1. Milica Bursac je nezna zena (koja se oslanja na "snaznu" musku ruku) ili pravi borac ili ...

Mislim da žena treba da bude pre svega žena, nežna, a u isto vreme jaka. Dakle, i jedno i drugo i treće... zavisi od situacije i okolnosti, ali najviše mi prija da budem žena u pravom smislu te reči. Ponekad mi treba oslonac ali se trudim da budem i borac. Mislim da danas uslovi života ženu teraju da bude borac, jedino što u svemu tome ne smemo da zaboravimo jeste da smo pre svega žene. Priroda nas je napravila da fizički izgledamo nežnije od muškaraca ali nam je dala i unutrašnju snagu, instikt za opstanak, podizanje dece. Problem je samo što smo se udaljili od prirode i onoga što nam je prirodno dato.

2. Kako ti se cini godina koja je iza tebe

Jedna od najboljih u mom životu. Završila sam fakultet, pokrenula časopis a i u privatnom životu bilo je značajnih pomena na bolje. Mislim da smo sami kreatori sopstvene sreće i da nam se loše stvari, pa i loše godine, dešavaju kada ispustimo iz ruku kontrolu nad životom. Ja pokušavam, a sada u velikoj meri i uspevam, da svoj život čvrsto držim u svojim rukama.

3. Da li bi nesto menjala u svom životu da možeš da se vratiš kroz vreme. Sve što nam se u životu dešava je škola, na nama je da iz različitih iskustava izvučemo pouku, da učimo na greškama i da toga cena bude što manja. Naravno, pravila sam greške ali iz ove perspektive vidim da je sve bilo za moje dobro. Da se ponovo rodim ne bih skoro ništa menjala.

4. Kako si se odlucila da promenis boju kose i da li lako donosis odluke Nije to bila baš svojevoljna odluka, više sam to morala nego što sam želela. Navikneš se na to da si plavuša pa počneš tako i da se ponašaš, da opraštaš svoje greške i da ih pravdaš plavom kosom. Šalim se, naravno. Višegodišnje farbanje je ostavilo traga na kvalitet moje kose pa je došlo vreme da tako dalje više ne može. Nije mi žao, lepo se osećam i sa ovom bojom koja je i mnogo bliža mojoj prirodnoj boji. 5. Sta te pokrece a sta ume da te "spusti" Pokreće me ljubav, nove ideje, sunčan dan, volim život i nije me teško pokrenuti, Entuzijazam je najvrednije ljudsko osećanje i trudim se da ga imam svaki dan, srećom radim dinamičan posao pa mi nije problem da to postignem. Volim ljude i kontakt sa ljudima ali ponekad me neke situacije malo poremete pa osetim mali pad energije ali to toliko kratko traje da i ne obratim pažnju na to več nastavljam dalje. Ljudi koji me znaju kažu da sam rezervoar pozitivne energije tako da često služim kao dopuna pojedinim saradnicima.

6. Da li si sujeverna

. 9. Tajne ne bi bile tajne kad bi se javno iznosile. .. Da li u tvom zivotu ima mesta za muskarca i ko je tvoj pravi tip Čoveka čine um... volim taj osećaj. sibirski sivi. U svemu uživam ali ne preterujem ni u čemu. prioritete. 11. 7. Nisam opterećena raznim kozmetičkim preparatima već se trudim da prvo budem zadovoljna iznutra a to se na kraju odrazi i na spoljni izgled. a sta drugima. Trudim se da kožu negujem pravilnom ishranom. Trudim se da se pravilno hranim. Umesto kreme sa karotinom pijem sok od sveže cedjene šargarepe a svaki dan započinjem cedjenim sokom od voća i povrća. Kucni ljubimac. Sta si sebi pozelela u NG. godini. Nedavno sam boravila u Parizu koji me je potpuno očarao. Osobine koje su mi bile bitne sa dvadeset. zato što sam mogla da vidim nastajanje grada budućnosti a i da uživam u šopingu i skijanju u ski centru koji se nalazi u sastavu najvećeg šopin mola na svetu. verujem u Boga kao pokretača svega živog na svetu a tu onda nema mesta za sujeverje. Koliko vremena posvecujes sebi? Ništa više od drugih dama. Ali svakako najzanimljivije putovanje je bilo u Brazilu. sklupča se negde pored mojih nogu i prede. Ne spada u klasične maze. ako zelis nesto da mi "tajno" kazes ovo je mesto zaa to. Tokom sazrevanja menjamo kriterijume. duh i telo i jako je teško pronaći osobu koja može da zadovolji sva tri elementa koja nas čine ljudima. 10. Muškarac sa kojim sam najviše se uklapa u moja trenutna očekivanja. Zaista opravdava naziv grada romatike i svetlosti.. slatku bebicu. što manje otrova to bolji kvalitet kože. više je nalik ponosnom lavu ali u trenucima nežnosti pretvori se u umiljato mače. samo treba to da prepoznamo i na pravi način iskoristimo. zdravlje i napredak u svim segmentima života a drugima da se ne plaše ružnih priča o 2009. Unutrašnje neraspoloženje ne može da pokrije nijedna šminka. tako sam ih i ja menjala. Jedno od zanimljivih putovanja je bilo u Dubaiju. Putovanja. Voli da spava na mom krevetu. Uživala sam u čarima prelepog ostrva Santa Katarina ali i doživela neponovljiv ritam Rio de Žaneira. vernik sam.. Imam mačora. Sebi sam poželela jednu malu. sa trideset su mi manje važne. A nadam se da će tako i ostati. Verujem da je sve negde zapisano i da se sve dešava za naše dobro.. raskošnog krzna i temperamenta. najlepsa i najzanimljivija Puno sam putovala poslednjih godina. 12. zato ću neke svoje tajnice sačuvati za sebe. biće lepa i ružna kao svaka do sada a na nama kao pojedincima je da stvorimo uslove da nam se desi više lepih nego loših stvari i da ne očekujemo da će nam neko drugi život ulepšati već da kontrolu držimo u svojim rukama.Nisam sujeverna. 8.

Sign up to vote on this title
UsefulNot useful