AFIRMACIJE ČAKRI: ČAROLIJA SVIJESTI

7. Krunska čakra Dozvoljavam da Božansko djeluje kroz moj život. Ja spoznajem. Moj mozak funkcionira savršeno. Moja svijest, moja inteligencija i moja intuicija su u stalnom porastu. Ja jesam dorastao svakoj situaciji. Ja jesam slobodan od svih ograničenja. Moja svijest i koncentracija stalno rastu. Ja se s povjerenjem prepuštam toku života. Zahvalan sam za sva prosvjetljujuća iskustva. Vjera u Božansko opisuje moj život. Dio sam Božanske kreacije. Duh stvaranja određuje moj život. Ispunjen sam novom energijom. Ja jesam dio Božjeg plana - za Boga je sve moguće. Osjećam ljekovitu moć iz svih izvora svjetlosti. Osjećam vibraciju savršenstva u meni. Otvaram se duhovnoj struji iscjeljenja. Pod Božanskom sam zaštitom i siguran u ljubavi. Postajem ono što želim, najbolje za sebe i u skladu sa Božanskim. Budim iznova svaki dan s mislima univerzalne ljubavi. Spojen sam s izvorom Božanske životne snage. Sva iskustva služe za rast moje duše. Svjestan sam da me Božansko podržava i vodi. Uvijek imam slobodan izbor. Od danas idem putem savršenstva. Vjerujem u tijek života. Volim se i prihvaćam .

Moja ljubav čisti svaku stanicu moga tijela od negativnih misli. Moje misli su čiste u harmoniji i stvaraju mir. Ja opažam svim svojim osjetilima. Ja sam sve svjesniji glasa svoje intuicije. . Moje misli su harmonične. razumijem druge i stalo mi je do njih. S povjerenjem slušam svoju intuiciju.6. Moja intuicija svakog dana je sve jača. Ja vjerujem svojoj viziji. idealizmu i mašti. Zahvalan sam za intuiciju i unutarnje znanje koje se kroz mene izražava. Ja sam otvoren za znanja koja me okružuju i s lakoćom ih primam. Prepoznajem istinitu snagu koja mi je dana. Moje misli su mirne. bolesti i utjecaja. stvaraju mi radosna iskustva. Moja svijest je harmonizirana i djeluje na čudesan način. Moj vidokrug sve više se širi. Čeona čakra Ja jesam. Moj živčani sustav funkcionira savršeno. Moje misli su mirne i radosne. tihe i u ravnoteži. Ja se s povjerenjem prepuštam toku života. Svi moji moždani centri funkcioniraju savršeno i usklađeno. Moja intuicija je savršena. Ja sam potpuno otvoren za svoje unutarnje znanje. Ja sam otvoren za znanje koje struji kroz mene. Moj duh prenosi ljubav i razumijevanje.

4. Ja slobodno sebe izražavam na sve moguće načine. Moja pluća i glasnice funkcioniraju savršeno. Slušam druge s empatijom i potpunim prihvaćanjem. Mene moja okolina razumije i prihvaća. Moj metabolizam funkcionira savršeno. Ja imam sve više i više inspiracije. Moje prosuđivanje je savršeno. Kroz mene govori univerzalna životna energija. kreativnije. Zahvalan sam za cjelovitu komunikaciju i slobodu izražavanja sebe. Srčana čakra Ja dajem u sebi sve više prostora ljubavi. Ja slušam. Postajem sve samostalniji. Ja jesam ravnoteža. Ja se s povjerenjem prepuštam toku života. Grlena čakra Ja izražavam svoje postojanje na prirodan način sve slobodnije. . Ja o drugima govorim pozitivno.5. dolaze mi ideje i zamisli. Ja slobodno izražavam svoju istinu ne povrijeđujući druge. Ja ostvarujem potpunu komunikaciju s okolinom.

Moji su osjećaji i emocije uravnoteženi. Ja sam vrijedan ljubavi. . slezena. Ja slobodno izražavam svoje osjećaje. Svakim danom moja snaga i mudrost rastu. jetra i žuč funkcioniraju usklađeno. Moje svjesne želje se brzo ostvaruju. Ja sam svjestan svoje moći i osjetljivosti. Ja prihvaćam sebe i druge. Ja imam povjerenje. želudac. Ja imam povjerenje u vlastite moći i mudrost. Svjesnom spoznajom svojih osjećaja i doživljaja raste moja mudrost. Ja bezuvjetno volim sebe. Ja jesam svjestan svoje unutarnje snage. Moja gušterača. Ja vidim. Ja volim sebe.Ja kažem ´da´ svim svojim osjećajima. Ja se s povjerenjem prepuštam toku života. Ja slobodno i bezuvjetno prihvaćam ljubav. Solaris plexus Ja jesam snaga. Ja osjećam. Moje srce i sustav krvotoka funkcioniraju savršeno. Ja znam. Moji žlijezdani i imunološki sustavi funkcioniraju usklađeno. Ja bezuvjetno volim. Ja jesam samopouzdan. Ja jesam Znanje. Moja muška i ženska energije su u savršenom skladu. Ja oko sebe širim ljubav. 3. Ja posve prirodno živim svoj autoritet i jakost. Ja se sve više i više otvaram. Ja jesam Spoznaja. Ja jesam ljubav.

Ja jesam pun stvaralačke energije. Prošlost je zaboravljena i oproštena. Sakralna čakra Moja životna radost raste iz dana u dan. Život je kao radostan ples. Moja seksualnost teče ujednačeno i harmonizirano. Kroz mene punoća života slobodno struji. Ja uživam u čudu svakoga trenutka.Ja slobodno izražavam moju snagu i mudrost. Zahvalan sam za snagu i mudrost koje se izražavaju kroz mene. Novo iskustvo daje mi slobodu da živim drugačije. Nježno ostavljam prošlost iza sebe. . Ja se s povjerenjem prepuštam toku života. od danas živim jedino u sadašnjosti. S veseljem idem dalje iskusiti život. Ostavljam prošlost i idem naprijed u miru. Od danas uvijek pronalazim mir i radost. 2. Ja uživam u svojim vezama s drugima. Ja uživam u svojoj seksualnosti punim srcem. Moje tijelo je zdravo i vitalno. idem naprijed s veseljem. Moji seksualni organi funkcioniraju savršeno. Od danas imam unutarnju ravnotežu. Prošlost je uvijek prošlost. S lakoćom i radošću unosim nove dimenzije u sva svoja iskustva. Ja se s povjerenjem prepuštam toku života. Uzdižem se iznad straha i ograničenja. Ja lako uspostavljam intimne veze s ljudima. Odbacujem sve što sputava moju slobodu i stojim čvrsto na obje noge. pun sam energije. Ja imam beskrajno puno energije za moje ispravne životne ciljeve. Ja jesam kreativan i koristan. Ja jesam zahvalan za sva seksualna iskustva. Život me inspirira. Odbacujem sva ograničenja koja me sputavaju u izražavanju moje kreativnosti.

Ja sam živ. Ja jesam sada čvrsto sam usidren u ljubavi i radosti. Hrabrost i samopoštovanje određuju moj život. Ja mirišem. Imam moć. Svakoga dana gledam naprijed sa radošću i imam divna iskustva i doživljaje. mogu doći do svih mojih iskustava na opušten i miran način. Ja sam vrijedan. Energija zemlje me iscjeljuje i hrani.1. Ja igram igru materije s radošću. Zahvalan sam za blagostanje u svom životu. Ja volim zemlju. Ja sam pun snage i energije. Volim život. Ja razumijem svoju ulogu u životu. Ljubav i radost opisuju moj život. Podižem se iznad prijašnjih ograničenja i prihvaćam puninu života s radošću. Od danas je u svakom pogledu sve bolje i bolje. Ja sam slobodan od svoje prošlosti Ja se s povjerenjem prepuštam toku života. Našao sam najbolje za sebe i unosim nove dimenzije s radošću. Meni su dostupne sve stvari koje poželim. snagu i sposobnost stvoriti nešto od ničega u životu. Ja sam u potpunosti prizemljen. Korjenska čakra Ja hoću živjeti. Ja volim svoje tijelo i dajem mu ono što mu treba. Moj život je ispunjen svime što mi je potrebno. Vjerujem svom životnom putu i prihvaćam ga. Ja s lakoćom uklanjam strahove i ljutnju. . pun ljubavi i radosti života. Moji bubrezi i kralježnica su zdravi i funkcioniraju savršeno. Moja snaga je živa i neizmjerna.

Sign up to vote on this title
UsefulNot useful