Dragii prieteni, m-am gandit ca ar prinde bine sa va trimit cate ceva din ceea din ceea ce studiez eu acum, mai

ales ca de invatat nu am terminat niciunii de invatat, deoarece suntem inca vii. Este vorba despre tehnici de invatare accelerata. Intre acestea, una dintre ele mi se pare un instrument absolut extraordinar fiindca ne da posibilitatea de a folosi ambele emisfere cerebrale, eliberand potentiale latente si punand la dispozitia utilizatorului o perspectiva ampla asupra subiectului urmarit. Este vorba despre harta mentala - Mind Map. Eu iubesc foarte mult lucrarile unui prieten aflat pe internet, Paul Foreman, care utilizeaza Mind-Mapping- ul pentru dezvoltare personala si spirituala. Cu permisiunea sa, am tradus unul dintre blog-uri, fiindca a venit, asa cum vin darurile, exact la momentul in care aveam nevoie de el. Sper ca la fel va veni si pentru voi! Daca va place si cititi in engleza, va puteti abona la newsletter pe site-ul sau. Hartile sale sunt pline de viata, de bucurie si de intelepciune. Fac parte dintre acele materiale care ne ilumineaza cu un simplu "aha!". Sa fiti buni cu voi insiva! Cu iubire, Odette *******************************************************

From Impossible to I’m possible

De la imposibil la posibil
Posted: 28 Oct 2009 02:25 AM PDT http://www.mindmapinspiration.com/from-impossible-to-i%e2%80%99m-possible/

Asa ca. . Cateodata o simpla litera creeaza o lume diferita. cu o asumare. -im (care. Diferenta dintre imposibil si posibil este practic de o singura silaba plasata inainte. daca vei decide ca primul tau pas sa fie "INCERC!". cat si pe cel exterior. atunci cand spui ca ceva este imposibil probabil ca va fi. Este precum a conduce o masina virezi intr-o intersectie in forma de T. realizezi ca nu ai acces pe acea strada. pe cand imposibil te elibereaza de orice nevoie de a incerca. cum e de exemplu cea de la nu pot la pot. A vedea doar oportunitati in tot ceea ce ti se intampla iti transforma atat mediul interior. E o diferenta interesanta deoarece posibil seamana cu o luare in stapanire. semnificativ. ai opri motorul si te-ai bloca: "Asta e! Am esuat!" Robin Sharma conchide frumos: "Nu exista greseli ci doar lectii." Iata cheia: vei face doar greseli care conduc catre lectii ce te vor indruma spre succes. Cuvintele si gandurile noastre dau forma vietii noastre. Esecurile te conduc la succes. in limba engleza seamana cu I'm=eu sunt). te intorci si gasesti o alta ruta. Rezultatele sunt cele care le urmeaza. Imagineaza-ti ce ar fi daca ai ramane in mijlocul drumului. de fapt chiar poti elimina cuvantul probabil! Faptul de a vedea posibilitati te incurajeaza sa devii mai puternic.Transformarile subtile m-au intrigat totdeauna.

Oricine poate face asta.) Poti realiza orice iti doresti . cu lectii utile si cu oportunitati reale. nu faci nici macar primul pas catre prima treapta a scarii. daca ar trebui sa ratezi de mii de ori. Ai nevoie de putin avant. cel mai usor lucru este sa gasesti dovada imposibilitatii. fa-o! . Problema este ca aceste cuvinte sunt cuvinte-stop.acum e mult mai probabil ca vor rade de tine daca nu ai unul. Nu lasa un gand sa te opreasca sa incerci sa implinesti ceea ce doresti! Ai mii de ganduri in fiecare zi. Fiecare esec te inarmeaza cu o sansa de schimbare. In caz ca ratezi. Iar ele iti pot veni folosind harta mentala (Mind Map). care franeaza. Dupa imposibil. acesta nu e daltuit in piatra. Cand renunti la a lua in considerare si a crede cuvinte precum imposibil. ai sanse mult mai mari de a obtine succesul in ceea ce intreprinzi. precum ai vazut in scenariul cu intersectia in T . Insa cand spui un cuvant sau ai un gand. schimba-l. care te poate ajuta sa dezvolti o multime de idei. Nu conteni sa incerci din nou purtand in minte cele invatate si.Daca te gandesti ca ceva este imposibil. Cei care rad probabil ca n-au avut sansa asta. rostogoleste mingea si. Fara acest prim pas. din cand în cand trimite-o atat de sus incat sa devina o alta planeta in univers! Imposibil este o eticheta care te opreste sa gasesti vreo solutie. Ca sa te poti concentra pe succes ai nevoie de idei. deci poti avea mii de idei zilnic si. Esecurile ofera lectii prin experienta directa pe care poate nu le-ai fi invatat niciodata altfel. (Pe site-ul lui Paul www. straduieste-te sa inveti mereu din ele. incearca din nou! Daca oamenii rad de tine pentru ca faci greseli. e bine. nu e definitiv. Asta arata ca macar ai incercat.mindmapinspiration. Marele avantaj in ce priveste cuvintele este ca ele sunt foarte puternice.spui "imposibil! "si "asta e!". la un moment dat te vei uimi pe tine insuti cu ceea ce vei obtine.daca doresti cu adevarat. sau un gand. Marea problema in ce priveste cuvintele este ca ele sunt foarte puternice. Oamenii au ras de telefoanele mobile cand au aparut prima data pentru ca erau prea mari si prea stanjenitoare . n-ai nici o sansa sa urci scara. Ignora-ti esecurile.com poti gasi o carte electronica "Idea Creation". Daca poti rade de esecul tau vei avea o sansa in plus sa reusesti. Ca sa te concentrezi pe posibil ai nevoie sa ai curajul sa ratezi. Daca nu iti place un cuvant.

si daca ratezi. Verifica-ti cuvintele pe care le folosesti si gandurile pe care le gandesti. If you are not already subscribed. incearca din nou! In cele mai multe cazuri poti face asta .vei fi uimit cate alte cuvinte te pacalesc si te trag in parerea ca nu poti face un progres sau gasi o solutie." Associated themes: Wall of Positive Words A to Z of Positive Words A to Z of Positive Thinking Mind Map Repelling Negativity Mind Map I hope you enjoy viewing my Mind Maps – there are hundreds more planned here at the Mind Map Inspiration Blog plus ongoing creativity and drawing tips. Asa cum spunea Henry Ford: "Indiferent daca gandesti ca vei reusi sau nu. If you know someone who could benefit from this post and others here at the Mind Map Inspiration Blog please share with them. ai dreptate.Orice ai dori sa faci. why not do so now via RSS or Email Also available: E-Books designed to help you create stylish and artistic mind maps of your own.ti se pare doar ca nu poti. incearca. Fii atent la cuvinte ca imposibil sau nu pot si schimba-le . Share and Enjoy: Related Posts: • • • • The You Beneath the Labels 101 Answers to What Makes a Great Blog Post To Learn it Write it Commentate Your Activities Mind Map Heavy Listening and words that carry Weight .

Sign up to vote on this title
UsefulNot useful