"Pravo iz štampe" Jul 2013: odmah objaviti

nega

– još jedna essie opsesija

Predstavljamo vam novu, unapređenu essie liniju za negu noktiju
Za čime čeznete? Dužim, čvršćim noktima? Podlogom za lak za nokte čvrstom kao stena? Vaši snovi o noktima postaju stvarnost. Poput duha iz lampe, nedavno predstavljena, reformulisana essie linija za negu noktiju će vam ispuniti želju. Odvrnite poklopac bilo koje od 12 essie unapređenih formula za negu noktiju i otkrijte profesionalno rešenje iz kozmetičkih salona za sve tipove noktiju. Najzad, prelepi, zdravi nokti jednim potezom četkice. Već dugo, pored boja, nega noktiju je još jedna od essie opsesija, "Poznata sam po bojama, međutim, lepota noktiju počinje njihovom negom – to je osnova dobrog manikira," ističe osnivač i globalni kreativni direktor Essie Weingarten. "Svaki od tretmana moje essie linije za negu noktiju je spoj vrhunske tehnologije i proverenih rešenja koja ostvaruju besprekorne rezultate." Essie go-to tretman? Uvek sa sobom nosim moj apricot cuticle oil. Ne izlazim bez njega. Za tren oka hidrira zanoktice čineći ih mekanim i zdravim." essie nudi kompletan asortiman profesionalnih rešenja za negu noktiju. Izaberite jedan od četiri tretmana (za svaki dan, za rast noktiju, za jačanje, protiv starenja). Jednostavnije negó ikada pre. Uživajte u zdravim noktima tokom cele godine. Zastupljeni su tretmani za sve tipove noktiju, za krte, slabe, nokte koji sporo rastu, neravne nokte. Izaberite jedan od tretmana, sledite 4 jednostavna koraka i očuvajte savršeno zdravlje noktiju: 1. hidrirajte nokte pomoću apricot cuticle oil preparata 2. pažljivo očistite preparat i nanesite podlogu 3. nanesite 2 sloja boje 4, nanesite učvršćivač i završni sjaj Noktima nikada nije bilo tako dobro! Nova essie linija za negu noktiju je sada dostupna u salonima i centrima lepote širom sveta.
Essie Weingarten, autoritet za boje, je u Njujorku, 1981. osnovala essie cosmetics - američkog kozmetičkog stručnjaka za nokte. essie je omiljena zbog vizionarskog pristupa lakovima za nokte koje krase privlačna, pronicljiva imena stvarajući nove standarde. Predvodnik luksuza, essie je brend laka za nokte za kozmetičke profesionalce, znalce kozmetičke industrije, slavne ličnosti i žene od stila u preko 100 zemalja. essie je posvećena očuvanju sigurnih standarda sa nagrađivanom linijom proizvoda za negu noktiju i preko 900 nijansi boja. www.essie.com

“fill the gap nokte čini glatkim u nekoliko poteza četkicom” U slobodno vreme. “Ojačajte i upumpajte malo gvožđa sa mojim millionails” Novi millionails sa 1. moj apricot cuticle oil je najbolji izbor” Moj apricot cuticle oil je ekskluzivni eliksir koji de omekšati. . zato nabaci moj good to go završni sjaj. Grubijan koji čuva lepotu vaših noktiju. hidrirani i izgledaju mlađe. Pomodu moje jedinstvene nutri-keratin formule nokti su glatki. Očekivano! “Pre nego što sat otkuca ponoć proveri da li si good to go (spremna)” Nikad se ne zna kada možeš da naletiš na svog princa. “Kada vam je potrebna istinski okrepljujuda hidratacija.000 brzodelujućih molekula u svakoj bočici Primetno ojačajte nokte pomoću mog ekskluzivnog millionails. Formula gvozdene snage sa zaštitnim omotom od vlakana pomaže u sprečavanju lomljenja. hidrirati i revitalizovati zanoktice. ljuštenja i cepanja noktiju. Nakon samo jedne dragocene kapi bide vam jasno zašto ga manikiri širom sveta preporučuju. Spreman je za sekund jer je ponekad svaki sekund važan. praznine popunjavam prikrivanjem nedostataka noktiju.000.

Sign up to vote on this title
UsefulNot useful