P. 1
Nem Vedooltas

Nem Vedooltas

|Views: 4|Likes:
Published by Asculta-ti Sufletul
gfnxjhfn
gfnxjhfn

More info:

Published by: Asculta-ti Sufletul on Sep 25, 2013
Copyright:Attribution Non-commercial

Availability:

Read on Scribd mobile: iPhone, iPad and Android.
download as PPT, PDF, TXT or read online from Scribd
See more
See less

08/22/2014

pdf

text

original

A média minden évben hangoztatja, hogy évente 36 EZER ember meghal az influenza miatt.

(Az USA-ban) Ez torz adat, nem sok köze van a valósághoz.

„2001-ben 62.034 haláleset volt Influenza gyanús megbetegedésekben. Csak 18 esetben tudták az influenzavírust egyértelműen azonosítani.”
Peter Doshi (John Hoskins Orvostudományi Egyetem kutatója) A CDC (járványügyi hivatal) szerint

Akkor most 36 EZER vagy csak 18?
Amikor valaki megkérdőjelezi a CDC által közvetített adatokat, azzal jönnek, hogy az influenzavírus izolálása nagyon bonyolult feladat. A CDC éves költségvetése 10 milliárd dollár. Szóval ne legyen már olyan bonyolult.

legtöbbjük mégis azt javasolta betegeinek. Több mint 500-an lebénultak (Guillain-Barré szindróma miatt) 2009-ben az angol orvosok 50%-a visszautasította. mint magától az influenzától. (A CDC amerikai járványügyi intézet szerint) A Novartis cég oltóanyaga az amerikai kormány saját definíciója szerint is biofegyvernek minősül. (A gyógyszeripar jól fizet) . Eredmény: 25 ember meghalt. azzal sokkal többet kockáztatsz: Több ember halt meg az oltástól. A beteg leggyakrabban magától meggyógyul. Ha beoltatod magad. hogy oltassák be magukat. hogy beoltsák a H1N1 vakcinával. (21-en haltak meg miatta 2008 nyarán Lengyelországban) Amerikában 1976-ban H1N1 ellen oltottak embereket.Évtizedek óta gyógyítható.

(Járvány idején 1000–2000 NE D-vitamint kell bevinni) Vakcinagyártók bevételei az Influenzából: Gyártó Sanofi-Pasteur CSL Medimmun Bevétel 690 millió dollár 180 millió dollár 450 millió dollár A bevétel az övék.John Jacob Cannell orvos kórházi osztályán betegeinek rendszeresen nagy adag D-vitamint adagolt. a kockázat a tiéd. . és csak az ő osztályán nem volt influenzás. Aztán jött a járvány.

vagy Mercury) Közismerten az egyik legveszélyesebb méreg. Azért kockáztassunk agykárosodást. amit ismerünk. (Thimerosal. Agykárososdást. annak minden szövődményével együtt. (orvosi vélemény) 2. most meg az egész vírust teszik bele az „ellenszerbe”. indok: Régen a megölt vírusból eltávolították a szövődményeket okozó részecskéket. hogy ne legyünk influenzásak? (Magyar vakcinákban 50 mikrogram is lehet) . izombénulást okoz.1. indok: Minden oltásban legalább 25 mikrogram HIGANY van.

"Higany és más agykárosító anyagokat tartalmazó oltások beadásával vegyi agykárosodást lehet előidézni" Nobel díjat nyert! Bertrand Russel .

Sorvasztja az idegszálakat. Oltassuk be vele az embereket! . a koncentráció bőven a Környezetvédelmi Minisztérium által megállapított határérték felett lesz. HIGANY Ha egy szem sónak megfelelő mennyiségű higanyt teszünk egy 190 m3-es úszómedencébe.

mind megdöglöttek.A Baxter gyógyszergyártó H1N1 elleni vakcinát küldött Csehországba. hogy a Baxter már egy évvel az első H1N1 megjelenése előtt szabadalmat nyújtott be H1N1 oltóanyagra. se az EU. Vadászgörényeknek adták be. Ott a BioTest cég tesztelte az „oltóanyagot”. Kérdés: ki „szülte” a H1N1-et? . Az is érdekes. Pedig kötelező lett volna. (na ezzel oltasd be magad) A vakcinát mégsem vizsgálta ki se a WHO.

izmok fogyása) A vakcinagyártók legnagyobb örömére sikerült a világot pánikba ejteni a H5N1 madárinfluenzával. Jordan McFarland.Tolókocsis lett. holott az emberről emberre nem tud terjedni. órákkal azután. . 14 éves (USA) (Guillain-Barré szindróma) 2010-ben az amerikai kormány elismeri a H1N1 szezonális influenza vakcina és a Guillain-Barré Szindróma közötti összefüggést. hogy megkapta a H1N1 elleni "védőoltást". (izomgyengeség. bénulás.

hivatalosan a világ leggazdagabb embere.” Érted? .Ez itt Bill Gates. Megalapította a Vakcinagyártók Nemzetközi Szövetségét. akkor le tudjuk vinni 10-15%-al. (Gavi 1999) Bill Gates Nyilvános beszédében ezt mondta a föld népességéről: „Ha jó munkát végzünk az új oltások terén.

Az embereket akaratuk. Hiroyuki Matsuoka ötlete. mint repülő injekcióstűk” (egy japán orvos. sőt tudtuk nélkül oltanák be szúnyogok által. . miközben előadja a „repülő injekcióstűk” ötletet. akit Bill Gates támogat) Bill Gates nyilvános előadásán szúnyogokat enged szabadon. „Szúnyogok.

ami egy olyan vízben oldódó higanyvegyület. Danuta Skowronski. akik most beadják őket. a British Columbia Egyetem idegkutatója "Ha kivennék a nyereséget az oltások gyártásából. közben a terhes nőknek és a gyermekeknek javasolják” Chris Shaw.” Dr. A járvány csak kamu. 60 nap kéne ehhez„ Dr. mert idegrendszeri betegségeket okozhat" Dr. akik nem lettek beoltva” Dr.” Dr. Az állítólagos H1N1 fertőzések többségében nem is influenza. a kanadai járványügyi hatóságtól. amelyek csak minden ezredik embernél jelentkeznek" „A hosszú távú szövődményekről fogalmunk sincs” „Egyetlen vakcina sem biztonságos. mint azok."A H1N1 elleni vakcina thimerosalt tartalmaz. hanem egyszerű légúti megbetegedés. Sebő Zsuzsanna gyermekorvos „Az első tesztoltás után 20 nappal jónak minősítik a vakcinát. akkor még azok is elítélnék az oltásokat. . amelyet a legtöbb védőoltásból már kivontak. Mercola "GSK vakcinához adott ismertető szöveg egyáltalán nem tartalmaz biztonságossági adatokat. Tóth Kálmán gyermekorvos és infektológus "Pár száz tesztoltás alapján nem lehet azokat a veszélyeket kizárni. George Starr White Végszónak: "A szezonális influenza elleni védőoltással beoltottak sokkal nagyobb valószínűséggel betegedtek meg a H1N1 vírustól.

Maradjon köztünk! Ne küld tovább! Bill Gates .

You're Reading a Free Preview

Download
scribd
/*********** DO NOT ALTER ANYTHING BELOW THIS LINE ! ************/ var s_code=s.t();if(s_code)document.write(s_code)//-->