You are on page 1of 3

Te nderuar student,

Ne vijim keni orarin e provimeve per afatin e Shtatorit 2013.

Nr.

Lnda

Profesori

Data

Ora

Menaxhimi i tregtis

Mr.Fisnik Ismaili

09/09/2013

Krkime Operacionale Dr. Mixhait Rei

09/09/2013

Informatika e biznesit Mr.Arbr Rei 09/09/2013

Informatika e biznesit Mr.Artan Drmaku

09/09/2013

15:00 18:00

Informatika e biznesit Dr.Sadullah Avdiu

09/09/2013

15:00 18:00

Informatika e biznesit Mr.Shkelzen Nuza

09/09/2013

15:00 18:00

Mikroekonomi II

10/09/2013

14:00 18:00

Marketing

Dr. Nail Reshidi 11/09/2013

14:00 18:00

Marketing

Dr. Ejup Fejza

14:00 18:00

10

Makroekonomia II

Dr.Nexhat Muhaxheri

12/09/2013

14:00 18:00

11

Makroekonomia II

Dr.Myrvete Badivuku

12/09/2013

14:00 18:00

12

Makroekonomia II

Dr.Sinan Ademaj

12/09/2013

14:00 18:00

13

Menaxhimi i resurseve humane Dr. Mira Hani 13/09/2013

16:00 18:00

14

Menaxhimi i resurseve humane Dr. Muj Gjonbalaj

13/09/2013

16:00 18:00

15

Menaxhimi i resurseve humane Dr.Shpend Lushi

13/09/2013

16:00 18:00

16

Gjuhe angleze II Dr. Lirak Karjagdiu

14:00 18:00

17

Gjuhe angleze II Mr.Ardita Doko 14/09/2013

18

Gjuhe angleze II Dr.Shpresa Hoxha

19

Banka dhe afarizm bankar

20

Transporti ndrkombtar&shped.

21

Menaxhmenti i bankaveDr.Myrvete Badivuku

Dr. Mustaf Blakaj

11/09/2013

14/09/2013

16:00
16:00

15:00 18:00

14:00 18:00

14/09/2013

14:00 18:00

Dr. Myrvete Badivuku 16/09/2013

16:00

Dr. Myrvete Badivuku 16/09/2013


18/09/2013

14:00 18:00

16:00

22

Menaxhmenti i bankaveDr.Shpresa Reshidi

18/09/2013

14:00 18:00

23

Menaxhmenti i bankaveMr.Petrit Hasani

18/09/2013

14:00 18:00

24

Kontabiliteti i menaxhmentit

Dr. Mira Hani 19/09/2013

14:00 18:00

25

Kontabiliteti i menaxhmentit

Dr.Skender Ahmeti

19/09/2013

14:00 18:00

26

Kontabiliteti i menaxhmentit

Mr.Petrit Hasani

19/09/2013

14:00 18:00

27

Kontabiliteti i menaxhmentit

Dr.Skender Kruku

19/09/2013

14:00 18:00

28

Kontabiliteti i menaxhmentit

Dr.Nazmi Iballi 19/09/2013

29

Kontabiliteti financiar

30

Kontabiliteti financiar Mr.Petrit Hasani

20/09/2013

16:00 18:00

31

Kontabiliteti financiar Dr.Skender Ahmeti

20/09/2013

16:00 18:00

32

Kontabiliteti financiar

20/09/2013

16:00 18:00

33

Ekonomi nderkombetare

Dr.Altin Hoti

20/09/2013

16:00 18:00

34

Shkrimi akademik II

23/09/2013

14:00 18:00

35

Teoria dhe metodat e vendosjesMr.Blerand Stavileci

23/09/2013

36

Menaxhment

Dr. Berim Ramosaj

24/09/2013

14:00 18:00

37

Menaxhment

Mr. Blerand Stavileci

24/09/2013

14:00 18:00

38

Financa monetare

Mr.Bashkim Isufi

39

Financa monetare

Dr.Sabri Kadriu 25/09/2013

40

Financa moneatre

Dr.Sabahudin Komoni 25/09/2013

14:00 18:00

41

Financa monetare

Mr.Petrit Hasani

14:00 18:00

42

Buznesi ndrkombetar Mr.Visar Azemi 27/09/2013

43

Biznesi ndrkombtar Mr.Fisnik Ismaili

27/09/2013

16:00 18:00

44

Biznesi ndrkombtar Mr.Halit Hoxhaj

27/09/2013

16:00 18:00

45

Ndrmarrsi

Dr.Nasir Selimi 30/09/2013

16:00 18:00

46

Ndrmarrsi

Mr.Halit Hoxhaj

47

Ndrmarrsi

Mr.Arbr Rei 30/09/2013

48

Menaxhimi i projekteve Dr.Muj Gjonbalaj

Dr. Mira Hani 20/09/2013

Dr.Mixhait Rei

16:00 18:00

25/09/2013

15:00 18:00

14:00 18:00

14:00 18:00

25/09/2013

30/09/2013

14:00 18:00

16:00 18:00

16:00 18:00

16:00 18:00
02/10/2013

14:00 18:00

49

Biznesi i vogl dhe i mesm

Dr. Gazmend Qorraj

03/10/2013

14:00 18:00

50

Biznesi i vogl dhe i mesm

Mr.Arbr Rei 03/10/2013

51

Biznesi i vogl dhe i mesm

Mr.Fisnik Ismaili

03/10/2013

14:00 18:00

52

Financat e koorporatave

Dr. Shpresa Reshidi

04/10/2013

14:00 18:00

14:00 18:00

Verejtje: Luten te gjith studentet qe paraqitjen e provimeve ta bejne minimum dy dite para dates
se provimit.

Faleminderit pr mirkuptim!

Me respekt,
Erlina Llabjani