P. 1
Pengurusan Fail Persatuan

Pengurusan Fail Persatuan

|Views: 8|Likes:
Published by Fatin Khair
Pengurusan Fail Persatuan
Pengurusan Fail Persatuan

More info:

Published by: Fatin Khair on Oct 08, 2013
Copyright:Attribution Non-commercial

Availability:

Read on Scribd mobile: iPhone, iPad and Android.
download as PPTX, PDF, TXT or read online from Scribd
See more
See less

05/09/2015

pdf

text

original

Pengurusan Fail

Norbiltah Nurul Najwa Fatin K.

yang disimpan secaraberlipat. yang disimpan secara tersusun  Maklumat atau tentangs esuatu perkara. sampul surat besar.APA ITU FAIL?  Kotak. seseorang dan sebagainya Kamus Dewan] . kad berlipat. seseorang dan sesuatu perkara.

FAIL KELAB/PERSATUAN  FAIL INDUK  FAIL PENGERUSI  FAIL SETIAUSAHA  FAIL KEWANGAN [BENDAHARI] .

Surat Permohonan Penubuhan  Draf Perlembagaan  Draf Aktiviti Utama  Senarai Jawatankuasa Penaja 2.Fail Induk 1. Surat Kelulusan Penubuhan daripada pengetua/Guru Besar .

Senarai Jawatankuasa yang disahkan oleh pengetua/Guru Besar. Surat pelantikan sebagai guru pemimpin/penasihat.3. 5. 6. 4. Minit mesyuarat Agung penubuhan Perlembagaan yang disahkan oleh pengetua/Guru Besar. .

Surat permohonan Bendahari menderma keahlian daripada Setiausaha kepada Pengetua/Guru Besar.7. 8. Perancangan aktiviti asas yang disahkan oleh pengetua/Guru Besar. Senarai keahlian yang disahkan oleh pemimpin. 10. Jadual aktiviti tahunan yang disahkan oleh pengetua/Guru Besar. 9. .

.Surat kelulusan mengutip derma daripada pengetua/Guru Besar. 13. Surat permohonan untuk menjadi gabungan daripada persatuan melalui Guru Pemimpin kepada pengetua/Guru Besar. Akaun kewangan/belanjawan yang disahkan. 12. 11.

 Dokumen pencapaian cemerlang ahli—ahli  Laporan setiap aktivit  Laporan Tahunan  Daftar penilaian bagi setiap ahli  Surat penyerahan kembali kuasa dan Surat penyerahan kembali kuasa dan pelantikan sebagai Guru Pemimpin daripada Guru Pemimpin kepada P / GB  Stok dan inventori Stok dan inventor  Cntoh sijil / Surat Penghargaan .

Fail pengerusi Maklumat ahli Senarai ahli jawatankuasa dan senarai penasihat Perlembagaan kelab Minit mesyuarat .

Fail setiausaha  Minit mesyuarat  Surat-surat berkaitan kelab  Buku-buku panduan kelab  Perlembagaan kelab  Maklumat ahli  Senarai ahli jawatankuasa dan guru penasihat  Laporan mingguan .

Fail kewangan ( bendahari) Penyata kira-kira kewangan kelab Bil-bil pembelian .

.. The End…………….

You're Reading a Free Preview

Download
scribd
/*********** DO NOT ALTER ANYTHING BELOW THIS LINE ! ************/ var s_code=s.t();if(s_code)document.write(s_code)//-->