Tatang puan tatang cerana, Tatang duduk Seri Rama, Datang tuan datanglah nyawa, Datang duduk bersama

-sama.

Yang berusaha,

___________________________________________________________________ Yang dihormati,

___________________________________________________________________ Yang dihormati,

___________________________________________________________________ Seterusnya, Peserta-peserta PROGRAM BINA INSAN GURU SEMESTER 6 FASA 6 2013 AKTIVITI 1 SIRI 2 BERSAMA GURU CEMERLANG INSTITUT PENDIDIKAN GURU KAMPUS DARULAMAN PISMP SEMESTER 6 / 2013. Assalamualaikum dan salam kedah aman makmur.

Majlis berhenti seketika untuk memberi laluan minum pagi dan akan bersambung semula selepas selesai minum pagi. Dengan itu. Hadirin dan hadirat. Dipersilakan.untuk itu marilah sama-sama kita mengaminkan doa yang akan diketuai oleh saudara Azammudin Bin Taib. kehadiran hadiran-hadirat ke PROGRAM BINA INSAN GURU SEMESTER 6 FASA VI/ 2013 INSTITUT PENDIDIKAN GURU KAMPUS DARULAMAN PISMP SEMESTER 6 / 2013. rutin. Allah juga yang dipuji dengan lidah dan hati. Sebelum itu. kerana dengan limpah dan izinNya. majlis diteruskan lagi dengan sesi perkongsian ilmu bersama Guru Cemerlang. pendekatan dan kaedah digunakan dalam pengajaran dan pembelajaran). Seterusnya. izinkan saya untuk membacakan secara ringkas biodata beliau buat makluman para hadirin. majlis dengan penuh takzim menjemput dan mempersilakan.terima kasih dan mengalu-alukan. majlis menjemput dan mempersilakan. (slot berjalan) Terima kasih diucapkan kepada Puan Faridah Bt Ahmad atas perkongsian sebentar tadi. membolehkan kita berkumpul pada pagi ini. Majlis kita dimulakan dengan bacaan doa. Puan Faridah Bt Ahmad untuk sesi Amalan Pengajaran dan Pembelajaran (teknik. Majlis menjemput semua hadirin ke kantin untuk menjamu selera.tanpa membuang masa. (bacaan biodata) Dengan itu. . Pihak majlis mengucapkan .Hadirin dan hadirat. Hadirin dan hadirat. Dipersilakan. Puan Faridah Bt Ahmad.

Mana yang kurang silap dan salah. Dengan itu. Majlis mempersilakan. saya menjemput saudara Bazlin Shafik Bin Bakri selaku Pengerusi Program Bina Insan Guru Semester 6 Fasa 6 2013 Aktiviti 1 Siri 2 Bersama Guru Cemerlang untuk menyampaikan sepatah dua kata mewakili seluruh pelajar IPG Kampus Darul Aman. Majlis mempersilakan. Burung kedidi terbang melayang.Hadirin dan hadirat. Dengan itu. selesai sudah kedua-dua slot yang telah dirancang untuk program hari ini. BERSURAI Bertiup bayu dipantai indah. . Jangan menjadi bekalan pulang. (ucapan pengerusi) Seterusnya. Dipersilakan. Seterusnya. majlis beranjak maju dengan sesi perkongsian kedua oleh Puan Faridah Bt Ahmad mengenai . citra diri insan guru) serta sedikit sesi soal jawab bersama Guru Cemerlang. Bengkel “ciri-ciri profesionalisme” (potensi diri. majlis menjemput ______________________________ untuk menyampai cenderamata kepada Puan Faridah Bt Ahmad sebagai tanda terima kasih kerana sudi untuk menjayakan program kita pada hari ini. Majlis sudah sampai ke penghujungnya. (slot berjalan) Alhamdulillah. Semoga segala perkongsian dan ilmu yang disampaikan oleh Puan Faridah Bt Ahmad sebentar tadi dapat memberi manfaat dan kebaikan untuk kita bersama. Kini tiba masanya kita ke Majlis Penutup program untuk hari ini. personaliti kerjaya. PISMP Semester 6 Matematik/PJ/BM.

yang baik itu dtg daripada Allah. memohon maaf andai ada tersalah kata serta bicara . yang buruk dtg daripada kelemahan saya sendiri. . Saya mengambil kesempatan. assalamualaikum wbt. tamatlah sudah aturcara kita pada hari ini. Sekian.Dengan itu.