You are on page 1of 1

Kalendari i festave zyrtare 2013

1 dhe 2 Janar - Festat e Vitit t Ri 14 Mars - Dita e Vers 22 Mars - Dita e Nevruzit 31 Mars - Dita e Pashks Katolike 1 Maj - Dita Ndrkombtare e Punonjsve 5 Maj - Dita e Pashks Ortodokse 8 Gusht* - Dita e Bajramit t Madh 15 Tetor*- Dita e Kurban Bajramit 19 Tetor - Dita e Lumturimit t Nn Terezs 28 Nntor - Dita e Flamurit dhe Pavarsis 29 Nntor - Dita e lirimit 8 Dhjetor - Dita Kombtare e Rinis 25 Dhjetor - Krishtlindjet

Shnim: Data e festave t Kurban Bajramit dhe Bajramit t Madh mund t ndryshoj sipas kalendarit hnor.