Lauren Gorgo A cincea initiere: contopirea cu monada 5 octombrie 2013 PARTEA A DOUA

(ii multumim Anei Nicolai pentru traducere)

Prima respiratie (Christica) Cu certitudine nu am senzatia ca acest proces de contopire/integrare se produce dintr-odata, dar chiar am sentimentul ca, la fel ca atunci cand am fost impinsi pe cale, aceasta initiere are ceva distinctiv. Si asta, din doua motive: 1- Mi s-a spus (din nou) ca imediat dupa ce este eliberat tiparul cauzal/3D – sau dizolvat, cum au spus Cele Sapte Surori din Pleiade, in trecut – corpul fizic ar putea incepe sa fie inundat de fericire. (Stiu ca suna extraordinar, dar probabil ca nu e. De buna seama ca asta se intampla la un nivel superior de sensibilitate, dar aici, in lumea fizica, lucrurile sunt foarte mult diluate.) Aceasta senzatie distincta de val de fericire, care circula in corp si in jurul lui, apare atunci cand Kundalini (energia fortei vitale biologice) ajunge la creier si poate ramane acolo. Cand se produce acest lucru, atingem starea de Bodhisattva sau ceea ce Consiliul mai numeste starea de iubire-fericire continua. (In mod oficial – si pentru ca exista informatii contradictorii – pleiadienii se refera la „Bodhisattva” ca fiind starea cea mai inalta de iluminare, ce apare in urma unei deschideri permanente a inimii si a eliberarii de ciclul mortii si renasterii.) Desi multi dintre noi au cunoscut acest gen de fericire de multe ori in trecut, ea se estompeaza intotdeauna… pana cand dispare. CSP numeste, de fapt, momentele de fericire care nu raman permanent, extaz spiritual produs de iubire-fericire … primul fiind o stare trecatoare, in timp ce al doilea este o stare durabila. 2- Am mai aflat ca aceasta contopire ar putea avea un efect de scurta durata asupra respiratiei. Consiliul spune ca e probabil ca atunci cand corpul (modelul) Christic se uneste cu corpul fizic, sa simtim ca in respiratia noastra exista o pauza mare si ca aceasta retentie e normala – nu avem de ce sa ne alarmam – si ni se va parea foarte naturala… dar (foarte interesant) va indica totodata faptul ca (la fel ca un copil care se naste) respiram pentru prima oara… ca un Christos fizic.

va fi prima respiratie unitara a corpului. exact inainte ca sufletul sa faca tranzitia. Oprirea respiratiei va fi subtila – dar sesizabila – si e produsa de trecerea la noua inima superioara/noul sistem respirator. declar oficial ca ma angajez la McDonalds! La echinoctiul din martie. despre care vorbesc uneori pasionatii de Kundalini yoga. prin faptul ca. acum imi este (mai) clar ca toate informatiile care mi-au fost date in acest an. transcenderea etc. Daca nu. Si ca atunci cand va avea loc asta. mai mult sau mai putin. de unii singuri. nu au fost pe atat de progresive pe cat am presupus initial. tinde sa apara o oprire lunga sau o retentie a respiratiei. care a dus la integrarea inteligentei cosmice in corpul nostru uman si transferul energetic de inteligenta Christica. cu un intreg echinoctiu si solstitiu. fizica. pana in prezent (transferul. aceste informatii imi mai aduc in minte procesul mortii fizice. a noului vostru corp Christic. la cel uman. Aceasta pauza va va aduce dovada clara. va fi … de parca ati trece de la un aparat . ca fiind pentru echinoctiul din martie – și probabil ca am facut la fel cu informatiile despre solstitiul din iunie/decembrie. laacest moment… la contopirea cu monada. in sensul ca am interpretat gresit informatiile despre echinoctiul din septembrie.). veti respira (prana/IUBIRE). ci au condus.Prima respiratie pe care o veti face. Privind retrospectiv – si pe baza a ceea ce inteleg/simt acum – cred ca am fost pe langa. ni s-a spus ca vom avea ultima respiratie a corpului 3D. – CSP Pe langa respiratia yoghina spontana. sunteti un Dumnezeu in corp fizic. pentru prima data. Odata instalata. ni s-a spus ca procesul de transfer reprezinta trecerea de la modelul 3-5D. transpunerea. – CSP Impresionant. de la sinele nostru superior. Dintr-odata. de unii singuri. mai devreme in acest an. dupa pauza. inainte de a incepe sa respiram pe deplin. Din acel moment. cum s-ar spune. asa-i? Asta-i o viata extraordinar de neobisnuita Poate va mai amintiti ca. din modelul Christic.

a IUBIRII universale. De ce? Pentru ca. in timp ce facem tranzitia. sangele (care e alcatuit din cca 90% apa.de respirat artificial. ca sa aduca armonie si vindecare (intregire) fortifianta si deplina. in care sa ne desprindem de reteaua vascoasa din 3D. care ne hraneste. in corp. Consiliul vrea sa stim ca trupul fizic se schimba – si se va schimba – in moduri mai semnificative in acest anotimp.. ne revitalizeaza si ne intinereste celulele si corpul. plamanii si sangele si le este necesar initiatilor care au atins nivelul de Christos. care face sa pulseze. pe cont propriu. in corpul si sangele nostru. toata aceasta discutie despre experienta unitatii nu mai este doar un concept. cu frecventa de 528 Hz… energia (Sursei) datatoare si sustinatoare de viata. .Cell Speak™ . Incepem sa simtim prezenta insufletitoare a noii vieti. vom fi eliberati de modelul corpului 3D. la respiratia (IUBIRII) de unii singuri si pentru prima oara. Dupa care. …intr-un om Christic. potentialul pur. pana cand vom merge mai departe. in mod oficial. acest sistem nou guverneaza inima. Ca o reamintire din rapoartele precedente. astfel incat sa putem. ne alimenteaza. ei au mai spus ca vom avea o perioada de practica. dupa ce inceteaza sustinerea exterioara. sa traim cu IUBIRE. prin venele noastre.. in ultima instanta. totalitatea acestui sistem este cea care. In trecut. fiind un purtator al vibratiei) devine agentul sacru de transport si mediumul de comunicare. Altfel spus. pentru a ne activa inima (superioara)/sistemul respirator a/al noului om. in cele din urma si la modul real. astfel ca sa putemsimti ca in fiinta noastra creste sentimentul de incredere in auto-sustinere. Devenim amfibieni?… Incep sa cred ca Christos este numele latin pentru „broasca” Un lucru e cert… dupa un an aproape imposibil. face posibila renasterea corpului fizic. Intregirea inimii (superioare) Intrucat discutam despre sange si vene. in mod palpabil.

respingere etc. sistemul respirator si sanii. facand loc pentru noi creatii etc. in urmatoarele zone ale corpului… acele zone guvernate de chakra inimii. sustin detoxifierea si eliberarea de durerea/pierderea din trecut. in cazuri grave (de durere tinuta mult timp).Datorita faptului ca e necesar sa ne centram atat de total viata si corpul. dand drumul. prin respiratie. cum ar fi o trauma sau pierdere neasteptata. sa se manifeste in organism (in mod acut SAU cronic) sub forma bronsitei… sau. mi se spune ca e posibil sa observam – sau sa fi observat – rani emotionale nerezolvate.. din cauza unei manifestari exterioare. TOTUL este bine. ci. Daca ne impotrivim sa dam drumul. Asta e fizica. va confruntati cu sentimente nerezolvate de durere sufleteasca. prin procesul doliului. toamna. nu soarta. exista un sprijin suplimentar (cititi: ghiont) chiar acum. este perioada metalului. care ne aflam in emisfera nordica. . a energiei condensate. in special: inima si sistemul circulator. Ei nu sunt doar legatura noastra cu viata. cu atat mai puternica e memoria celulara si. Pentru aceia dintre noi. jelind. sunt plamanii. Daca vi se ofera ocazii de solutionare (cititi: crize de sanatate). Prin plamani inspiram noua viata (vitala) si expiram trecutul (expirat). iar unul dintre organele principale. in aceasta perioada a anului e ceva obisnuit ca durerea nerezolvata. cu atat mai puternica e si boala. Cu cat emotia dureroasa e reprimata mai puternic. o puteti ameliora foarte mult (si rapid). care continua sa supureze. asociate elementului metal. sub forma pneumoniei… sau si mai rau. in acest fel. caci potrivit medicinii chineze a celor Cinci elemente clasice. pierdere/jale. ceea ce inseamna ca fiecare parte din corp detine un mesaj propriu si fiecare durere isi are scopul ei. pecentrul inimii. glanda timus. putem ajunge cu usurinta sa avem spasme ale diafragmei. alegand sa va amintiti de puterea voastra deplina si de intregul adevar… ca dincolo de creatia (deformata) a iluziei starii de ne-bine. Orice probleme fizice aparute in zonele guvernate de chakra inimii sunt legate de IUBIRE (de sine și/sau ceilalti… care inseamna efectiv acelasi lucru). in plan emotional. care au ca scop reconcilierea si eliberarea. O alta cale prin care plamanii ne arata rana emotionala pe care o avem este… de exemplu. Corpul fizic este o harta (fractalica) interconectata si inteligenta. plamanii. Nimic in el nu se produce la intamplare. oricare ar fi problema fizica cu care va confruntati. asa ca. diafragma. in consecinta.

cum ar fi alegerea de a ramane IN corp. Ca sa reveniti la IUBIRE. care citesc aceste randuri. . Se pare ca acest episod care urmeaza (Mercur retrograd?) ne va oferi o cale riguroasa de a re-concilia. pur si simplu recunoscand si simtind (cititi: deblocand) sursa reala a durerii voastre. in cele din urma. ca sa ii aratati lumii calea de intoarcere la IUBIRE. re-vendica. Daca cititi aceste cuvinte. re-invia si intrupa modelul Christic.Dupa ca va adunati curajul de a va crea acel program al noii realitati. Sustinerea procesului Pentru multi dintre noi. inima trebuie sa fie nu doar vindecata si deschisa. Mentineti-va toata atentia si concentrarea pe a va IUBI din nou. sau de a-l parasi. in care sa incetam sa ne mai gandim la modelul de vindecare (degenerare). dar si privita ca fiind din nou intreaga – la fel cum alegerea de a trai constiinta Christica INTR-UN corp. reumple. aflu ca aceasta alegere e realmente decisiva. temporar. In unele cazuri si pentru unii dintre voi. aflu ca putine lucruri ne vor mai sta in calea catre divinitatea noastra. Va aduceti aminte ca. Inima este nu doar cea mai influenta parte din corpul uman. in uniune cu Sursa noastra monadica. de corpul Christic (care urmeaza sa vina). inseamna ca sunteti aici. CSP a spus ca… ne ramane o perioada favorabila. in lipsa altor alternative. Atunci cand apare frica. Pentru a te inalta. re-vitaliza si. care va face ca. pasiti drept in el. ati iesit din IUBIRE. Centrul inimii ne conecteaza viata fizica cu cea spirituala. dar si cea mai ranita. in acest moment. scurta dar decisiva. eliminand astfel prapastia care desparte corpul (3D). iata de ce. multumiti-i pentru ca va previne ca. repetati pasii 1. mintii si sufletului. re-integra. eliminand separarea dintre voi si Sursa voastra (de putere). in raportul anterior. 2 si 3. in toate cazurile. insa intruparea intregului adevar reclama purificarea deplina la nivelul corpului. pentru inaltare. fluxul natural de vitalitate sa circule din nou prin corpul vostru. … ei bine. exact asa cum suntem… si fara nicio frica. trecand la modelul de intregire (regenerare). singura cale de a rezolva lucrurile este sa treci prin ele. asa ca efectiv nu ai cum sa il eviti. fiind printre primii care se intorc la IUBIRE… iar acum aveti reteta. reclama categoric acceptarea faptului ca suntem perfecti si intregi chiar acum. Si ca.

ni se spune sa ne pregatim pentru dezechilibre temporare. acestea vor fi generate de noua noastra respiratie (respiratia vietii). flexibil si sa sustii acest proces. Acestea vor disparea treptat. treceri rapide de la vitalitate la epuizare și schimbari asociate tiparelor biologice normale. la acest nivel. va veti desparti de vechiul model – al degenerarii – ca sa incepeti sa lucrati 100% in cadrul noului model. incepand cu momentul echinoctiului. Motivul pentru care niciuna dintre aceste schimbari nu vi s-a revelat pana acum este acela ca v-ati construit modelul de perfectiune. Aceste doua modele au comunicat intre ele timp indelungat – si acum. dar ne vor schimba dinamica bioritmului.Modelul Christic este campul geometric care gazduieste corpul Christic… ceea ce voi ati numi Corpul de Lumina Merkaba. perioada din timpul noptii. . – CSP Pe langa schimbarile din sistemul inimii noului om. In final. incat e posibil sa observam lucruri ca schimbari de puls sau de ritm al sistemului electric al corpului. concomitent cu mentinerea modelului folosit pentru a trai experienta separarii. se petrec foarte multe lucruri care ajuta la renasterea totala a corpului vostru fizic. Pana cand corpul uman sa se poata reface pe deplin. corpul fizic se poate transforma destul de rapid. schimbari ale frecventei si cantitatii de energie (care vor creste si/sau scade… sau ambele). dar aflu ca ne putem astepta la unele (mai multe) tipare schimbatoare de somn si mancat. in timp ce corpul cauta sasi gaseasca noul ritm. Majoritatea oamenilor vor fi uimiti de cat de repede se poate produce transformarea. Dincolo de schimbarea fizica de la exterior. al REgenerarii. Sa ramai in armonie. Ei spun ca am putea de asemenea observa cicluri alternative de productivitate… de exemplu. iar apoi aceasta sa devina. fluctuatii ale temperaturii corpului. Odata ancorat pe pozitie. brusc. e posibil sa se dovedeasca ca perioada cea mai productiva pentru schimbarile corpului nostru sa fie ziua. sub conducerea constiintei Christice. va fi esential. – CSP Felul in care va arata acest proces va diferi. Consiliul spune ca in culise se intampla ATAT de multe lucruri. acest Corp de Lumina trebuie sa fie ferm stabilit. dar.

in iulie. El sa alaturat. Da. In lumea de jos a formei. iar acum. de supraveghetor. ci in moduri care ne vor incanta. a sufletului. Cu alte cuvinte.Ca urmare a acestor lucruri. acum. CSP spune ca trupul se va schimba considerabil… nu intr-un mod inconfortabil sau neplacut. ne referim la acest lucru intr-un sens foarte literal. cum s-ar spune. o punte. unde suntem separati de Sursa noastra de inteligenta. cand contractul lui s-a incheiat. sa construiasca. in calitate de „orchestrator al sistemelor din corpul nostru. avem comunicare directa cu celulele fizice. actionand. corpul elemental a plecat. s-a intors in taramurile Unimii: . pentru a ne ajuta in experienta fizica de sine. atunci cand e necesar. pentru cei care sunt pregatiti. din partea corpului meu elemental si in numele colectivului elemental. ca sa ne supravegheze inaltarea biologica si nici sa mai ramana in calitate de translator al informatiilor existente in celulele noastre. ca sa spunem asa. Am fost prevenita de aceasta plecare. ca agent de legatura intre corpul fizic și corpul spiritual. de la echinoctiu. sa faca trecerea la noul model. dar de curand am fost rugata sa transcriu un mesaj final de adio (vezi mai jos). pe fiecare dintre noi. corpul nostru elemental s-a oferit sa ne slujeasca. insemnand ca avem si acces direct la toate informatiile cuprinse in ele. Acest lucru inseamna ca. e posibil sa fi observat ca. pentru grupul deschizatorilor de drum.” De asemenea. ca sa intervina. in numele nostru. – CSP Plecarea corpului elemental Pentru aceia dintre voi care sunt foarte in armonie cu biologia lor si care trec in aceasta perioada prin transformarea renasterii. corpul elemental l-a ajutat si l-a sustinut foarte mult. nu mai este necesar corpul elemental. Unele caracteristici ale noului prototip uman nu vor parea a fi din aceasta lume. ca modelul nostru Christic se ancoreaza pe pozitie.

ati comunicat cu noi – si noi cu voi – timp de numeroase vieti. fiecare dintre noi avanseaza la nivelul urmator al experientei noastre din creatie. puterii noastre de a crea etc. colectivitatea corpului elemental pentru grupul deschizatorilor de drum. suntem nu doar responsabili de biologia noastra. Daca va ascultati corpul chiar acum. din momentul in care vom reveni la memoria noastra deplina de sine… a capacitatilor. fiintele Christice. veti dobandi aptitudinea. sunteti fiintele Christice in devenire… Voi. Insa acum aceasta separare a disparut. e posibil sa remarcati ca informatiile telepatice pe care le primiti provin dintr-o energie/vibratie diferita… aceasta rezonanta apartine corpului vostru fizic. cunoastere si reconectarea totala cu inteligenta si capacitatile supraumane si cosmice. In esenta. ca sa asiguram continuarea evolutiei si experientei necesare pentru materializarea divinitatii in corpul fizic. iar noi incepem sa intelegem ca. am colaborat la acest moment si l-am orchestrat. in taramurile UNImii. Ne luam ramas bun de la voi… Am dori sa ne adresam celor pe care ii numim deschizatori de drumuri. dar si adevaratii eicreatori. veti fi total reconectati cu inteligenta corpului vostru fizic. Acum. vom avansa in calatoria noastra. in realitate. Atat noi. va veti intoarce la voi insiva… iar noi. ale noii voastre forme umane… In trecut. Drept rezultat. ca si colectivitate de grup sau ca si constiinta individualizata. La acest nivel de constiinta. In acest moment.… in momentul echinoctiului. in clipa in care sunteti eliberati de cauzalitate suntem si noi eliberati. nou formati… ca sa va spunem ca. noi insine suntem responsabili de corpul fizic. dar vom avea la dispozitie toate instrumentele mostenirii noastre stravechi (omului original). fiinte Christice. cat si voi. la fel ca voi. fiinta corpului nostru a fost necesara ca sa sustina si sa mentina legatura cu inteligenta noastra celulara – de cand valul separarii ne-a impiedicat sa intelegem faptul ca noi singuri suntem pastratorii fiintei noastre. atunci cand operam la capacitatea noastra totala. fiind numita colectivul celular – dupa cum mi s-a comunicat. . de foarte mult timp. colectivul elemental.

dorim ca mai intai sa-i multumim. de viata voastra in unitate… ea creaza edificiul pe baza caruia va veti fauri noua viata. . desi stim ca necunoscutul poate fi coplesitor. divinul si temporalul se unesc. care oficiaza starea de Bodhisattva. Va numarati printre cei mai avansati și. e ceva absolut miraculos sa vezi aceasta combinatie si. Insa acum – si dupa echinoctiu – va deschideti fata de intregul cosmos. Asa cum am spus mai devreme. in masa. care incheie aceasta etapa a calatoriei. gata sa traiti IUBIREA care sunteti si o intruchipati. Acesta e momentul in care Soarele si Luna devin una. Am vrea sa stiti ca tot ceea ce este in fata voastra nu e nici pe departe la fel ca ceea ce este in urma voastra… ca deveniti atat DUMNEZEU. dandu-i voie intregii sfere de actiune si straluciri a EU-lui vostru adevarat sa va implineasca manifestarea divinitatii. ati muncit cu zel in vederea reconectarii cu sinele vostru intreg… ati muncit in cadrul limitarilor taramurilor fizice. fiecaruia in parte. fiind capabili sa efectuati schimbari doar la nivel 3D. atingerea punctului zero. in curand. de a-si onora promisiunea de a fi deschizator de drum.Intrucat ne pregatim sa ne inaltam. Fiti in asteptarea intrarii voastre bine-meritate in Imparatia cerurilor. pe plan pamantesc. cat si Om. se va bucura de cea mai inalta pretuire. spiritul si materia fuzioneaza. pana acum. echilibrul energiilor. pentru munca asidua si dedicarea voastra fata de lumina si incheierea unui ciclu important din evolutia omenirii. in acelasi timp. ca sa spunem asa. nu veti mai avea nevoie de cuvintele noastre. caci veti fi atat cei care si-au incheiat expeditia colectiva prin lumea cauzalitatii. Bodhisattva. va asiguram ca vi se va parea mai natural decat tot ce ati trait pe Pamant. cat si cei care ii veti ajuta pe altii sa faca exact acelasi lucru. in aceasta lume. ca sa stiti acest lucru. Renasterea desparte viata voastra in dualitate. aici. inspirati de tenacitatea voastra si avem un respect profund pentru angajamentul pe care fiecare dintre voi si l-a luat cu fermitate. Fiecare dintre voi. Pana in acest moment. Suntem smeriti de taria voastra sufletasca. Momentul adevarului este punctul de rascruce. masculinul se contopeste cu femininul. Acesta e punctul terminus al calatoriei in cauzalitate si punctul de inceput al calatoriei in UNIme.

cu totii… Cu cea mai profunda bucurie si cea mai mare recunostinta. am decolaaaaaat!!!!!!!!!!!!! ThinkWithYourHEART.com ©Expect Miracles. veti crea o noua lume. sa se recunoasca total meritul autorului si sa fie distribuit gratuit.… In Lakesh” Siii.Sunteti Dumnezei creatori și. Traducere: Ana Nicolai . 2012 Toate drepturile rezervate. Inc. cu conditia sa ramana integral si neschimbat continutul. drept urmare. Permisiune oferita de a copia si redistribui DOAR VERSIUNEA GRATUITA a Raportului 5D.

Sign up to vote on this title
UsefulNot useful