MOMENTE

Sunt momente in viata cand simti absenta cuiva atat de tare incat ti-ar place sa-l scoti din vise si sa-l imbratisezi.

Fi acolo unde vrei sa fi. Pentru ca ai o singura viata si o singura oportunitate pentru a face toate lucrurile pe care vrei sa le faci. Pleaca acolo unde vrei sa ajungi. .Viseaza ceea ce doresti sa visezi.

pentru a fi fericit. suficienta speranta. pentru a fi puternic. . pentru a fi uman. pentru a fi bun.Ca tu sa ai… destula fericire. suficienta durere. suficiente dovezi.

. daruieste-te unei alte persoane.Crezi in logo-ul ‘’mai mult’’. Daca te daruiesti.

. doar profita la maxim de ceea ce sta in drumul lor.Persoanele cele mai fericite nu au ceea ce este mai bun din tot.

... pe cei ce incearca....... . pe cei ce cauta. pe cei ce sufera. pe cei ce plang. Pentru ca numai aceste persoane pot aprecia acele intamplari care au lasat un semn in viata lor.Fericirea asteapta..

Dragostea se naste cu un suras. si se termina cu o lacrima. . creste cu un sarut.

. Nu vei invinge pana un vei lasa in urma greselile si tristetile trecutului.Viitorul frumos se poate atinge atunci cand nu se da importanta trecutului.

Si toti in jur. Traieste-ti viata in asa fel incat atunci cand o sa vina clipa.Cand te-ai nascut. ai plans. . radeau. tu sa surazi iar cei ce vor sta in jurul tau sa planga.

Dumnezeu sa te tina in palma mainii Sale. iar ingerii sa te indrume mereu. .

. atunci cand nu mai aveai speranta. si. Celor care au lasat ceva in viata ta intr-un fel sau altul. Celor care te-au facut sa vezi partea buna a vietii. celor carora ai vrea sa le spui ca apreciezi prietenia si dragostea lor...... . Celor care te-au facut sa razi atunci cand ai avut nevoie.Daca doresti. trimite acest mesaj celor care inseamna ceva pentru tine...

Daca nu il vei trimite. nu se va intampla nimic rau. Doar vei pierde posibilitatea sa faci ziua mai buna cuiva cu acest mesaj. nu iti face probleme. .

Sign up to vote on this title
UsefulNot useful