Management - Lectia 1

As putea si eu sa stau ca tine toata ziua si sa nu fac nimic? Sigur, de ce nu?!

Pentru a sta si a nu face nimic, trebuie sa stai foarte, foarte sus...

In cele din urma. Curand insa fu observat de un vanator. dupa doua saptamani de mancat balega. dar nu te va mentine acolo.. ajunse la a doua creanga..Lectia 2 Ei bine. care-l impusca! As dori mult sa pot ajunge in varful copacului. de ce nu gusti din balega mea? Contine multe elemente nutritive! Curcanul ciocani o bucata de balega si obtinu energie suficienta pentru a ajunge pe prima creanga a copacului. dupa ce mai manca ceva balega.Management . . Dar nu am energia necesara! Mancatul de rahat te poate aduce in varf. A doua zi. s-a cocotat cu mandrie in varful copacului.

. se supuse la vot si se aproba. “Noi trebuie sa fim SEF. deoarece noi transportam creierul si-l ducem unde vrea sa mearga”. inima si plamanii sa intre in panica si creierul sa devina nervos. a vorbit si fundul. Astfel.Management ..Si tot asa mai departe cu inima.Lectia 3 Cand a fost conceput prima data corpul. picioarele sa tremure. toate partile voiau sa fie SEF. “Eu trebuie sa fiu SEF. Picioarele spuneau. mainile sa stranga pumnii. toate partile hotarara ca fundul trebuia sa fie SEF. deoarece controlez toate reactiile si functiile corpului”. Dupa catva timp. Mainile spuneau: “Noi ar trebui sa fim SEF. Creierul Spunea :. Asa ca fundul intra in greva. in cele din urma. deoarece noi facem toata treaba si castigam toti banii”. ochii incepura sa priveasca crucis. . toate celelalte parti faceau toata munca. inchizandu-se si refuzand sa mai lucreze. in timp ce SEFUL statea toata ziua si facea un rahat! Nu-ti trebuie creier pentru a fi SEForice fund poate fi. In cele din urma. plamanii si ochii pana cand. Toate celelalte parti radeau la ideea ca fundul sa fie SEF.

descoperi pasarea sub gramada de balega. veni o vaca si se balega. ca incepu sa cante de bucurie. 2. acoperind-o. pasarea se dezgheta si reveni la viata. trecand pe acolo. O pisica.Lectia 4 O pasarica s-a ratacit si a fost prinsa de iarna. De la caldura balegii. o scoase de acolo si o inghiti! 1.Management . Dupa sunete. Cand esti bagat in rahat. e bine sa-ti tii gura! . auzi cantecul pasarii si se apropie sa cerceteze. In timp ce zacea acolo. Nu oricine te scoate din rahat iti este prieten 3. Nu oricine te baga in rahat iti este dusman. Era atat de fericita.