Daca doua lucruri care coexista in timp si spatiu ,nu se conditioneaza neaparat Deci Basescu trebuie gasit vinovat pentru

tot ceea ce este rau in tara,in justitie,agricultura etc.El este vinovatul de serviciu cum de altfel se autointitula. Deci articolul care il comentam porneste de la sofismul ca a fost suficienta sa primeasca lşegal informatiile acuzatoare si gata este vinovat de desvaluirea secretelor. Argumentele sunt naucitoare:Morar i-a inmanat legal documentele si deci Basescu lea predat presei.Deci daca materialul a ajuns legal,pentru ca era necesar sa ajunga la presedentie,nu mai este motiv de indoiala pentru a acuza pe Presedintele tarii. De aici pana la a considera gestul presupus ca penal nu mai este decat o problema de logica stramba,motiv pentru care se face o pledorie cat de periculos a fost gestul dlui Basescu. Mai mult,tiranul si raul Basescu pune la stalpul imfamiei persoane inocente,desi o tara intreaga a vazut cat de inocenti erau cei doi ministri(fost si actual). Ca cele cateva glume sau cuvinte neadecvate ale presedintelui au fost repetate de mii de ori la Antenele lui Felix, zile in sir,asta era pentru ca merita,dar sa furi si sa fii dat la televizor,desi ziaristul spune ca este vorba de inocenti, este caz penal. Si apoi in articol se vorbeste ca si cum sursa desvaluirilor secrete ar fi sigur presedentia si asta dovedita doar printr-o serie de silogisme,semiadevaruri si mistificare. Ce cauta filmul difuzat miercuri de televiziunea publica la Cotroceni?Asa se intreaba autorul. Pai stiu si copiii.Se cerea decizia comisiei prezidentiale si a presedintelui pentru a judeca pe cei numiti de autorul articolului ca inocenti. Dar asta nu conteaza in logica domniei sale. Dar Basescu este si mai rau.El chiar ar avea patentul anchetelor televizate si spune aceasta minciuna fara sa clipeasca,ca si cum noi prostii nu am fi in Romania de 17 ani. Ziaristul care a difuzat stirea,ca si el, este numit mercenar,dar daca citim ziarul in care apare articolul cuvantul mercenar loveste chiar in autorul articolului. Basescu este deci vinovat,trebuie pedepsit iar Morar care a trimis legal la presedentie materialul este tot vinovat. TVR manipuleaza iar ziarul ZIUA este un ziar pentru ingeri. Eu,chiar stau si ma intreb. Cu asemenea ura,cu asemenea argumente crede cineva ca ceea ce vrea sa spuna acest articol poate fi credibil. El poate inveseli pe aceia care au renuntat demult din motive de partitism la adevar si care cred ca propaganda inseamna minciuna.

Rezultatul? Biroul Român de Audit al Tirajelor-vanzarea zilnica a ziarului ZIUA: 9.102 (auditul se opreste, în acest caz, în luna martie)

Sign up to vote on this title
UsefulNot useful