Exersarea creierului este la fel

de importantă ca exersarea muşchilor. Pe măsură ce îmbătrânim, este important să ne ţinem mintea în formă. Proverbul: “Dacă nu-l foloseşti, îl pierzi! " se aplică şi creierului. Ceea ce urmează este o cale de a-ţi verifica nivelul de inteligenţă din prezent. Fă acest test şi vezi dacă îl mai ai sau îl pierzi. Dupa ce răspunzi la fiecare întrebare, mergi la răspuns. Provocarea creierului

OK, relaxează-te, linişteşte-ţi mintea şi dă-i drumul...

deci vei ajunge al doilea. Daca ai spus “al doilea. L-ai depăşit pe al doilea deci i-ai luat locul. Participi la un concurs de alergări. îl depăşeşti pe cel de pe a doua poziţie." mergi la întrebarea 2. . fără să te gândeşti prea mult. În ce poziţie te afli ? Dacă ai raspuns că vei fi primul este complet fals.Trebuie să răspunzi instantaneu.

. Dacă ai spus “imposibil“.Dacă îl depăşeşti pe ultimul. Raspunsul era IMPOSIBIL! Se pare că gândirea nu este punctul tău tare. în ce poziţie vei ajunge ? Dacă ai răspuns penultimul. atunci treci la întrebarea 3. te-ai înşelat din nou. Gândeşte-te un pic… Cum poţi să-l depăşeşti pe ultimul? Dacă tu eşti în urma lui atunci el nu mai este ultimul.

Chocho Întrebare: Care este numele celei de-a cincea? Gândeşte repede. şi zice în întrebare “tatăl Tanţei” pricepe şi tu întrebările. Chuchu ??? GREŞIT! Tanţa e a cincea.. Chichi 4. atunci treci la întrebarea 4.. Cheche 3. Dacă ai spus “Tanţa“.Tatăl Tanţei are 5 fete: 1. Chacha 2.. ...

ca de exemplu “Lumea Copiilor”.Spune “şapte” de 5 ori. Creierul tău este supra stresat şi e aproape în flăcări. Dacă ai spus “lapte." nu trece la întrebarea următoare. Ar trebui să te mulţumeşti cu a citi ceva uşor. atunci treci la întrebarea 5. Acum spune pe litere “şapte”. Ce beau vacile? Răspuns: Vacile beau apă. Dacă ai spus “apă“. .

Dacă o casă roşie este făcută din cărămizi roşii şi o casă albastră este făcută din cărămizi albastre.“ mergi la întrebarea 6. şi o casă roz este făcută din cărămizi roz. de ce continui să citeşti aceste întrebări?? Dacă ai spus “sticlă. Daca ai spus “cărămizi verzi". . din ce este făcută o seră verde? Răspuns: Serele sunt făcute din sticlă.

pentru că celelalte 5 se sperie şi zboară! Cine a răspuns aşa să meargă la întrebarea următoare. . câte mai rămân? Răspuns: NICIUNA.Dacă într-un pom sunt 7 păsări şi împuşti două.

. atunci cu câte grade se mişcă într-o ora? Răspuns: 1 grad. dar nu poţi rămâne în liga noastră. Ia-ţi creionul şi ieşi! Oricine altcineva să treacă la întrebarea finală. trebuie să te felicit ca ai ajuns până aici.Dacă minutarul unui ceas se mişcă cu 1/60 dintr-un grad în fiecare minut. Daca ai spus "360 grade " sau orice altceva în afară de 1 grad.

cât porţi laşi pantof În Croaiva coboară zece.. 17 oameni Ră spuns: se urcă în autobuz. La Bucureşti coboară şi urcă 16. strigă tare! Nu-ţi aminteşti La Drobeta.Fără să foloseşti calculatorul Tu conduci un autobuz de la Timişoara la Constanţa. În Timişoara. scrie chiar în 5 primul rând TU conduci ! Apoi ajungi la că Constanţa. Oh. TU cât porţi la pantof. şase coboară şi urcă 9. Ce autobuzul mărime poartă şoferul la pantof? .. În Lugoj. doi coboară patru? urcă.

1. Dintre aceşti trei candidaţi. Prima întrebare: Şi acum: două întrebări de etică. Candidatul B a fost concediat de două ori. doarme până după prânz.. Este un vegetarian convins. A avut două amante. Fumează ca o locomotivă şi bea 8 pâna la 10 pahare pe zi.. . Candidatul C este un medaliat şi un erou de război. nu trişa şi citeşte răspunsul de mai jos. Este momentul alegerii preşedintelui lumii şi votul tău va determina cine este alesul. consumă doar bere şi asta ocazional şi nu a avut niciodată legături extraconjugale. în facultate se droga şi bea un sfert de litru de whisky în fiecare noapte. pe care l-ai alege (sincer)? Alege. Iată-i pe cei trei candidaţi: Candidatul A are legături cu politicieni corupţi şi crede în astrologie.

sănătos !!! 2. Ai sfătui-o să facă avort? . doi sunt orbi şi unul este dezechilibrat mintal.. Trebuie să fii întotdeauna atent cu cei care trăiesc prea.Candidatul A este Franklin D. A doua întrebare : Să presupunem că ştii o femeie însărcinată care deja are 8 copii. Candidatul B este Winston Churchill. Trei dintre ei sunt surzi.. Candidatul C este Adolf Hitler. Femeia are sifilis. Roosevelt...

tocmai l-ai omorât pe Beethoven! .Dacă ai răspuns afirmativ.

2009 Că nici tu nu te-ai descurcat prea bine.  ...Trimite la toţi cei care râd de memoria ta …şi vezi cum se descurcă ei! Dar şhhh! Nu le spune Made by ViP .

Sign up to vote on this title
UsefulNot useful