You are on page 1of 2

PROIECT FINANAT DE

Publicaia face parte din proiectul Informaia pentru Tine(RI) i cuprinde tot ce gndeti dac vrei s te implici i s nu te mai simi mereu abandonat de societate: cursuri gratuite, loc de munc, granturi, finanri, servicii de informare i consiliere, implicare n viaa asociativ, voluntariat n alt ar, iar cu plat, soft educativ pentru elevi i cadre didactice, cursuri pentru obinerea permisului european de conducere a calculatorului i multe altele la care nici nu te-ai gndit!

n i e i a o F

M.T.S. - Ministerul Tineretului si Sportului

v i t a m r fo

lo o f s spre c og urile) l b ! b e e k p i in ni w l ( a e r Int turil 1 pagi leg ca 11 cir

NE PAS DE TINE(RI) sii

http://9nepasadetine.blogspot.ro/

foaia u c s a tr x e n u e -n i e Cer eseaz! r te in v e r a c v ti a inform


Publicaia 9 ne pas de Tine(ri)
Apare n cadrul Centrului de Resurse pentru Informare si Consiliere a Tinerilor CRICT.

9 ne pas de tine(ri) - Anul I. Nr. 1 - august 2013 - EDUCAIE

1 . Dezvoltare personal, educaie, cursuri gratuite, e-learning


Programul Tineretul in aciune: Aciunea 4.6 Parteneriate
http://www.finantare.ro/programul-tineretul-in-actiune-actiunea-4-6-parteneriate.html Cererile de propuneri vizeaz sprijinirea parteneriatelor cu organismele publice la nivel regional sau local sau alte pri interesate care desfoar activiti in domeniul tineretului la nivel european in vederea dezvoltrii unor proiecte pe termen lung care sa combine diverse msuri ale Programului Tineretul in aciune. Programul de activiti trebuie s nceap intre 1 martie 2014 i 1 septembrie 2014 i se poate derula pe o perioad maxim de 2 ani. Subvenia maxim alocat fiecrui proiect nu poate depi 100.000 euro. Cerere luna viitoare, grbii-v!.

Granturi pentru ONG-urile de tineret oferite de European Youth Foundation


http://www.finantare.ro/granturi-pentru-ong-urile-de-tineret-oferite-de-european-youth-foundation.html Consiliul Europei, prin Fundaia Tineretului European (EYF), sprijin acele proiecte derulate de ONG-uri care corespund valorilor i misiunii sale: cultivarea pcii i aplanarea conflictelor, cetenia democratic, diversitatea cultural i dialogul intercultural, precum i coeziunea social. Activitile internaionale care vor fi derulate intre 1 aprilie si 31 decembrie 2014 EYF d o mare atenie acelor proiecte orientate spre problemele cu care se confrunta tinerii la nivel local, bazate pe inovare sau replicare (aplicarea unei soluii deja existente, care i-a dovedit eficienta) i care sa aib un impact clar la nivel local. Subvenia maxim alocat fiecrui proiect nu poate depi 10.000 euro. Cerere peste dou luni!.

Concursurile locale de proiecte pentru tineret-2013


http://www.finantare.ro/concursurile-locale-de-proiecte-pentru-tineret-2013.html

Ministerul Tineretului si Sportului organizeaza, prin intermediul Directiilor Judetene pentru Sport si Tineret/respectiv a municipiului Bucuresti, Concursurile Locale de Proiecte de Tineret ANUAL. Etapa de analiza a eligibilitatii aplicantilor: luna mai, proiectele se vor derula in perioada 2 iulie-15 noiembrie.

LLP: Retea politica europeana a organizatiilor nationale privind alfabetizarea


http://www.finantare.ro/llp-retea-politica-europeana-a-organizatiilor-nationale-privind-alfabetizarea.html

In cadrul Programului de invatare pe tot parcursul vietii (Lifelong Learning Programme LLP) s-a lansat o cerere de propuneri cu scopul de a consolida colaborarea transeuropeana intre fundatii si asociatii, ministere si alte organizatii care desfasoara o activitate in domeniul promovarii alfabetizarii, pentru a creste nivelul de alfabetizare in randul copiilor, al tinerilor si al adultilor din Europa. ANUAL. Etapa de analiza a eligibilitatii aplicantilor: luna aug. Proiectele ncep derularea in decembrie. Activitatile trebuie sa fie finalizate la 24 de luni de la semnarea acordului de subventionare;

Sesiunile de finantare AFCN pentru proiecte editoriale


http://www.finantare.ro/sesiunea-de-finantare-ii-2013-pentru-proiecte-editoriale.html

Prioritatile strategice ale AFCN, stabilite de catre Consiliul Administratiei in luna martie a anului, se concentreaza pe ochelari_revistaurmatoarele aspecte: editii critice si titluri de referinta, inclusiv in cadrul proiectelor multianuale; debut; publicatii specializate, de nisa; teme care se refera la diversitatea culturala.

Pagina 5