vineri, 22 martie, orele 18.00-20.00 afișarea grupelor finale marți, 26 martie, ora 15.00 începerea cursurilor de luni, 1 aprilie, conform orarelor

Înscrierile se fac personal, prin prezentarea la oricare din cele 2 date anunțate, la Centrul LINGUA, FSEGA, etaj 1, biroul 110 (Secretariatul Centrului LINGUA).

fără necesitatea de a participa la module suplimentare care se pot întinde pe o perioada mult mai lungă. evident incomplet. raportat la eficiență și la standardele internaționale). acestea fiind de obicei concepute pentru un număr între 90 și 120 de ore de predare. cât dintr-o pregătire pentru examenele internaționale acoperă respectivul număr de ore – dacă taxele cursurilor oferite de către alte centre par mai mici. eficiente și recunoscute publicații în domeniu. cursurile fiind în regim intensiv. Astfel. Manualele folosite de către Centrul LINGUA (de la edituri britanice / internaționale de prestigiu) sunt selectate cu atenție. ca înainte de a decide la care centru lingvistic să vă înscrieți pentru un astfel de curs. Centrul LINGUA oferă o pregătire completă pentru aceste examene într-un singur semestru. ar fi în beneficiul dvs. Cursuri de engleză generală / engleză de afaceri Cursurile de limbaj general şi de afaceri se adresează comunității locale şi regionale. din topul celor mai noi. să solicitați şi informații referitoare la acoperirea completă sau incompletă a respectivei pregătiri într-un singur modul (adică. tuturor celor interesați să-şi îmbunătățească deprinderile de comunicare într-o limbă străină. . puteți beneficia de o pregătire completă pe o durată de 3 luni.Cursuri de pregătire pentru examenele Cambridge Față de alte centre lingvistice (cu un număr mai mic de ore pentru un modul de pregătire). Alegând un curs la Centrul LINGUA. acest lucru s-ar putea datora unui modul de pregătire mult mai scurt. Aceste cursuri nu reprezintă o fază prealabilă obligatorie pentru examenul susținut în vederea dobândirii certificatului LINGUA de competență lingvistică şi nu asigură automat succesul în acest demers.

Sign up to vote on this title
UsefulNot useful