Emri Mbiemri

:

1.

Gjuha a) Shqip b) Turqisht c) Boshnjakisht d) Gjuhe tjera -

2.

Pervoja me Kompjuter: a) Word b) Excel c) Power Point d) Programet tjera

3.

Pervoja me maqinat e shtypit fotokopje\ a) Fotokopje b) Printer c) Skener

4.

A keni punuar ne ndonje vend ne qfare biznesi keni punuar dhe sa kohe keni punuar dhe qka eshte arsyeja qe keni lene punen

5.

A jeni te afte te punoni nese kerkohet me nejte me vone apo shefi vonohet apo eshte ne rruge

6.

Ne qofte se pranohesh do te kesh kontrate se paku ne fillim tre mujore do te jesh do te trajnohesh me perdor mire maqinat, te sillesh mire me myshteri nuk kam deshire me pas ankesa prej myshterive, pastrami do te jete ne nivel qdo dite do te pastrohet dyshemeja xhamat raftat dhe malli do te pastrohen sipas nevojes.

7. 8. 9. 10. 11.

Orari i punes do te jete prej 08:00 deri 17:00 Nuk do te kete shok shoqe apo ndonje afer te familjes me najte ne lokal. Paga minimale do te jete 150 ne muaj dhe 20 euro per buke.