You are on page 1of 2

Un any ms, us presentem el programa de les jornades independentistes -i ja sn les terceres- amb un clar objectiu: donar-vos informaci per

tal que pugueu decidir amb coneixement de causa (si s que tenim la sort de poder ser consultats/des) sobre la independncia de Catalunya. De la m de persones expertes i enteses, us oferim una srie dactes oberts a tothom, en que pretenem que el debat sobre la creaci dun nou estat aporti ms llum, esborri les pors que es generen i enforteixi el sentiment sobiranista. Avancem amb pas ferm cap a la nostra fita, i ho fem a grans passes. Cada 11 de setembre, supera lanterior. Lxit aclaparador de la Via Catalana, convocada per lAssemblea Nacional Catalana, aix ho ha evidenciat. Milions de catalans i catalanes, hem estat capaos de donar-nos les mans des dAlcanar fins El Perts, per tal de demostrar al mn la nostra ferma voluntat. Ho hem fet, superant totes les expectatives, de manera pacfica, oberta, dialogant, festiva, democrtica, sense provocacions, conscients que senzillament defensem el dret a poder decidir el nostre futur, i aquest s un dret que ens pertoca, que ning ens pot arrabassar i sobre el qual no es pot disposar ni imposar. Sabem que anem pel bon cam, un cam que no t retorn en la nostra aspiraci sobiranista, que marcar un abans i un desprs, un cam on no hi caben terceres vies. Volem ser o no ser un nou Estat propi, sn les niques opcions possibles. Us animem doncs a que participeu activament dels actes previstos.

DIJOUS, 17 doctubre
- A les 8 del vespre, a la Sala de la Llar del Poble: Xerrada "Cap a l'emancipaci nacional: majories silencioses, majories sorolloses", a crrec de Miquel Strubell, Titulat en psicologia.

DIVENDRES, 18 doctubre
- A les 8 del vespre, a la Sala de la Llar del Poble: Xerrada "L11 de setembre de 1714 a crrec de Josep Teixid, professor i Catedrtic de Cincies Socials. Acte seguit, projecci de fotografies (preses pels artesencs i artesenques que hi varen assistir) i vdeos sobre la Via Catalana per la independncia.

DISSABTE, 19 doctubre
- A 2/4 d1 del migdia, ens concentrarem a la Plaa Major. Caminarem fins al Tossal de lAmbrosi, passada lautopista per tal de penjar una estelada que sigui visible des de diferents indrets. - A les 2 del migdia: Dinar de germanor amb cassola de tros al recinte de les piscines, ens acompanyar a lacte el vicepresident de lAssemblea Nacional Catalana, en Jaume Marfany. Per apuntar-vos al dinar heu de fer lingrs al compte de la Caixa de Pensions 2100 4404 68 02 00000446, fins el dia 16 doctubre. El preu s de 12 /persona. Els menors de 14 anys 8 .

O ens recobrem en la nostra unitat, o serem destruts com a poble. O ara, o mai.
Joan Fuster

Animeu-vos i pengeu les senyeres i les estelades als vostres balcons

- A les 6 de la tarda: Ens trobarem a la pista poliesportiva, per tal diniciar la cercavila del CORRELLENGUA, amb la companyia del grup Festam-Tam, el grup de grallers dAlfs i el Griu i els seus acompanyants. En acabar el cercavila, a la plaa de davant la Sala de la Llar del poble, enlairarem una estelada. Acte seguit, tindr lloc a la sala de la Llar del poble, la lectura del manifest del Correllengua, a crrec de la Sra. Marta Als i Lpez, escriptora i actualment coordinadora en matria de cultura a la Diputaci de Barcelona. Finalitzarem lacte del Correllengua amb les paraules que ens adrear en Jaume Marfany, vicepresident de lANC, i la projecci de fotografies (preses pels artesencs i artesenques que hi varen assistir) i vdeos sobre la Via Catalana per la Independncia. - A les 12 de la nit: CONCERT PEL CORRELLENGUA, amb els grups KINTON CLOUD i STAKLAR, i la participaci del grup de percussi KUMBEVA Entrada gratuta.

assemblea.cat
ARTESA DE LLEIDA PER LA INDEPENDNCIA

III JORNADES INDEPENDENTISTES I CORRELLENGUA


17, 18 i 19 DOCTUBRE DE 2013

ARTESA DE LLEIDA

En la llengua tenim la nostra fora.


Baltasar Porcel

De nosaltres depn que Catalunya se salvi definitivament o desaparegui per sempre com a poble.
Josep Armengou

Organitza:

Collabora:

LEI

ARTESA DE LLEIDA PER LA INDEPENDNCIA

AR

TESA DE L

DA
Ajuntament dArtesa de Lleida

assemblea.cat

JA L L

AGRAMENTS: A totes els voluntaris i voluntries que han participat activament de la festa, aix com les entitats del municipi.

cam cap a la independncia