La meva XTEC

Sessió

1-10-201
1. L’ACCÉS

L’accés a les aplicacions de la meva XTEC el fem des de la pàgina inicial . També , després d’entrar en una de les aplicacions , podem accedir a les altres des de la barra superior de cadascuna. 1. Accés per la pàgina d’inici de la XTEC.

CORREU CALENDARI DRIVE

GRUPS

PÀGINES WEB 2. Accés per la barra superior de les aplicacions.

1

La meva XTEC

Sessió

1-10-201

2. VISUALITZACIÓ DEL DRIVE

FER RECURSOS EN LÍNIA

PENJAR ELS RECURSOS ACCEDIR ALS NOSTRES RECURSOS.

ACCEDIR ALS RECURSOS QUE HA PENJAT O FET UN COMPANY I COMPARTEIX AMB NOSALTRES

ELS QUE HEM PENJAT O FET NOSALTRES

VISUALITZAR EL LLISTAT DE TOTS ELS RECURSOS, ELS NOSTRES I ELS COMPARTITS ESCOLLIR ELS RECURSOS QUE VOLEM VISUALITZAR

Si tenim descarregat al nostre ordinador el DRIVE, podem accedir-hi sense entrar a la pàgina de la XTEC.

2

La meva XTEC

Sessió

1-10-201

Exemples de visualització La meva unitat
 Els recursos que nosaltres hem fet o penjat. Aquests recursos poden estar compartits amb altres companys ( nosaltres hem donat permís per visualitzarlos i/o editar-los ), o ser “particulars” ( només hi accedim nosaltres).

Compartits amb mi
 Els recursos que han fet o penjat els companys i han autoritzat, donat permís, per a que nosaltres visualitzem i/o editem.

3

La meva XTEC

Sessió

1-10-201

3. PENJAR RECURSOS
Actualment podem penjar a DRIVE des del nostre ordinador recursos individuals “FITXERS” o “CARPETES” que contenen recursos diversos. Els tipus de recursos són documents, imatges i vídeos. INSTRUCCIONS

1. Cliquem la icona
2. Escollim l’opció FITXER O CARPETA

3. Cerquem el recurs al nostre ordinador i a continuació escollim “Abrir”.

4. S’inicia la càrrega del recurs , quan s’ha completat apareix una pantalla que ens ho indica .

Per defecte ,quan pengem al nostre DRIVE els fitxers o carpetes , aquests són “particulars “ , no estan compartits amb els companys.

En el cas de que obrim una carpeta ja compartida i pengem el recurs en aquesta carpeta automàticament el recurs.

SI que es compartirà

4

La meva XTEC

Sessió

1-10-201
5. COMPARTIR

Després de penjar un document podem donar el permís al companys per visualitzar-lo i també per fer modificacions . MANERES D’ACCEDIR A L’OPCIÓ COMPARTIR UN DOCUMENT 1. Clicar a la llista de “La meva unitat” el document amb el botó dret del ratolí i escollir l’opció “Compartir”.

2. Obrir el document clicar la icona

MANERES D’ACCEDIR A L’OPCIÓ COMPARTIR UNA CARPETA Seleccionar la carpeta de “La meva unitat “ a la part esquerra de la pantalla . Obrir el desplegable I escollir l’ opció “ Compartir”.

5

La meva XTEC

Sessió

1-10-201

INSTRUCCIONS PER COMPARTIR
Quan compartim els nostres recursos podem donar permís als companys per visualitzar-los i fer modificacions. En el cas de les carpetes , a més , oferim la possibilitat de que pengin ells mateixos altres recursos dels que són propietaris. 1. Seleccionem el recurs i cliquem l’opció “Compartir”, seguint les instruccions de la pàgina anterior , per obrir la pantalla “ Configuració d’ús compartit” .

2. Escrivim les adreces dels companys amb els que volem compartir els nostres recursos i també les accions que podran fer.

EDITAR VISUALITZAR COMENTAR

El recurs que compartim segueix sent privat , ara el comparteixen només les persones que hem escollit Si volem que eL visualitzi QUALSEVOL usuari d’internet o de la XTEC, hem de canviar l’opció “PRIVAT”.

6

Sign up to vote on this title
UsefulNot useful