You are on page 1of 5

4/1/2013

KREIRAJZIVOT.RS

WINGWAVE COACHING

Page |2

kreiraj ivot

2013 Misli Oseaj Kreiraj

Page |3

Wingwave je relativno novi pristup u coachingu koji se sastoji od niza razliitih, vrlo efektnih i dokazanih coaching metoda, ijom primenom se klijent brzo dovodi u ravnoteu, otklanja se stres, mentalne blokade, strahovi i fobije.Ovu metodu koriste uspeni rukovodioci, menaderi, sportisti i kreativni ljudi, ali i svi drugi u cilju podizanja mentalnih i kreativnih sposobnosti, kao i emocionalne stabilnosti.

Kako wingwave metoda moe da mi koristi:


otklanjanja stresa u zahtevnim poslovnim situacijama, pripremama javnih govora, prezentacija i poslovnih sastanaka, kao i otklanjanje iscrpljenosti, insomnije, jetlag procesuiranja blokiranih emocija kao to su strahovi, anksioznost, fobije i panini napadi kontrolisanja odnosa prema hrani- uklanjanje uzroka gojaznosti, anoreksija, bulumija uklanjanje nekorisnih navika i zavisnosti vezanih za puenje, alkohol, kocku, narkotike podizanje nivoa samopouzdanja, koncentracije mentalne pripreme sportista pojaanje kreativnosti i pospeuje resurse koristi svima koji su pod mentalnim preoptereenjem i blokadama, jer wingwave metoda pomae da mozak procesuira ovakva iskustva

Zamah krila leptira je metafora za mali pokret koji ako se desi na pravom mestu, moe prouzrokovati uragan na drugom kraju sveta, isto kao to wingwave coaching intervencijom mali impulsi mogu preokrenuti doivljaje i ponaanje oveka. Uspostavlja se i harmonina saradnja izmeu dve hemisfere mozga to je preduslov za uspean kreativan i intelektualni rad, ba kao to krila leptira sinhronizovano rade. Wingwave su osmislili i razvili psiholozi Kora Beser-Zigmund i Hari Zigmund sa BeserZigmundInstituta iz Hamburga u Nemakoj 1990. godine. Razvila se iz EMDR terapeutske i medicinske metode i sa njom kombinuje:

bilateralnu stimulaciju hemisfera mozga, kroz budno REM stanje (tehnika voenja pokreta oiju) kineziologija (miostatiki test za definisanje startne pozicije kouinga i za evaluaciju efektivnosti procedure) NLP (definisanje ciljeva, rad sa submodalitetima, reframing, rad na vremenskoj liniji...)

Vie informacija o wingwave coachingu proitajte OVDE.

Page |4

KAKO IZGLEDA WINGWAVE INTERVENCIJA


Sesija traje sat vremena. Utvruje se tema rada i uzroci teme. Nije potrebno da klijent deli sadraj. Klijent sam bira i prolazi kroz ideje, oseanja i ponaanja dok ga coach vodi kroz proces brzim mahanjem prstiju levo desno, to klijent prati pokretima oiju. Primenom miostatik ili O-ring testa dobijaju se tani podaci za prepoznavanje stvarne poetne take i procenu efekasnosti procedure. Blokirane emocije zapravo mozak nije procesuirao i sa sobom nose odreene slike, zvuke, misli i telesne senzacije, a wingwave metoda pomae mozgu da te informacije obradi na nain na koji to inae radi u REM fazi sna, ali iz nekog razloga to ovde nije odradio. Coach stimulie REM stanje klijenta dok je on u budnom stanju. Klijent moe odmah osetiti rezultate intervencije. Uspostavlja se emocionalna ravnotea, osea se olakanje, podie se nivo energije.

WINGWAVE coaching: radi se uivo jedan na jedan jedna sesija, jedna tema (jedna blokirana, stresna ili traumatina emocija)- u velikom broju sluajeva sa temom se zavri u jednoj seansi; - poto klijent na kraju sesije osea olakanje, rezultat je merljiv, u suprotnom se ne naplauje - cena wingwave sesije iznosi 5000 dinara, traje 60 do 90 minuta - saznajte ta je wingwave ovde
Moete me pronai meu internacionalnim wingwave coachevima na sajtu Besser-Siegmund Instituta iz Hamburga. Otvorite sajt, na levom meniju kliknite Coach Adresses, ukucajte Maja Andjelkovic ili zemlju Serbia.

www.wingwave.com

Ukoliko ste radoznali i elite da saznate vie, zakaite svoj prvi besplatan razgovor koji je neobavezujui na telefon:

Page |5

+381642930124 ili na e-mail: kreirajzivot@gmail.com

Maja Anelkovi, sertifikovani NLP Business Practitioner i sertifikovani wingwave coach, praktiar kvantne harmonizacije