lBenchmarking

l Planificarea
Influenta factorilor interni

Baza tehnica Creativitatea, cunostiintele si calitatea personalului

Resursele disponibile

Implicarea managementului in proces

Coordonarea/integrarea inovatiei(lantul furnizor/client)

l Planificarea Influenta factorilor externi Necesitatea unor cunostiinte aprofundate a segmentului Inovatii dese pe piata. presiune Strategii si atragere si mentinere a clientilor Presiunea cantitativa/ Nevoia de a mentine profitul .

lChestionarul lData interviului lPozitie in organizatie lNume intervievat lTelefon lEmail .

lPart II: Structura si analiza de aplicare a procesului de consultanta l1. De ce elemente va folositi pentru a identifica nevoile si cerintele in cazul analizarii unei proces de consultanta? .

Ce abordare folositit in analiza procesului de consultanta? .lPart II: Structura si analiza de aplicare a procesului de consultanta l2.

Ce abordare folositi pentru a va dezvolta abilitatea de analizare a procesului de consultanta? .lPart II: Structura si analiza de aplicare a procesului de consultanta l3.

puteti sa ni-l impartasiti? .lPart II: Structura si analiza de aplicare a procesului de consultanta l4. Exista documentatie in cazul aplicarii unui model de analiza a unui proces de consultanta? Daca da.

Cum va determinati scopul de a finaliza vanzarea atunci cand incepe procesul de consultanta? Care sunt pasii pe care ii urmariti in aceasta actiune? .lPart II: Structura si analiza de aplicare a procesului de consultanta l5.

In ce situatii se aplica acest proces? (Vizeaza toate persoanele din zona de interes/vizeaza persoane-cheie din zona de interes?) .lPart II: Structura si analiza de aplicare a procesului de consultanta l6.

lPart II: Structura si analiza de aplicare a procesului de consultanta l7. Aveti o metadologie specifica in a selectiona un public-tinta? Daca da.? Sunt elemente generale care evidentiaza publicul-tinta in general? Daca nu. de ce modificari crezi ca are nevoie modalitatea de abordare pentru a reduce de la consumator general la consumator tinta? . care este metadologia dvs.

Ce tehnici folositi pentru strangerea informatiilor? (Este necesara o documentare prealabila a consultantului?/Exista analiza altor modele de consultanta ce sunt adoptate? Daca da.lPart II: Structura si analiza de aplicare a procesului de consultanta l8. puteti sa le impartasiti?) .

considerati ca acestea sunt relevante pentru a avea un randament ridicat in atingerea obiectivelor? . In ce masura credeti ca v-au ajutat experientele anterioare pentru actualul post? Aveti studii in domeniu? Daca nu.lPart III: Model de proces de consultanta l1.

Ce elemente ati considerat ca trebuiesc dezvoltate atunci ati decis sa va imbunatatiti in latura de consultant? .lPart III: Model de proces de consultanta l1.

Ce bariere de comunicare ati intampinat in cadrul proceselor de consultanta? Cum ati depasit acele bariere? .lPart III: Model de proces de consultanta l2.

Ce aptitudini trebuie sa indeplineasca consultantul pentru ca procesul de consultanta sa fie unul eficient? Cum ti-ai asimilat tu astfel de aptitudini? .lPart III: Model de proces de consultanta l3.

Ce fel de rezultate ati avut atunci cand ati folosit un model specific de consultanta? .lPart IV: Evaluare proces de consultanta l1.

Ce aspecte ale procesului de consultanta functioneaza cel mai bine si de ce? .lPart IV: Evaluare proces de consultanta l2.

lPart IV: Evaluare proces de consultanta l3. Ce aspecte ale procesului de consultanta sunt cele mai dificele si de ce? .

lPart IV: Evaluare proces de consultanta l4. Este ceva ce ati dori sa schimbati in procesul dvs. de consultanta? Ce ati schimba? De ce? .

lThank you .

Sign up to vote on this title
UsefulNot useful