Life » Lifestyle

Fascinanta poveste a bătrânului care pare un CERŞETOR, dar este un ÎNGER printre oameni FOTO
25 mai 2013, 20:24 | Claudiu Popa | RTV.net

Un bătrân de aproape 100 de ani din Bulgaria merge în fiecare zi zeci de kilometri pe jos, încălţat în opinci, arătând ca un cerşetor. Cu toate acestea, el este considerat aproape un sfânt viu, datorită faptelor pe care le face. Chiar dacă are o pensie infimă, el îşi donează toţi banii pe care îi are pentru a-i ajuta pe cei din jurul lui. Mai mult, în 2010, bărbatul a donat peste 40.000 de euro Bisericii Ortodoxe Bulgare, bani folosiţi la consolidarea celei mai mari catedrale din Europa de Est, catedrala Alexander Nevsky din Sofia.
Comenteaza

• •

GALERIE FOTO

timp în care vorbea cu oamenii pe care îi întâlnea pe stradă Foto: Izismile. bărbatul obişnuia să meargă pe jos zece kilometri.Extrem de religios.com .

potrivit Izismile.. Citeşte şi Răzbunarea milogilor: Un american a fost incendiat de un cerşetor pentru că nu i-a dat bani .

Dobri preferând să nu discute despre ele. aceasta fiind metoda aleasă pentru a fi iertat.Cunoscut drept Bunicul Dobri. Majoritatea faptelor sale de bunătate sunt un secret. şi Sofia. adăugând că lauda este o "faptă a diavolului". donând ulterior banii bisericilor sau orfelinatelor. un jurnalist care făcea un documentar despre cea mai mare catedrală din Europa de Est. cu toate că are o pensie de doar 100 de euro. a descoperit că bătrânul.Îmbrăcat în haine vechi şi având opinci în picioare. care obişnuieşte să cerşească şi să trăiască din mâncarea care îi este oferită de trecători. între satul său natal. În anul 2010. vorbind cu persoanele pe care le întâlnea pe stradă. Alexander Nevsky. Astfel. după ce a făcut mai multe donaţii incredibile. a făcut o donaţie de 40. el le povesteşte oamenilor că a făcut un mare păcat în timpul vieţii. bărbatul obişnuia să meargă în fiecare zi zece kilometri pe jos. ajutându-i pe cei din jur. .000 de euro pentru consolidarea lăcaşului de cult. Bailovo. Întrebat de ce a ales acest stil de viaţă. bătrânul de 99 de ani este considerat unul dintre cei mai mari binefăcători din Bulgaria. bătrânul cerşeşte prin oraş.

Citeşte şi Un cerşetor a fost recompensat REGEŞTE pentru o faptă bună VIDEO . Astfel.Întrebat de ce a ales acest stil de viaţă. el le povesteşte oamenilor că a făcut un mare păcat în timpul vieţii. donând ulterior banii bisericilor sau orfelinatelor. Dobri preferând să nu discute despre ele. bătrânul cerşeşte prin oraş. Majoritatea faptelor sale de bunătate sunt un secret. ajutându-i pe cei din jur. adăugând că lauda este o "faptă a diavolului". aceasta fiind metoda aleasă pentru a fi iertat.

apărând în mai multe documentare.html#ixzz2dv1Tb095 .net/fascinanta-poveste-a-batranului-care-pareun-cersetor-dar-este-un-inger-printre-oameni-foto_81328. după ce le-a oferit maicilor bani pentru mâncare şi pentru achitarea facturilor la energie electrică timp de o iarnă întreagă. în urmă cu câţiva ani a salvat o mănăstire.Mai mult.rtv.NET: http://www. Povestea bătrânului a făcut înconjurul lumii. Citeste mai mult pe RTV.

Sign up to vote on this title
UsefulNot useful