Milioane de oameni din lumea intreaga apeleaza la servicii complementare de ingrijirea sanatatii.

In Statele Unite ale Americi, doar in 1997 ,peste 83 de milioane de americani au consultat specialisti in domeniile medicinii complementare si alternative. Se estimeaza ca numarul vizitelor la acesti specialisti este mai mare, in fiecare an, cu peste 200 de milioane, fata de numarul vizitelor la medicii din reteaua primara oficiala.Centrul National pentru Medicina Complementara si Alternativa din Statele Unite estimeaza ca, in 1997 , americanii au cheltuit 21,2 miliarde de dolari pentru consultatii si tratamente de medicina complementara si alternativa .Acum se apreciaza ca 42 % din populatia Statelor Unite foloseste aceste servicii. Rezultatele unei cercetari sociologice americane, desfasurate in 1998 , pentru a stabili de ce apeleaza oamenii la terapiile complementare si alternative, au fost publicate in revista de specialitate Journal of the American Medical Association. Acestea dezvaluiau ca oamenii sunt dornici ,, sa-si trateze bolile intr-un context mai larg cu semnificatii spirituale de viata… folosirea ingrijirii alternative fiind o parte a unei orientari mai ample, cu un set de valori si convingeri culturale care implica o abordare holistica si spirituala a vietii”. Cea mai mare parte a celor care au raspuns la chestionarele sociologice nu voiau sa inlocuiasca medicina conventionala, ci doar sa o completeze cu alte tratamente . Sursa -Puterea de a vindeca de Robert Pellegrino- Estrich Efectele energiilor vindecatoare asupra corpului uman In anul 1960, omul de stiinta Robert Becker a facut o descoperire profunda. A numit fenomenul ,,dediferentiere” . ,, Ceea ce am descoperit este uimitor”, a spus Becker , in timp ce studia curentul energetic al ranilor la broaste. Becker a descoperit ca functia initiala a celulelor ar putea fi schimbata, sau ,,dediferentiata”, fiind indreptata catre vindecare si regenerare. Globulele rosii puteau fi dediferentiate prin aplicarea unor mici cantitati de curent electric[ masurate in miliardimi de amperi ]. ,, In mai putin de o ora ,am putut urmari cum corpusculul rosu se transforma dintr-o celula plina de hemoglobina si cu un mic nucleu contractat , intr-o celula fara hemoglobina si cu un nucleu activ mare.” Concluzia fireasca era ca ,,aplicatiile energetice minime ar putea controla, inversa si chiar initia anumite procese umane de crestere”. Descoperirile lui Becker sugerau ca urma sa aiba loc o revolutie in domeniul medical.,,Vechea paradigma chimico-mecanica a medicinii se destrama, a

Impreuna . Acest nou concept privind energia vietii propune un efect terapeutic asupra organismelor vii din perspectiva energiilor magnetice.. electrice sau electromagnetice – o multime de vindecari noi sau. vechi’’ .” Ceea ce a observat Becker era un proces de reviriment( inviorare) vital la celulele vii. Corpul uman este alcatuit din vibratii electronice (si electro-magnetice) .ARE UN EFECT STIMULATOR. redescoperite. . format din unde ( vibratii). fiecare organ si tesut avand propria vibratie necesara pentru sustinerea si pentru echilibrul acelui organism. imaterial .” Robert Becker Rolul fizicii cuantice in medicina La confluenta celor doua culturi se situeaza cu maiestrie fizica cuantica . NU ESTE DECI SURPRINZATOR CA APLICAREA UNEI ENERGII DIN AFARA . se poate structura in anumite conditii . Campul cuantic . DINTR-O SURSA ENERGETICA BIOLOGICA PARALELA . aceasta tendinta schimba in mod radical conceptia noastra despre fiinta umana si despre natura si potentialul vindecarii...dinamica ascunsa in medicina”.spus el. . fiecare atom si element . fiind inlocuita de o >> paradigma complet noua<< privind energia vitala. initiaza sistemele de vindecare ale corpului. in afara spatiului si timpului. care exista peste tot in univers. cea care arata dualitatea camp( imaterial) – corpuscul ( material) . datorita energiilor aplicate. REVIGORANT SI VINDECATOR ASUPRA CELULELOR CORPULUI CARE O PRIMESTE.

poate vindeca orice boala. ameteli. ce au o existenta definita in timp si spatiu. Singura conditie necesara si suficienta pentru a vindeca boala este legata de inaltarea frecventei peste un anumit prag. tomografii. sufocare. palpitati. Boli functionale si boli organice Medicina vestica clasifica bolile in doua categorii: boli functionale si boli organice. medicina cuantica se bazeaza pe studierea spectrului vibratiilor organismului uman in conditii normale si patologice. iar particulele.Campul este suportul informatiei. fiecare organ este la randul sau asociat unui spectru de vibratii al tuturor celulelor care intra in structura sa.in corpusculi materiali ( particule). Orice particula din univers vibreaza pe o anumita frecventa. fiecare organism viu este definit din punct de vedere informational si organizat de spectrul de vibratii ale tuturor organelor ce il compun. modificand frecventa vibratiilor meridianului sau organului afectat sau a intregului organism . Marea majoritate a simptomelor pentru care pacientii se prezinta la medic sunt cauzate de patologia functionala. adica in termenii medicinei cuantice s-a produs deja o materializare patologica( o tumoare maligna) intrun anumit organ. iar analizele sangelui efectuate pacientului releva valori cvasinormale. suportul materiei. agitatie. deoarece toate tipuriel de terapii. dar toate toate explorarile imagistice ( radiografii. Timpul este deci doar un atribut al lumii materiale. atacuri de panica. denumita unda psi. greturi.Bolile organice sunt cele la care avem de-a face deja cu modificari structurale ale organelor si modificarea parametrilor sangvini. . aratand ca boala nu este decat o modificare (in sensul reducerii) a frecventelor acestui spectru. In medicina cuantica nu exista termenul de tratament simptomatic. care poate duce in cazuri extreme pana la aparitia unor tumori si ca simpla modificare ( crestere) a acestor frecvente. insomnie. care are rol informational si care este suportul ce permite transferul de informatie in intregul univers. tratate doar simptomatic de medicina alopata. neliniste.). disfunctii erectile etc. ecografii. stari de depresie. Ce este medicina cuantica? In esenta. RMN) nu releva nici o modificare de structura a organelor. indiferent prin ce metoda s-ar realiza aceasta. bolile functionale fiind cele la care pacientul descrie anumite simptome ( durere de orice tip. fiind acompaniata de o unda. realizeaza un tratament al cauzei energetice ce a produs boala. Fiecare molecula dintr-o celula vibreaza . fiecare celula este definita din punct de vedere informational de spectrul de vibratii ale tuturor moleculelor care o compun. endoscopii.

medic primar boli interne.Sursa: Articol . Spitalul Clinic de Urgenta Floreasca . doctor in medicina.. Almanahul Medical” De la medicina cuantica . specialist cardiolog. Constantin Erena . la holograme energetice Dr.

Sign up to vote on this title
UsefulNot useful