1/13 = ( INTRO ) Kitab Memintas Al-Masih Dajjal

by Dinar Emas (Pengedar Syiling Sedunia) on Sunday, May 8, 2011 at 8:03pm · Assalamualaikum & Salam Sejahtera Kepada Semua Hadirin Pembaca. Segala Puji Kepada Allah Tuhan Kepada Isi Alam Galaksi Tanpa Sempadan Ini.. Selawat & Salam Kepada Pemimpin Besar Baginda Rasul Nabi Muhammad Bin Abdullah. Allah Maha Kuasa... Makhluk Tiada Kuasa...

BUAT SALINAN ARTIKEL INI KE WEBSITE PILIHAN ANDA Artikel ini kami hadiahkan kepada mereka yang membenarkan ayat-ayat Allah, baik bagi mereka yang sudah sedia dalam Islam, atau anda yang sedang memahami ajaran suci Islam. Siri artikel ini kami tujukan juga kepada mereka yang masih terawang-awang dalam memikirkan, mengapakah dunia hari ini semakin "carca-merba" & serba rumit, dengan semua signal2 yang Allah hadirkan, sebagai asbab dari beribu2 cabang ujian untuk umat Muhammad, yang hari ini bolehlah kami labelkan sebagai pecahan molekul < FITNAH AKHIR ZAMAN>. Ianya akan hadir pelan2 dalam hidup anda, menjalar perlahan2 meMIND-CONTROLkan minda anak-anak anda, cukup meresap dalam rutin harian keluarga tersayang kita, sehinggakan isteri anda atau suami anda dan saudara tersayang anda, akan pelan2 terperangkap dengan siri ujian ini, samada dalam bentuk tanda2 cuaca dunia, politik dunia, ekonomi dunia, dan seangkatan dengannya, dan asbab dari siri Artikel ini yang berjumlah 13 jalur, dapatlah anda membuat 1 persediaan besar terhadap kedatangan 3 Al-Masih. Menjadi tanggungjawap andalah, untuk menyebarkan Artikel ini kepada bacaan umat manusia yang memahami Bahasa Melayu, supaya dengan kesedaran akal yang telah Allah ciptakan untuk anda ini, dapatlah anda niatkan untuk menyelamatkan seramai mungkin sanak saudara anda dari pemahaman yang SALAH, tentang salah faham jaringan matriks terhadap tanda2 besar Akhir Zaman, yang akan kami pecahkan KOD-KODnya dengan jalur-lebar situasi dunia hari ini, dengan siri rantaian yang amat rapat... dengan 2 kitab yang kalau anda ikut secara PATUTNYA & PENCERAHAN yang "TEPAT", maka tiadalah anda sesat buat selama-lamanya, inilah yang ingin apa kami namakan... atau apa yang ingin kami sebut iaitu ayat2 "FUTURE" melalui catatan agung Al-Quran & Al-Hadis, yang akan kami lempiaskan dalam Siri Artikel ini... dengan bagaimana ingin mengaitkannya dengan jaringan matriks mulai tahun 2011 & tahun 1432. Tuan-puan semua... Siri Artikel ini kami namakan sebagai ((( Kitab Memintas Al-Masih Dajjal ))) kerana kami ingin hidupkan mata hati anda... supaya anda dapat menelah & memintas pergerakan & perancangan "pertubuhan" mereka, iaitu semudah seorang kanak-kanak comel dapat memintas kedatangan Aiskrim Paddlepop, iaitu tatkala kanak-kanak tadi mendengar iklan aiskrim motorsikal dari jarak jauh di taman perumahannya,

...sungguhpun matanya belum melihat kedatangan si penjual Aiskrim. anak-anak ku. dll") Tetapi. sekiranya kamu mendengar akan kehadiran "Al-Masih Dajjal" larilah daripada dia secepat & sejauh mungkin.. tapi lupakah anda.com. (sebabnya anda akan diselamatkan dari bencana & anda tidak pernah kalah selama mana berada dalam batalion PANJI HITAM) Tuan-puan semua. tinggal lagi anda tak aktifkan sahaja. si kanak2 tadi dapat menjangka dengan TEPAT lagi BETUL & tahu penjual Aiskrim bakal tiba di depan matanya !!! ///////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// PENCERAHAN: kanak-kanak = diri anda penjual aiskrim = pembawa ujian aiskrim = fitnah lidah = banyak rasa maka gigi akan rosak (ianya semudah itu) //////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// Sebabnya apa. dilema. (sila rujuk Hadis Tamim Ad-Dhari untuk pemahaman) (sila rujuk google. kesenangan. Bahkan di awal kemuculan beliau nanti. wahai umat Islam. Inilah ilmu yang hendak kami turunkan kepada anda semua. sebab anda bukanlah tandingan untuk berhadapan dengan si mata 1. supaya dengan "ALAT" yang kami bakal hadiahkan ini dalam 13 Siri Artikel ini.. tawaran.. kerana beliau sudah tentunya akan buat announcement live di seluruh dunia (apakan lagi kalau jumpa depan mata). kelebihan ilmu ini amat berkait rapat dengan 1 anugerah yang sebenarnya telah Allah hadirkan dalam diri anda. dapatlah anda memintas pergerakan Al-Masih Dajjal sebelum penZAHIRan beliau di saat Tasik Galilee kering. cucu-cucu sekalian. Nabi Muhammad telah memberi amaran kepada kita. Katakanlah anda pernah berpuasa 30 hari pada bulan Ramadhan. sekiranya kamu mendengar akan kehadiran "Al-Masih Mahdi" larilah kepada dia secepat mungkin walaupun terpaksa merangkak di atas salji tebal. (sebabnya anda akan ditewaskan melalui fitnahnya "akidah.. dengan sangat pantas sehingga ke 1 tahap. dan kebanyakan dari kamu sampai mati pun takkan pernah nak pakai... Nabi Muhammad telah memberi amaran kepada kita. teknologi. berpusu2 billion manusia akan merebut2 untuk melihat beliau (lebih2 lagi wanita). keyword = Keringnya Tasik Galilee) dan untuk pengetahuan semua. anda boleh mengagak dengan tepat bila burung akan singgah ke sarang sebelum hari gelap. sebahagian dari kami telah dikurniakan sejenis ilmu yang telah kami manfaatkan untuk kebaikan umat manusia. (the chosen one always be choose to use) kunci utama kepada ilmu ini ialah ((( MATA HATI ))) & ((( SUARA HATI ))) hanya dengan 2 alat ini dengan berkenderaan Al-Hadis & Al-Quran anda boleh menelah & memintas jalur matriks situasi dunia ini...

anda telah diberitahu dengan lebih awal selama 30 hari tentang waktu2 terbenamnya matahari pada bulan Ramadhan dengan TEPAT & BETUL tanpa 1 kesalahan pun..pada bulan Ramadhan anda telah menampal jadual waktu berbuka puasa bukan ? anda sememangnya tahu.com/note.php?note_id=163333233689370 * http://www..html .com/thread-2.pembuktian berlaku setiap bulan !!! 3) ...com/note.dinar-emas.dinar-emas.samalah halnya bagaimana kami memintas pergerakan matawang dunia .. rujuk alamat bawah ini) * http://www... adakah apa yang anda tampal itu menghampiri level SYIRIK ? adakah benar dibolehkan menampal sebegitu rupa sedangkan kita tak diajar untuk menilik MASA DEPAN. betul tak ? now.samalah halnya bagaimana kami memintas pergerakan duit digital seluruh dunia .facebook. di saat anda menunaikan ibadat Fardhu puasa di bulan Ramadhan...html .samalah halnya bagaimana kami memintas pergerakan cuaca dunia (baik di udara. ( SUDAH PASTI hati bersih anda konon bersih la) akan menjawap = sengal lah.....dah tentu ni adalah saintifik sudah tentulah perkara seFUTURE ini anda faham yang ini adalah asbab saintifik bukan ? ((( PENCERAHAN ))) 1) . lafazkan Bismillah.php?note_id=206719599350733 * http://www... dan LAUT) . bahawa waktu berbuka puasa = WAKTU TERBENAM MATAHARI di horizon kawasan masing2.kami memintas pergerakan USD & RM (akhirnya terbukti telah pecah garis sempadan 3. masalahnya.pembuktian berlaku selepas 13 berlalu ketika amaran dikeluarkan 2) . darat... buktinya ? * kami telah keluarkan amaran Tsunami pada 09 March 2011 at 03:33 waktu Tanah Melayu ...... adakah apa yang anda tampal jadual berbuka puasa (waktu terbenam matahari = Maghrib) itu berupaRAMALAN ? adakah apa yang anda tampal itu berupa SANGKAAN ? adakah apa yang anda tampal itu berupa SIHIR (simboliknya) ? atau. bukankah dengan mengetahui bila masa terbenamnya matahari itu sama seperti menikam & meramal ? yang ajaibnya... peristiwa Tsunami telah kami amarankan sebelum kehadiran gempa kuat... anda telah mendampingkan ilmu "MASA DEPAN" di rumah masing2 tanpa mempersoalkan pun.bagaimana ketibaan sistem DUIT DIGITAL yang mengakibatkan perasmian KERAJAAN DIGITAL (akhirnya terbukti dengan Artikel vatican.com/vatican.. open your heart.sebagai contoh.0 rujuk alamat bawah ini) * http://www.berkenaan kenaikan harga emas & harga perak sedang diTIPUlasi oleh pihak Vatican .facebook... do your homework.

. JARINGAN MATRIKS: .dengan izin Allah.menerbitkan Ebook2 Rahmat supaya anda lekas kaya murah rezeki .apabila semua kajian terbukti di depan mata. bila kami matrikskan kedudukan Al-Hadis & Al-Quran dengan situasi dunia.merapatkan ikatan Panji2 terahsia sebelum dipanggil . .melepaskan Artikel2 Terahsia supaya anda boleh insaf .com/DinarEmas.yang anehnya.menyampaikan hujah2 mengapa umat ini sangat istimewa .facebook.menjentik MINDA2 yang selama ini lena.now. anda takkan sesat dalam jalur lebar dunia moden hari ini. anda telah menolaknya (sambil memaki.pendedahan Misi Gereja Vatican ke atas penduduk dunia .. ilmu Astronomi yang anda tampal ketika berbuka puasa.menyampaikan kesan-kesan hidup di dalam KERAJAAN DIGITAL . sikap anda jauh lebih teruk dari BINATANG.com/DinarEmas.facebook. .merapatkan hubungan AHLUL BAIT Nusantara dan raja2nya .menayangkan Foto2 yang boleh menyebabkan si becok menjadi pendiam .di saat kami menjemput Sheikh Imran Hosein menerangkan METHODOLOGY & EKSKOTOLOGY. Tsunami Mega telah melanda Jepun pada 11 March 2011 Pembuktian: a) rujuk amaran pertama di alamat: http://www.di saat manusia lain menjalankan peranannya memberi pencerahan.manusia-manusia yang gagal mengenal jaringan matriks inilah.menyediakan tapak khilafah secara berperingkat .* (3 hari kemudian).mendidik penduduk Nusantara menyimpan emas & perak (selagi sempat) . "anda" pula ligat membantai tanpa sumbangan ? .mendaulatkan matawang emas & matawang perak (negeri2 MELAYU) . . (dengan pantas anda melabelkan sebagai meramal) . yang PASTI TERUS SESAT LAGI DISESATKAN.akan kami tampilkan bukti-bukti seterusnya dalam 13 SIRI Kitab Memintas Al-Masih Dajjal .mendedahkan tanda-tanda AKHIRUL ZAMAN secara mengejut & LIVE .. .. .mendidik ilmu sejarah raja-raja berpangkat Nabi . dan saintifik.. mengapa berdiam pula ? .menyampaikan SALAM PERINGATAN tanpa jemu walau dimaki disindir . tidaklah pula anda labelkan sebagai ramalan ? .DirhamPerak/posts/169217836460185 b) lihat kesan-kesannya di alamat: http://www. .MISI ALTER TERAHSIA akan diteruskan sehingga ELEKTRIK tiada.di saat Sheikh Imran Hosein diketawakan .mendidik umat perihal pentingnya TIDAK BERHUTANG. .larangan budaya orang kafir yang umat Islam suka.padahal asbab mengaitkan Al-Quran & Al-Hadis lah.menghapuskan sistem riba secara berperingkat .amaran mendedahkan identiti muka ke facebook ..oleh kerana yang menemukan ilmu ini adalah dari anak bangsa anda.memintas perancangan Al-Masih supaya ramai boleh diselamatkan .. anda akan melihat LIVE pembuktian hasil kajian kami ini .memberi didikan persediaan MATAWANG DIGITAL . menyindir).DirhamPerak/posts/169667716415197 4) . bangkit jadi naga akibat VIDEO.kenapa ? sebab minda anda telah dididik dalam "bidang" itu sebagai logik. anda mendiamkannya.

bukan dari mereka yang Allah labelkan sebagai "BINATANG TERNAK".. Kerana apa ? Kerana air yang bersih takkan bercantum dengan minyak HITAM..bukan dari mereka yang KAMI labelkan sebagai Goyyim.... KUNCI RAHSIA Kepada ((( Mata Hati ))) & ((( Suara Hati ))) Rujuk ---> http://www.com/note. dan kunci2 & alat2 yang bakal kami hadiahkan ini.dari mana "orang asing & si pelik ini" mendapat berita yang tepat ini ??????????? .. (dan sudah tentu dari cara makan dirinya & keluarganya juga) Hendak tahu bagaimana bersihnya hati anda sekarang atau layak terpilih ? Lihat respon hati anda.di ketika itulah perlahan-lahan dunia menyaksikan hasil kajian kami telah dibuktikan dengan pergerakan MASA. anda tak perlu minum ARAK untuk menyebabkan hati anda gelap..mengapa semua hasil kajian kami menjadi kenyataan ??? . . kerana akibat memakannyalah minda anda akan diBLOCK untuk berfikir kes2 ini.facebook. merupakan kunci2 untuk menangkis Signal akan datang (yang dah pun bermula sejak tahun 1431 & 2010). datang dari mereka yang punya hati yang bersih. sekarang ini pun anda dapat HAKIMkan hati anda (sebersih manakah hati anda) sebab apa ye ? sebab hati yang KOTOR = lazimnya akan memberontak (sifat azalinya suka cerca.!!! . ..!!! . DNA Keluarga yang baik-baik lagi terpelihara. kerana molekul2 fast food ini sudah memadai menyebabkan anda menjadi lebih benak dari binatang ternak.. memaki.jawapannya ----> semuanya terdapat dalam Al-Quran & Al-Hadis (yang perlu dipecahkan kodnya dengan jaringan matriks hari ini) ..bukan dari mereka yang Sheikh Imran Hosein namakan sebagai "Cattle" .. why ? because hati yang gelap & mati tak dapat DETECT apa2..? sebab akibat dari memakan makanan inilah (walau berCOP halal) tetap kesannya anda gagal mengenal tanda2 SIGNAL AKHIR ZAMAN. .!!! ((( RAHSIA HITAM ))) Nak tahu sebab apa makanan segera dicipta ? ianya sengaja dicipta sebagai jenama berprestij hingga menjilat jari.. sebab apa ya. Setiap dari artikel yang akan kami lepaskan dari 13 siri ini.php?note_id=208865492469477 Kitab Memintas Al-Masih Dajjal mempunyai 13 siri jaringan Matriks.di saat kami juga dimaki disindir diperli bahkan pula ditikam dari dalam hanya kerana kami mempunyai SUPER VISION.. & condem orang lain) buat baik pun nampak salah.. buat salah apakan lagi.. ...ketika mempamerkan hasil kajiannya berkenaan tanda2 akhir zaman.... Wallahu Alam....

Tarian Mata 1 .Siapa Bani Tamim (siapa pula Tamim Ad-Dhari) .budaya globalisasi dunia . Topik2 dalam 13 Siri Artikel Kitab Memintas Al-Masih Dajjal mengandungi perkara berikut: .bendera-bendera bulan (dunia moden hari ini) ...asbab Keringnya Tasik Galilee . untuk dikongsikan kepada anda yang memahami Bahasa Melayu.pertabalan darah naga yang terakhir di Pulau Mata 1 . bahkan musuh akan membiarkan golongan ini leka & santai) .maskot Mata 1 .pembenaman bumi yang ketiga (2 dah terjadi.respon air laut . bahkan kami amat yakin.tanda-tanda dari gunung . lama2 nanti akan anda paham why & kenapa & apa matriksnya pula. penting untuk diamalkan diambang kemunculan 3 Al-Masih .asbab perluasan peta Israel Raya . bahkan akan dilabel PENGGANAS.muka-muka baru kerajaan Arab dengan pemimpin baru (ala-ala pejuang Islam) .adalah menjadi asbab mengapa sesetengah amalan yang telah Nabi Muhammad wasiatkan itu.siapa bangsa dunia yang terkenal dengan Empayar Diraja Maritim ..alasan perang Nuklear di timur tengah .video iklan Mata 1 . tetap ada keraguan tentang kenapa Nabi Muhammad masih mengenakan nasihat tentang amalan2 ini. sedangkan secara saikologinya dan hidup dalam dunia moden (kononnya la).pertabalan Pope Roman Peter II .kaedah Mind Control melalui cara bagaimana hendak menternak minda2 yang SENANG diternak .bendera-bendera salib (dunia moden hari ini) ..peralihan Matawang Digital .perasmian Sukan Olimpik Mata 1 . menunggu yang ke-3 sahaja) .pusat Gereja Vatican akan memindakan operasinya ke Jerusalem .Surah Ad-Dhuhan & kaitannya dengan asbab peristiwa (tak lama aje lagi) .) Oleh itu.. akaun digital dibekukan) ...kenapa pemimpin dunia tak mengira bangsa & agama (memakai kot hitam & bertali leher) .kehadiran kemarau 3 tahun berturut-turut ..sinar Islam yang terakhir datang dari timur .Islam full-time (akan dipandang asing lagi pelik. tinggal lagi anda tak mengaku sahaja.Siapa Keturunan Keturah .Islam part-time (menjadi sangat ramai.signal dari angkasa lepas . menjadi tanggungjawap kamilah untuk menerangkan apa yang kami ketahui.siapa Yakjuj & Makjuj (pada hari ini dan apa nama timangannya pula) ..Apa kaitan doa Nabi Ibrahim & riwayat cerita Nabi Muhammad tentang Ahlul Baitnya .sistem Kerajaan Digital .(macam tu kan)? Jawapannya = YA !!! (rata2 dari anda berfikiran demikian. amalan2 Nabi ini kononnya tak UP TO DATE & tak releven atau ntah apa2 la amalan Nabi Muhammad ini yang tak kena langsung dengan arus globalisasi dunia moden canggih ni. pasti ada diantara anda walaupun ISLAM pada nama (part-time Islam).

Siapakah Christian pada hari ini [di dalam topengnya] sedangkan Nabi Isa sendiri akan menhapuskan SALIB ? ..Tongkat Nabi Musa & Cincin Nabi Sulaiman .apa kaitannya Al Masih Isa dengan Yakjuj & Makjuj dengan jalur-lebar status Keringnya Tasik Galilee .dan akan kami kaitkan sumber AL-Hadis & Al-Quran dengan jaringan matriks situasi dunia sekarang & dunia akan datang ((( SELAMAT DATANG NEW WORLD ORDER ))) =============================================== ((( RAHSIA HITAM ))) Nak tahu sebab apa makanan segera dicipta ? ianya sengaja dicipta sebagai jenama berprestij hingga menjilat jari.kebangkitan Jin untuk menyerupai orang2 yang dah mati akibat seruan sihir oleh Dajjal ..anti Sihir dari ayat mana berkesan untuk menepis fitnah Mata 1 (yang live) . tapi perangnya beramai2.Binatang Melata . .sesuaikah anak2 hari ini dididik dengan ilmu2 yang (sudah pasti tak sesuai dengan 20 tahun akan datang) .apa Misi Vatican & apa Misi Nabi Isa (di akhir zaman) .signal Kerajaan Israel akan establish lengkap = mencetak emas & perak (matawang rasmi negara.Perang Badar ke-2 (tanpa senjata canggih. bukan duit digital lagi) .cara ruang & masa untuk survive (kod ini ada dalam Surah Al-Israk & Surah Al-Kahfi & Surah An-Nur) .kenapa Yahudi mempersiapkan pedang Titanium & Melayu relax dengan Kerisnya.kenapa ulamak sekitar anda masih diam 1000 bahasa tentang kes2 ini.sumber air bersih .gangguan orbit bumi . apa itu golongan 999 dan apa itu golongan 72 . ..kenapa Tanah Nusantara adalah bumi terakhir berbaki Raja2 yang masih beriman .paling tragis..siapa Al Masih Mahdi ..projek terahsia Teknologi Yakjuj Makjuj = CERN (big bang teori) .Umatku...siapa saki baki dari DNA dari tanah ini yang diCOP akan mengejar Yahudi untuk disembelih di sebalik pohon ? .bagaimana hendak mengenal berita yang betul di saat elektrik tidak berfungsi ...mengapa angkatan Tentera Panji Hitam adalah pasukan yang tak terkalahkan ..Umatku.. .apa tanda keLAHIRan beliau & signal keHADIRan beliau di sisi kita .Signal ketiadaan sumber Elektrik .apa peranan kaum wanita ? .bagaimana memanfaatkan hijab & MAKBULnya doa apabila Allah sangat dekat dengan kita.dan terakhir.. sedangkan ini adalah ANCAMAN TERBESAR !!! ..saki baki perkampungan Muslim (yang boleh bergerak) . kerana akibat memakannyalah minda anda akan diBLOCK untuk berfikir kes2 ini.lagi berapa tahunkah Tasik Galilee akan kering mulai hari ini ? .mengenali negara pembekal kuda (pada hari ini) .Surah Al-Hadit (berkenaan logam besi) .Apa kaitan Laksamana Templer & Panji Hitam ..pada umur berapakah Al-Masih Mahdi menjadi Khalifah di planet bumi ini ." .kenapa kena hafal 10 ayat [awal & terakhir] Surah Al-Kahfi -->[terdapat kod rahsia di sini berkenaan time & space] .) .kaedah menenun kain . mengapa Nabi Muhammad di ambang kemangkatan baginda menyebut "Umatku.

cahaya ini adalah objek bersih yang boleh menembus ke mana2 sahaja.. untuk dipilih kita kena mintak. Wallahu Alam.. Allah sendiri bagi nasihat kepada Nabi & semua Rasul-rasulnya... ia takkan hadir tanpa dimintak dari pemilik tuannya.. sekarang ini pun anda dapat HAKIMkan hati anda (sebersih manakah hati anda) sebab apa ye ? sebab hati yang KOTOR = lazimnya akan memberontak (sifat azalinya suka cerca. sebab apa ya. memaki..anda tak perlu minum ARAK untuk menyebabkan hati anda gelap. anda kena dihadiri dengan NUR CAHAYA. tapi ingat.... DNA Keluarga yang baik-baik lagi terpelihara.!!! " Nota: ... buat salah apakan lagi. tetap akan anda berkesudahan dengan keSESATan. anda tak perlu mintak pun !!! . akan menyebabkan anda berada dalam jalan yang lurus. Kerana apa ? Kerana air yang bersih takkan bercantum dengan minyak HITAM.... pegangan anda itu kalau tanpa NUR CAHAYA pemberian Allah. supaya jangan bersedih kalau ada umatnya yang tak mau ikut jalan mengenal tuhan.. datang dari mereka yang punya hati yang bersih.. sebabnya yang bagi hidayah & petunjuk itu adalah datang dari Allah. NOTA: Kalaupun anda berpegang pada Al-Quran & Al-Hadis (kononnya). kerana molekul2 fast food ini sudah memadai menyebabkan anda menjadi lebih benak dari binatang ternak.. sedangkan anda bermati-matian percaya anda berada dalam jalan kebenaran.. & condem orang lain) buat baik pun nampak salah. Allah yang pilih. Hati yang gelap asbab masa depan yang HITAM. (dan sudah tentu dari cara makan dirinya & keluarganya juga) Hendak tahu bagaimana bersihnya hati anda sekarang atau layak terpilih ? Lihat respon hati anda. why ? because hati yang gelap & mati tak dapat DETECT apa2..? sebab akibat dari memakan makanan inilah (walau berCOP halal) tetap kesannya anda gagal mengenal tanda2 SIGNAL AKHIR ZAMAN. hanya dengan NUR CAHAYA yang diisi Petunjuk Allah.untuk terpilih sebagai orang yang SESAT. 1) "Yang menggerakkan hati manusia ni ialah Allah.. Untuk menerangkan hati anda yang asalnya bersih itu.

. kepada sesiapa yang dikehendakiNya ke jalan yang lurus.. dan Allah Maha Mengetahui akan setiap sesuatu !!! [ Al-Quran ] . tentulah Dia menjadikan kamu 1 umat. sentiasa memberi petunjuk hidayahNya. tentulah Allah memberi petunjuk kepada kamu semua. !!! [ Al-Quran ] [ Surah Al-Nahl ] [ Ayat Ke ......... dan jika Allah kehendaki. [Al-Quran] [Al-Baqarah] [Ayat 213] 4) Dan kepada Allah jualah.. yang menerangkan jalan yang lurus... dan di antara jalan-jalan yang dituju.. [Al-Quran] [Al-Nahl] [Ayat 93] 3) Dan Allah... dan Allah mengemukakan berbagai-bagai misal bandingan..2) Dan jika Allah menghendaki.... akan tetapi Allah menyesatkan sesiapa yang dikehendakiNya. Allah memimpin sesiapa yang dikehendakiNya. kepada NUR hidayahNya itu... dan memberi petunjuk kepada sesiapa yang dikehendakiNya. tertentunya urusan memberi panduan..37 ] 6) Cahaya berlapis cahaya.. untuk umat manusia. dan sesungguhnya kamu akan ditanya kelak tentang apa yang kamu telah kerjakan.. ada yang terpesong dari kebenaran. maka sesungguhnya Allah tiada memberi petunjuk kepada orang yang diSESATkan-Nya.9 ] 5) Jika kamu sangat mengharapkan. agar mereka dapat petunjuk.. dan sekali-kali mereka tiada mempunyai penolong !!! [ Al-Quran ] [ Surah Al-Nahl ] [ Ayat Ke .

com www. [ Al-Quran ] [ Surah Al-Fatihah ] [ Ayat Ke .Dinar-Emas... Nusantara) .Dinarmas. dan yang mempunyai mata. tetapi tidak mahu memahami dengannya (ayat-ayat Allah) !!! .35 ] 7) Tunjukkan kepada ku jalan yang lurus.com www. dan yang mempunyai telinga.. 04 Jamadil Akhir 1432 08 May 2011 Ahad 08:00 pm (Melaka Darul Islam.[ Surah Al-Nur ] [ Ayat Ke . tetapi tidak mahu melihat dengannya (bukti keEsaan Allah) !!! ... bahkan mereka lebih sesat lagi !!! mereka itulah orang-orang yang lalai !!! [Al-Quran] [Surah Al-A’raf] [Ayat Ke 179) www...com. Tanah Melayu..6 ] 8) Dan sesungguhnya. banyak dari jin & manusia... mereka itu seperti BINATANG TERNAK. Kami jadikan untuk neraka jahanam.. tetapi tidak mahu mendengar dengannya (ajaran dan nasihat) !!!...Nubex. yang mempunyai hati.my Wassalam..

Sign up to vote on this title
UsefulNot useful

Master Your Semester with Scribd & The New York Times

Special offer for students: Only $4.99/month.

Master Your Semester with a Special Offer from Scribd & The New York Times

Cancel anytime.