Word > Colaborare > Utilizarea site-urilor SharePoint pentru colaborare

Crearea site-ului spațiului de lucru al documentului
Afişare totală

Când mai multe persoane din organizație lucrează împreună la fișiere, uneori versiunile, comentariile și mesajele de poștă electronică se împrăștie în diverse locuri. Aveți posibilitatea să ajutați persoanele să lucreze împreună mai eficient, utilizând site-ul spațiului de lucru al documentului.

NOTĂ

Pentru a crea site-ul spațiului de lucru al unui document, trebuie să dețineți permisiunea să creați site-uri

pentru spații de lucru pe site-ul Microsoft Windows în care este localizat site-ul spațiului de lucru al documentului. Pentru mai multe informații, consultați administratorul.

În acest articol
Privire generală a site-ului spațiului de lucru al documentului Actualizarea fișierelor Modalități de a crea site-ul spațiului de lucru al documentului Crearea site-ului spațiului de lucru al documentului dintr-un fișier Office Crearea site-ului spațiului de lucru al documentului prin trimiterea unui mesaj de poștă electronică Crearea site-ului spațiului de lucru al documentului dintr-un fișier dintr-o bibliotecă Crearea site-ului spațiului de lucru al documentului dintr-un browser Web Adăugarea de membri la site-ul spațiului de lucru al documentului

Privire generală a site-ului spațiului de lucru al documentului
Site-ul spațiului de lucru al documentului este un site SharePoint care ajută la coordonarea cu alte persoane a dezvoltării unuia sau mai multor documente corelate. Site-ul furnizează instrumente pentru partajarea și actualizarea fișierelor și pentru a menține persoanele informate în legătură cu starea fișierelor respective.

Când creați un site care se bazează pe fișiere din oricare din următoarele programe 2007 Microsoft Office system : Word, Excel, PowerPoint sau Visio , aveți posibilitatea să lucrați direct în fișier din site-ul spațiului de lucru al documentului sau să lucrați pe copia proprie. Aveți posibilitatea să actualizați periodic copia proprie cu modificări de pe server sau să actualizați serverul cu modificări din copie.

De exemplu. cum ar fi anunțurile și linkurile. programul Microsoft Office obține periodic actualizări din siteul spațiului de lucru al documentului și vă solicită să actualizați copia cu modificările respective. Aveți posibilitatea să vă înscrieți pentru a primi alerte despre document sau despre spațiul de lucru. De asemenea. fie din site-ul spațiului de lucru al documentului dintr-un browser Web sau din panoul de activități Gestionare document al fișierului. să actualizați și să gestionați fișiere împreună cu membri echipei. Bibliotecile urmăresc versiunile fișierelor. este posibil să doriți să consultați și să lucrați cu actualizările respective în copia dvs. cum ar fi acelea pentru adăugarea membrilor la site sau pentru actualizarea activităților. De exemplu. site-ul spațiului de lucru al unui document furnizează liste car ajută la comunicarea și urmărirea activităților în echipă. De asemenea. Când utilizați Word. astfel încât persoanele să vizualizeze un istoric al modificărilor și să restabilească o versiune anterioară. dacă doriți să introduceți un nou membru în echipă care lucrează la proiect sau să partajați un link la un site Web corelat. astfel încât să primiți un mesaj de poștă electronică atunci când o persoană modifică un document sau adaugă conținut nou. este posibil ca bibliotecile să necesite aprobarea fișierelor și verificarea la ieșire a documentelor pentru a împiedica efectuarea simultană de modificări care să intre în conflict. De asemenea. membrii pot adăuga fișiere corelate în bibliotecă. în care membrii au posibilitatea să lucreze cu fișierul utilizând un program Microsoft Office sau vizualizând fișierul într-un browser Web. dacă este necesar. . dacă s-a modificat copia de pe site-ul spațiului de lucru al documentului.Când creați site-ul spațiului de lucru al documentului. Începutul paginii Actualizarea fișierelor Aveți posibilitatea să utilizați instrumentele de gestionare a documentului. Excel. O bibliotecă este o locație de pe un site SharePoint în care aveți posibilitatea să creați. PowerPoint sau Visio pentru a deschide o copie locală a documentului pe care se bazează site-ul spațiului de lucru al documentului. să colectați. fișierul se stochează într-o bibliotecă de documente de pe site.

Aveți posibilitatea să creați site-ul spațiului de lucru al documentului în următoarele moduri: . aveți posibilitatea să actualizați periodic copia de pe site-ul spațiului de lucru al documentului. Dacă setați site-ul spațiului de lucru al unu document prin trimiterea unui mesaj de poștă electronică din Microsoft Office Outlook 2007. Actualizarea documentelor este disponibilă numai pentru următoarele tipuri de fișiere:         Documente Word Fișiere Word XML Pagini Web fișier unic (MHTML) Word Registre de lucru Excel Pagini Web fișier unic (MHTML) Excel Fișiere XML Excel Prezentări PowerPoint Desene Visio Începutul paginii Modalități de a crea site-ul spațiului de lucru al documentului Când creați site-ul spațiului de lucru al unui document. astfel încât modificările să fie disponibile pentru ceilalți membri ai site-ului. aveți posibilitatea să începeți să îl utilizați în mod corespunzător. să adăugați alte liste sau biblioteci la acesta sau să particularizați site-ul pentru a se potrivi nevoilor dvs. Dacă modificările la copia de pe site-ul spațiului de lucru al documentului intră în conflict cu modificările efectuate în copie. aveți posibilitatea să alegeți copia pe care o veți păstra. persoanele incluse în casetele Către și Cc ale mesajului se adaugă automat ca membri ai site-ului. cum ar fi momentul în care se solicită actualizarea fișierului. Dacă utilizați o procedură diferită pentru a crea spațiul de lucru.. De asemenea.Când efectuați modificări în copia dvs. aveți posibilitatea să adăugați alți membri după ce creați site-ul. aveți posibilitatea să modificați setările pentru actualizare.

Această metodă este cea mai bună dacă lucrați deja într-un fișier și doriți să creați un spațiu de lucru fără a părăsi programul.  Dintr-un site SharePoint Această metodă creează site-ul spațiului de lucru al unui document când lucrați în site-ul SharePoint dintr-un browser Web. PowerPoint sau Visio. Excel. Această metodă vă permite să alegeți mai multe detalii când creați site-ul. Efectuați următoarele în aceste programe Lansare Office 2007: Word. . . Începutul paginii Crearea site-ului spațiului de lucru al documentului dintrun fișier Office 1. cum ar fi descrierea. Toți destinatarii mesajului devin membri ai site-ului spațiului de lucru al documentului.  Prin trimiterea unui mesaj de poștă electronică Aveți posibilitatea să creați site-ul spațiului de lucru al unui document când trimiteți un fișier ca atașare partajată într-un mesaj de poștă electronică. apoi faceți clic Visio  În meniul Instrumente.  Dintr-un document aflat deja într-o bibliotecă SharePoint Utilizați această metodă dacă fișierul este stocat deja într-o bibliotecă pe un site SharePoint. faceți clic pe Publicare. Excel sau PowerPoint  Faceți clic pe butonul Microsoft Office pe Creare spațiu de lucru document. permisiunile de utilizator și ultima parte din adresa Web a site-ului. Din panoul de activități Gestionare document Crearea site-ului spațiului de lucru al unui document este unul din modurile în care aveți posibilitatea să partajați un fișier când lucrați în oricare dintre următoarele programe Lansare Office 2007 Word. aveți posibilitatea să actualizați copia originală din bibliotecă cu modificările dvs. Utilizați această metodă dacă doriți să combinați crearea spațiului de lucru cu invitarea altor membri în site. faceți clic pe Gestionare document. deveniți administratorul spațiului de lucru. în care li se acordă permisiunea să contribuie la site. Ca expeditor al atașării partajate. Pe măsură ce actualizați fișierul din site-ul spațiului de lucru al documentului.

faceți clic pe Da când se solicită să salvați. Dacă ați salvat deja fișierul. numele acestuia se afișează în listă. Răsfoiți la și selectați fișierul de atașat. faceți clic pe Nou. din grupul Se includ. numele implicit este numele fișierului. apoi faceți clic pe Inserare. . faceți clic pe Atașare fișier. Pe fila Mesaj. tastați un nume pentru spațiul de lucru. apoi tastați adresa Web a site-ului. În lista Locație pentru spațiul de lucru nou. faceți clic pe Atașare fișier. dar aveți posibilitatea să îl modificați. trimițând un fișier ca atașare partajată.2. Destinatarii primesc o copie a fișierului pe care se bazează site-ul spațiului de lucru al documentului și o invitație să viziteze spațiul de lucru. 4. În panoul de activități Gestionare document. din grupul Se includ. 1. în meniul Fișier. Pe fila Mesaj. Faceți clic pe Creare. introduceți locația site-ului SharePoint în care doriți să creați spațiul de lucru. În panoul de activități Opțiuni atașare. faceți clic pe Tastați URL nou. În caseta Către sau Cc a mesajului de poștă electronică introduceți numele persoanelor care se adaugă ca membri în site-ul spațiului de lucru al documentului. În Office Outlook 2007. sub Spațiu de lucru document. 6. 2. Dacă nu vedeți numele site-ului. Începutul paginii Crearea site-ului spațiului de lucru al documentului prin trimiterea unui mesaj de poștă electronică Aveți posibilitatea să creați un spațiu de lucru al documentului din Office Outlook 2007. Dacă ați mai vizitat site-ul SharePoint. 4. 3. 3. Dacă nu ați salvat fișierul. apoi faceți clic pe Fișier. apoi faceți clic pe Opțiuni atașare. apoi faceți clic pe Mesaj de poștă electronică. 5. 5. Persoanele incluse în casetele Către și Cc ale mesajului de poștă electronică devin membri ai site-ului. faceți clic pe Atașări partajate.

Dacă doriți să personalizați mesajul. 1. Începutul paginii Crearea site-ului spațiului de lucru al documentului dintrun fișier dintr-o bibliotecă Utilizați această procedură pentru a crea un site pentru spațiul de lucru al documentului dintr-un fișier care se află deja într-o bibliotecă pe un site SharePoint. Dacă nu vedeți numele site-ului. faceți clic pe săgeata care se afișează. 9. 7. aveți posibilitatea să publicați modificările în copia originală a fișierului din bibliotecă. indicați spre Trimitere la. faceți clic pe Tastați URL nou. faceți clic pe Vizualizează tot conținutul site-ului. NOTĂ După efectuarea modificărilor în fișierul de pe site-ul spațiului de lucru al documentului. Faceți clic pe OK. apoi faceți clic pe Publicare în locația sursă. În lista Creare spațiu de lucru document în. apoi faceți clic pe numele bibliotecii. apoi faceți clic pe Creare spațiu de lucru document. Într-un browser Web. În biblioteca spațiului de lucru care conține documentul. Într-un browser Web. apoi tastați adresa Web a site-ului. 8. indicați spre Trimitere către. Faceți clic pe Trimitere. introduceți locația site-ului SharePoint în care doriți să creați spațiul de lucru. Indicați spre fișier. modificați sau adăugați textul sau elementele grafice dorite. Începutul paginii . 2.La corpul mesajului de poștă electronică se adaugă o invitație și un link către site-ul spațiului de lucru al documentului. Dacă nu se afișează numele bibliotecii. indicați spre fișier. numele acestuia se afișează în listă. Dacă ați mai vizitat site-ul SharePoint. 3. deschideți biblioteca de pe site-ul SharePoint care conține fișierul. faceți clic pe săgeata care se afișează. deschideți site-ul spațiului de lucru al documentului din site-ul SharePoint.

5. faceți clic pe Creare. În secțiunea Permisiuni. faceți clic pe Site-uri și spații de lucru. În lista Pagini Web. aveți posibilitatea să setați permisiunile după ce terminați de introdus setările pe pagina curentă. 6. În secțiunea Titlu și descriere. faceți clic pe fila Colaborare. În meniul Acțiuni site . 8. 3. Titlul se afișează în navigare pentru fiecare pagină de pe site. 1. 7. Dacă faceți clic pe Se utilizează permisiuni unice. 4. introduceți titlul și descrierea site-ului spațiului de lucru al documentului. efectuați una dintre următoarele:  Dacă doriți ca toți membrii site-ului părinte să fie membri ai acestui spațiu de lucru. 2.  Dacă doriți ca un set specific de persoane să fie membri ai acestui spațiu de lucru. apoi faceți clic pe Spațiu de lucru document. introduceți ultima parte a adresei Web pentru site-ul spațiului de lucru al documentului. Este necesar să dețineți permisiunile pe site-ul SharePoint pentru a crea site-uri pentru spațiile de lucru ale documentelor. Pentru a adăuga o legătură la acest spațiu de lucru pe Lansare rapidă a site-ului părinte. faceți clic pe Se utilizează permisiuni unice. În secțiunea Adresă site Web. Într-un browser Web. cum ar fi bara de linkuri din partea de sus. . apoi aveți posibilitatea să adăugați fișiere la acesta ulterior. În secțiunea Selectare șablon. faceți clic pe Se utilizează aceleași permisiuni ca site-ul părinte. iar descrierea se afișează în partea de sus a fiecărei pagini. verificați dacă este bifat Da în secțiunea Navigare.Crearea site-ului spațiului de lucru al documentului dintrun browser Web Aveți posibilitatea să utilizați această procedură pentru a crea site-ul spațiului de lucru al documentului fără a vă baza pe un fișier specific. deschideți site-ul SharePoint în care doriți să creați site-ul spațiului de lucru al documentului.

membrii și proprietarii site-ului. consultați administratorul sau proprietarul site-ului. În partea de jos a panoului de activități. . iar site-ul s-a setat cu permisiuni unice. În mod obișnuit. faceți clic pe Adăugare membri noi. Consultați nota de după această procedură dacă nu vedeți panoul de activități. Faceți clic pe OK. Pentru mai multe informații despre permisiunile pentru site. Dacă se afișează Înregistrare grupuri pentru această pagină de site.   Efectuați una dintre următoarele: Dintr-un fișier Microsoft Office Efectuați următoarele pentru a adăuga membri din panoul de activități Gestionare document. 1. panoul de activități Gestionare document se afișează într-o parte a fișierului. setați vizitatorii. aveți posibilitatea să adăugați membri la spațiul de lucru utilizând panoul de activități Gestionare document din fișierul Microsoft Office sau din site-ul spațiului de lucru al documentului dintr-un browser Web. În panoul de activități Gestionare document. nu aveți posibilitatea să selectați ce membri să adăugați la site. apoi urmați instrucțiunile. Dacă doriți ca bara de linkuri din partea de sus a site-ului părinte să se afișeze în paginile site-ului nou. 2. verificați dacă este selectată Se utilizează bara de linkuri din partea de sus a site-ului părinte în secțiunea Moștenire navigare. 11. faceți clic pe Membri . Faceți clic pe Creare. IMPORTANT Dacă spațiul de lucru al documentului moștenește permisiunile de la site-ul părinte. 10. Începutul paginii Adăugarea de membri la site-ul spațiului de lucru al documentului Dacă dețineți permisiunea să adăugați utilizatori la site-ul spațiului de lucru al documentului.9. 12.

Începutul paginii Consultaţi de asemenea • Lucrul cu site-ul spațiului de lucru al documentului dintr-un program Office . faceți clic pe Gestionare document. NOTĂ Pentru a deschide panoul de activități Gestionare document în Word. în meniul Instrumente. Din site-ul spațiului de lucru al documentului dintr-un browser Sub Membri. apoi faceți clic pe Informații gestionare pe butonul Microsoft Office document . Pentru a deschide panoul de activități Gestionare document în Visio. faceți clic pe Activități server. faceți clic . faceți clic pe Adăugare utilizator nou. Excel sau PowerPoint.

Sign up to vote on this title
UsefulNot useful