P. 1
conversia documentelor

conversia documentelor

|Views: 3|Likes:
Published by Lia Munteanu
conversie
conversie

More info:

Published by: Lia Munteanu on Sep 29, 2013
Copyright:Attribution Non-commercial

Availability:

Read on Scribd mobile: iPhone, iPad and Android.
download as DOC, PDF, TXT or read online from Scribd
See more
See less

09/29/2013

pdf

text

original

Word > Conversia documentelor

Convertirea documentelor Works în format Word
Afişare totală

Utilizând convertorul de formate de fișier din Microsoft Office Word 2007, se poate deschide un document creat în Microsoft Works. După ce se deschide documentul, se poate salva în format Office Word 2007.

NOTĂ

Meniul Fișier a fost înlocuit Butonul Microsoft Office

.

Salvarea documentului Works în format Office Word 2007
• •
Faceţi clic pe butonul Microsoft Office , apoi faceţi clic pe Deschidere.

În lista Fișiere de tipul, faceți clic pe Works 6.0 - 9.0.

Dacă această opțiune nu este listată, trebuie instalat convertorul de formate de fișier.

Cum?

o o o

Închideți toate programele.

Faceți clic pe Pornire, apoi faceți clic pe Panou de control.

În Panoul de control, faceți clic pe Adăugare sau eliminare programe, apoi faceți clic Eliminare program.

o

În lista Programe curent instalate, faceți clic pe 2007 Microsoft Office system sau pe Microsoft Office Word 2007 (depinzând dacă ați instalat Word ca parte din Office sau ca un program individual), apoi faceți clic pe Modificare.

Se deschide Expertul Configurare.

o

În pagina Opțiuni mod întreținere, faceți clic pe Adăugare sau eliminare caracteristici, apoi faceți clic pe Continuare.

o

În pagina Opțiuni de instalare, faceți clic pe semnul (+) de lângă Caracteristici partajate Office.

o

Faceți clic pe semnul plus (+) de lângă Convertori și filtre și apoi faceți clic pe semnul plus (+) de lângă Convertori text.

Se instalează convertorul de formate de fișier. localizați fișierul pe care doriți să-l deschideți. Se instalează convertorul de formate de fișier. apoi faceți clic pe Continuare. o o Faceți clic pe Start. .0. apoi faceți clic pe Executare din Computerul meu. faceți clic pe Programe. o o Faceți clic pe Adăugare sau eliminare caracteristici. În lista Tip fișier. o Faceți clic cu butonul din dreapta pe 2007 Microsoft Office system sau pe Microsoft Office Word 2007 (depinzând dacă ați instalat Word ca parte din Office sau ca un program individual). apoi faceți clic pe Executare din Computerul meu. • • • • • • În caseta de dialog Deschidere. faceți clic pe Document Word. apoi faceți clic pe Panou de control. Faceţi clic pe butonul Microsoft Office . tastați numele de fișier pe care îl doriți. apoi faceți clic pe el.o Faceți clic pe săgeata de lângă Works pentru Windows 7. apoi faceți clic pe Modificare. o Închideți toate programele. o Faceți clic pe semnul plus (+) de lângă Convertori și filtre și apoi faceți clic pe semnul plus (+) de lângă Convertori text. indicați . Faceți clic pe Deschidere.0 Converter for Windows. apoi faceți clic pe Programe și caracteristici. faceți clic pe semnul (+) de lângă Caracteristici partajate Office. În pagina Opțiuni de instalare. apoi pe Salvare ca. În Panoul de control. o Faceți clic pe săgeata de lângă Works 7.0-9. În caseta Nume de fișier. apoi faceți clic pe Salvare.

You're Reading a Free Preview

Download
scribd
/*********** DO NOT ALTER ANYTHING BELOW THIS LINE ! ************/ var s_code=s.t();if(s_code)document.write(s_code)//-->