vei afla cum sa o cresti cu cel putin 2 puncte.Cat de mult timp te poti concentra pe o problema fara sa intervina alte ganduri si in ciuda intreruperilor externe? Daca ar fi sa-ti dai o nota. In momentul in care vrei sa-ti reiei treaba faptul ca ai fost intrerupt iti va crea un sentiment negativ. problemele de acasa si asa mai departe. tu dai vina pe stilul de lucru (din urgenta in urgenta) iar ca rezultat e ca nimeni nu face nimic. proiectul la care ar trebui sa lucrezi. Nu ma pot concentra Mai demult am publicat acest articol in care vorbeam despre starea de flow. Stii ca poti sa faci mai bine. da vina pe tine. Daca nu l-ai citit inca am sa definesc starea de flow ca fiind momentul in care esti cuprins total de ceea ce faci. de la 1 la 10 care ar fi aceasta? Considera 1 ca fiind 3 minute maxim iar 10 ca fiind pana termin problema. ai o multime de idei despre cum ai putea imbunatati ceea ce tocmai ai terminat dar nu ai timp! Seful tau se ia cu mainile de cap. Am citit statistici si statistici conform carora datorita tehnologiilor moderne si a intreruperilor majoritatea angajatilor nu se mai pot concentra la lucru. Am dreptate? Rezultatul este ca realizezi munca cu mult sub nivelul tau. sentiment care te va bloca de la a atinge starea de flow pana scapi de el. ceasul. Revino-ti in starea de concentrare intr-un singur minut . Fie ca lucrezi la birou sau faci munca de teren concentrarea ta se imprastie in multiple directii: telefonul. Daca nota este mai mica de 8 citeste mai departe.

Exercitiul pare banal.castigatimp. Ei bine l-am incercat si a dat rezultate.ro/carte . Asa. Poți accesa restul materialelor pe: http://www. expira lung si incet 3 secunde 4. inspira lung si incet 3 secunde 3. In doar un minut eram suficient de calm ca sa ma reapuc de munca. Nu uita. starea de flow si nu ai iesi de acolo pana nu ai termina treaba? Dar daca ai sti cum sa revii instant in acea stare dupa orice intrerupere? De ceva timp invat si experimentez cu energia mentala pe care o detine corpul omenesc. prea usor si credeam ca-i ceva tehnica care merge doar la *acei oameni*. am descoperit un exercitiu care mie mi-a dat posibilitatea sa ma detasez de tot ce inseamna stres si sa ma reapuc de treaba cu mintea limpede. (optional) inchide ochii 2. … chiar e banal si acest lucru iti ofera usurinta de a-l face in orice conditii cu rezultate maxime. Capacitatea de a te concentra un timp indelungat. Am ras prima oara cand am dat de el. tot ce trebuie sa faci e sa scapi de acel sentiment negativ care te blocheaza de la a reveni in flow.Ce s-ar intampla daca ai reusi totusi sa-ti duci treaba la bun sfarsit in ciuda acestor conditii? Cum te-ai simti daca ai intra in starea de productivitate maxima. 1. mi se parea prea simplu. de a-ti stapani emotiile si de a merge in directia pe care o alegi. zambeste Repeta de 3 ori si vei vedea cum ti-ai curatat mintea si poti sa te reapuci de treaba. aveam entuziasm si puteam sa trec direct la treaba.

PS: Dacă ți-a plăcut materialul și dorești să primești un ghid exclusiv despre Cum să câștigi o oră pe zi și încă 3 bonusuri: Cea mai bună tehnică de automotivare.castigatimp.ro/carte pentru a le descărca gratuit! . intră pe www. Creșteți puterea de concentrare instant! și Poți să faci munca a 30 de oameni?.

Sign up to vote on this title
UsefulNot useful