2013.08.30.

5 Google+ hiba, amit jobb, ha elkerülsz! | Marketingmorzsák

Select page

5 Google+ hiba, amit jobb, ha elkerülsz!
3 NAPPAL EZELŐTT BY ADMIN IN GOOGLE, SOCIAL MEDIA CÍMKE:FACEBOOK, FELHASZNÁLÓK, GOOGLE PLUS, GOOGLE+, KERESŐMOTOR OPTIMALIZÁLÁS, KÖZÖSSÉGI HÁLÓ

A Google+ a második legnagyobb közösségi háló a Facebook után, pedig mindössze két évvel ezelőtt indult. Miért vannak tehát annyira összezavarodva a Google+ felhasználók afelől, hogyan használják? A helyzet az ugyanis, hogy ha egy kicsit is hasonlítasz a többségükre, egy kicsit te is összezavarodtál az oldalt illetően. Mit kell tenned? Válaszképp itt egy lista a JeffBullas.com jóvoltából a leggyakoribb felhasználói hibákról a Google Pluson. Vizsgáld meg ezeket a hibákat és kerüld el mindet!

1. Nem optimalizálod a profilodat
A profilod teljes kitöltése az első lépés. Amikor megadod a nevedet, az önéletrajzodat, a fotókat és más információkat, tudatod a többi felhasználóval, hogy ki vagy és hogyan tudnak téged azonosítani. Ez nem csak kapcsolatfelvételre sarkallhat másokat, de a márkádat is erősíti. Hogy a legtöbbet hozd ki a profilodból, optimalizáld az iparágadra nézve releváns kulcsszavak használatával! Hasonlóképpen, illesz be releváns linkeket az „About” oldalon, a bemutatkozástól a „website” szekcióig.

marketingmorzsak.hu/5-google-hiba-amit-jobb-ha-elkerulsz/?utm_source=mandiner&utm_medium=link&utm_campaign=mandiner_media_201308

1/9

Ráadásul ez számít a keresőmotor optimalizálás szempontjából is. 5 Google+ hiba. ami kapcsolódik az általad megosztott bejegyzésekhez.2013. ugyanis javulnak majd az eredményeid. ha rendszeresen posztolsz.30.hu/5-google-hiba-amit-jobb-ha-elkerulsz/?utm_source=mandiner&utm_medium=link&utm_campaign=mandiner_media_201308 2/9 . Sosem posztolsz Akkor kapod a legtöbb figyelmet a Google Pluson. 2. ha elkerülsz! | Marketingmorzsák Emellett sorold fel az összes oldalt. A friss tartalom aktuálissá és relevánssá tesz a kapcsolataid hírfolyamában. ahol az írásod vagy tartalmad megjelenik. amit jobb. marketingmorzsak.08. amikor a felhasználók olyan tartalomra keresnek rá.

Nyilván fontos.30.2013. ahogyan a Social Media Today is teszi: marketingmorzsak. 5 Google+ hiba. hogy a legutóbbi blog bejegyzésed vagy híreid linkjét megoszd – csak bizonyosodj meg róla. hogy sokatmondó szöveget is fűzöl hozzá! Ez interakcióra sarkallja a felhasználókat és több figyelmet vonz a linkjeidre. hogy nem teszed jól a dolgodat és nem is érdemes téged követni.hu/5-google-hiba-amit-jobb-ha-elkerulsz/?utm_source=mandiner&utm_medium=link&utm_campaign=mandiner_media_201308 3/9 . valójában úgy fog tűnni.08. ha elkerülsz! | Marketingmorzsák 3. Érdd el. Sőt. amit jobb. Magyarázat nélkül osztasz meg linkeket Ezzel semmit sem teszel magadért vagy a követőidért. hogy kattintani akarjanak az olvasók.

hu/5-google-hiba-amit-jobb-ha-elkerulsz/?utm_source=mandiner&utm_medium=link&utm_campaign=mandiner_media_201308 4/9 . Nem veszed észre. mit osztanak meg mások. 5 Google+ hiba. Ezért az a legjobb. akkor hibázol.2013.08.30. Amikor valaki téged linkel be vagy említ meg egy posztban. lájkold vagy szólj hozzá! marketingmorzsak. Ráadásuk. mit említenek meg a felhasználók A Google+ egy közösségi háló – így ha ignorálsz más felhasználókat és csak a saját munkádra fókuszálsz. ha magyarázó szöveggel posztolod a linkeket és reagálsz arra. amit jobb. hogy téged csak a saját tartalmad promotálása foglalkoztat. elveszítik az érdeklődésüket. ha elkerülsz! | Marketingmorzsák 4. ha mások azt látják.

hu/5-google-hiba-amit-jobb-ha-elkerulsz/?utm_source=mandiner&utm_medium=link&utm_campaign=mandiner_media_201308 5/9 .30.2013. amit jobb.08. ahogyan a Straight North is teszi: marketingmorzsak. 5 Google+ hiba. említsd meg az illetőt a posztban. ha elkerülsz! | Marketingmorzsák Ha te szeretnéd tagelni valaki más tartalmát.

hogy megosszák a tartalmadat a hálón. Használj egy gombot vagy egy plugint. amelyek egyszerűvé teszik a felhasználók számára. Ti követtétek el már valamelyik fent leírt hibát? Van olyan. 5 Google+ hiba.30.hu/5-google-hiba-amit-jobb-ha-elkerulsz/?utm_source=mandiner&utm_medium=link&utm_campaign=mandiner_media_201308 6/9 . mint az „Easy Google+ Widget” vagy a „The Google+ Plugin”. iratkozz fel hírlevelünkre! marketingmorzsak. amit jobb. az csak az egyenlet egyik fele – a Google+ -nak is meg kell jelennie a weboldaladon. ha elkerülsz! | Marketingmorzsák 5.08. csatlakozik a köreidhez és növeli a befolyásodat. Nem használod a Google+ gombot a honlapodon Amit a Google Pluson posztolsz.2013. Így könnyen megtalál a közönséged Google Pluson. amelyik ismerősnek tűnik? Ezeket olvastad már? 5 Google+ frissítés. amellyel kockáztatod a rajongói elköteleződést Így néz ki egy jó Google+ poszt Like 31 4 11 0 348 1 ​ Hírlevél feliratkozás Ne maradj le a legérdekesebb újdonságokról. amit nagy márkák ügyfélszolgálatai követtek el 10 hiba. amit a közösség kért 6 hiba.

azt küldeni sem fogunk!) * kötelező mező Email Keresztnév Vezetéknév * Feliratkozom * * Hatékony AdWords hirdetés www.hu Ha legalább össze lehetne kötni a facebook-kal úgy hogy az ott posztolt dolgok automatán mennek G+ra is.elonezet. 5 Google+ hiba.. mint ahogy a twitterrel meg lehet oldani.2013. amit jobb. Pedig a Google Plusz tényleg jobb. ha elkerülsz! | Marketingmorzsák (mi sem szeretjük a spam-et.hu/AdWords Az első hónapban akár 5.08. Senkinek sincs két anyja :D Reply · Like · August 27 at 9:12am F acebook social plugin TI AJÁNLOTTÁTOK marketingmorzsak. Várjunk még a "kritikus tömegre".. akkor látnék reményt.30..000 Ft-tól.-) Reply · Like · August 27 at 1:33am Takács Tamás · Online Marketing Manager at Promotors. így ígérjük. hogy sokakat teljesen leköt egy "felület" állandó használata. Tekintse meg egyedülálló ajánlatunk Add a comment. de így tényleg ne várjunk csodát. Itt a Facebook-ra gondolok.hu/5-google-hiba-amit-jobb-ha-elkerulsz/?utm_source=mandiner&utm_medium=link&utm_campaign=mandiner_media_201308 7/9 . egyszerűbb és hasznosabb (google kereső miatt). Comment Fekete László · Works at Kognitív intelligencia kutatás az a baj.. Reply · Like · August 27 at 1:29am Kurucz Tamás · Kossuth Gimnázium Miskolc egyelőre a sosem posztolsz-nál járok .

30.08. február 2013.hu/5-google-hiba-amit-jobb-ha-elkerulsz/?utm_source=mandiner&utm_medium=link&utm_campaign=mandiner_media_201308 8/9 . január KATEGÓRIÁK E-mail marketing Egyéb Facebook Felhasználói élmény Google Keresőmarketing Mobil Nem kategorizált marketingmorzsak.2013. Sign Up Penelope Cruz egy Apple kampány soha nem hallott iPad alkalmazásokkal reklámfilmmel debütál rendezőként | Michael Kors „illatos” Facebook Marketingmorzsák 7 people recommend this. ha elkerülsz! | Marketingmorzsák Create an account or Log In to see what LEGUTÓBBI BEJEGYZÉSEK your friends recommend. 5 Google+ hiba. A Nexus 7 tablet segít Marketingmorzsák alkalmazással hirdet BMW reklám: amikor bővül a család. hogy nem internetezik barátnőt találni | Egyenes fotók az Instagramtól 8 people recommend this. amit jobb. augusztus 2013. F acebook social plugin ARCHÍVUM 2013. május 2013. június 2013. de nem egy kisbabával Az amerikaiak 20 százaléka dönt úgy. április 2013. március 2013. július 2013.

E-MAIL MARKETING marketingmorzsak. ©2008 . hogy nem internetezik MARKETINGMORZSÁK Naponta friss hírek. Youtube.2013.hu/5-google-hiba-amit-jobb-ha-elkerulsz/?utm_source=mandiner&utm_medium=link&utm_campaign=mandiner_media_201308 9/9 . illetve online marketing és mobil kommunikáció világából. Az oldal szakmai partnere a Be Social. Google és egyéb közösségi média (Linkedin. ha elkerülsz! | Marketingmorzsák Reklám és marketing Social Media Technológia LEGFRISSEBB BEJEGYZÉSEK Apple kampány soha nem hallott iPad alkalmazásokkal Michael Kors „illatos” Facebook alkalmazással hirdet BMW reklám: amikor bővül a család. amit jobb. Twitter. érdekességek a Facebook.2013 MARKETINGMORZSÁK – ONLINE MARKETING. de nem egy kisbabával Az amerikaiak 20 százaléka dönt úgy.08. Instagram). Pinterest. 5 Google+ hiba.30.

Sign up to vote on this title
UsefulNot useful