TEKS MC PELANCARAN MINGGU INTEGRITI PERINGKAT IPG KP TEKNIK 23 SEPTEMBER 2013

CUE ANN

KETIBAAN DIF KEHORMAT
Mengumumkan ketibaan :

1. Yang Berusaha , Dr, Mahmud Bin Yahya Timbalan Pengarah IPG Kampus Pendidikan Teknik

Diiringi oleh

2. Yang dihormati, Puan Junaidah binti Mat Lia, Pengerusi Minggu Integriti Peringkat IPG KP Teknik,

3. Yang Dihormati, Pn Wan Nor Adzmin bt Mohd Sabri Ketua jabatan matematik

4. Para pensyarah dan rakan-rakan yang dikasihi sekalian.

# (Terus lagu Negaraku)

CUE ANN

LAGU NEGARAKU (SELEPAS) Terima Kasih dan Hadirin dipersilakan duduk.

Bismillahirrahmanirrahim 1.CUE ANN SALUTASI Bersulam sutera di kuala pekan.t. 4. 3. Mahmud Bin Yahya Timbalan Pengarah IPG Kampus Pendidikan Teknik 2. Dapat durian bersama kuini. Puan Junaidah binti Mat Lia. Yang Berusaha . Pn Wan Nor Adzmin bt Mohd Sabri Ketua jabatan matematik. salam sejahtera dan salam Satu Malaysia. Kami mengalu-alukan kehadiran hadirin sekalian dan selamat datang kami ucapkan. Yang dihormati. Para pensyarah dan rakan-rakan yang dikasihi sekalian Assalamualaikum w. Buat hadirin yang ada di sini.b. Salam sejahtera pembuka bicara. Alhamdulillah bersyukur kita ke hadrat ilahi kerana dengan limpah dan kurnia-Nya dapat kita bersama-sama berhimpun di dalam dewan yang serba indah ini bagi sama-sama menjayakan Pelancaran Minggu Integriti Peringkat IPG Kampus Pendidikan Teknik. Pengerusi Minggu Integriti Peringkat IPG KP Teknik. Dr. . Yang Dihormati.

. IKRAR RUKUN NEGARA majlis mempersilakan saudara ___________________________________ untuk mengetuai bacaan ikrar Rukun Negara. majlis mempersilakan Saudara __________________________________ untuk memimpin bacaan doa. CUE ANN Seterusnya. BACAAN DOA Bagi memberkati majlis kita pada hari ini.CUE ANN Hadirin yang dihormati. Dengan segala hormatnya dipersilakan. Dengan segala hormatnya majlis mempersilakan. CUE ANN Majlis BACAAN DOA SELESAI mengucapkan terima kasih kepada saudara _________________________________ atas bacaan doa.

Guru Pembina Negara Bangsa. Semoga pentomin ini memberi pelbagai pengajaran dan input bermakna buat kita semua. mempersilakan Guru – guru Pelatih 4 PISMP Matematik untuk membuat persembahan mereka yang bertemakan Peredaran Masa dan Waktu. majlis dengan segala hormatnya. Guru Cemerlang Guru Berintegriti. Mencelah sama kembang melati. CUE ANN PERSEMBAHAN PEMBUKAAN (SELESAI) Begitulah tadi. Dipersilakan. persembahan pentomin yang begitu menarik yang telah dipersembahkan oleh pelajar 4 PISMP Matematik. Sebagai pembuka tirai hari ini.CUE ANN Terima IKRAR RUKUN NEGARA (SELESAI) kasih diucapkan kepada saudara ______________________________________ atas bacaan ikrar sebentar tadi. CUE ANN PERSEMBAHAN PEMBUKAAN Selasih mekar di tengah desa. . Dengan itu. marilah kita bersama-sama menghayati erti integriti dalam prospek pendidikan melalui pentomin yang akan dipersembahkan. Hadirin sekalian.

CUE ANN BICARA INTEGRITI Seterusnya. Md. Atas kesudian beliau untuk menyampaikan bicara integriti sebentar tadi. Nasir. Marilah sama-sama kita menghayati bicara yang akan disampaikan. Marilah kita bersama-sama mencapai kegemilangan diri dengan memupuk sikap integriti di dalam diri kita semua sebagai bakal pendidik untuk generasi akan datang. Nasir. majlis mempersilakan. Untuk pengetahuan semua beliau merupakan Guru Pelatih 2 PISMP TESL 1 dan akan membicarakan mengenai Amalan Berintegriti Pendidikan Berkualiti. CUE ANN BICARA INTEGRITI (SELESAI) Terima kasih diucapkan kepada Nur Syahirah bt. Dengan itu. . Md. majlis diteruskan lagi dengan slot bicara integriti yang akan disampaikan oleh Nur Syahirah bt.

CUE ANN UCAPAN KJ MATEMATIK Subur merimbun pohonan cemara. Dengan segala hormatnya mempersilakan CUE ANN UCAPAN KJ MATEMATIK (SELESAI) Majlis merakamkan ribuan terima kasih kepada Puan Wan Noor Adzmin bt Mohd Sabri di atas ucapan itu tadi. Anggerik berpilin di sisi longan. . sekarang majlis dengan segala hormatnya mempersilakan Puan Junaidah binti Mat Lia. Salam santun ungkapan bicara Pohon izin pinta ucapan Hadirin yang dimuliakan. Atur cara majlis diteruskan lagi dengan menjemput Ketua Jabatan Matematik. Majlis dengan penuh takzimnya mempersilakan. Pengerusi Minggu Integriti 2013 untuk menyampaikan ucapan sempena Minggu Integriti Peringkat Ipg Kp Teknik 2013. Semoga kata-kata beliau tadi menjadi peransang kepada semua. CUE ANN UCAPAN PENGERUSI MINGGU INTEGRITI Hadirin sekalian. Puan Wan Noor Adzmin bt Mohd Sabri untuk menyampaikan sepatah dua kata.

Jika tidak kerana tuan. Yang Berusaha . Tanpa membuang masa.CUE ANN UCAPAN PENGERUSI INTEGRITI (SELESAI) Terima kasih diucapkan kepada Puan Junaidah binti Mat Lia. atas ucapan yang disampaikan tadi. bersamasamalah kita berganding bahu untuk menjayakan minggu integriti peringkat ipg Kp Teknik. . Mahmud Bin Yahya Timbalan Pengarah IPG Kampus Pendidikan Teknik Untuk memberikan ucapan sepatah dua kata dan seterusnya merasmikan Pelancaran Minggu Integriti Peringkat IPG KP Teknik 2013. UCAPAN VIP Tidak pungguk terbang tinggI. Hadirin Sekalian. CUE ANN Jika tidak kerana bulan. Majlis dengan penuh takzimnya mempersilakan. Tidak berseri majlis ini. Dr. majlis mempersilakan : 1. Hadirin sekalian.

Dr.CUE ANN UCAPAN VIP SELESAI Majlis mengucapkan terima kasih kepada . Yang Berusaha . CUE ANN NYANYIAN LAGU IPGM & LAGU 1 MALAYSIA Bagi melahirkan rasa cinta terhadap profesion keguruan. . 1. Mahmud Bin Yahya Timbalan Pengarah IPG Kampus Pendidikan Teknik Atas kesudian beliau merasmikan Pelancaran Minggu Integriti Peringkat IPG KP Teknik 2013 ini. dan Negara. Hadirin di minta berdiri. marilah bersama-sama kita nyanyikan lagu IPGM dan lagu 1 Malaysia. Terima kasih dan Hadirin dipersilakan duduk.

T dan yang buruk itu datangnya dari diri saya sendiri.CUE MAJLIS PENUTUP Pohon berangan tempat bertemu. Kalau tersilap tutur bicara. Anak dusun pasang pelita. . Jemari disusun maaf dipinta. selaku pengacara majlis pada hari ini. Binalah bangsa bangunkan negara. Baliklah tuan membawa ilmu. Bunga dedap di atas para. Girangnya rasa si anak dara. Kami. Sesungguhnya yang baik itu datang dari ALLAH S.W. Memohon maaf sekiranya di atas kekasaran bahasa sepanjang kami mengendalikan majlis pada malam ini. Sekian Wabillahi taufiq wal hidayah Wassalamualaikum warahmatullahi wabarakatuh.

Dr. ANN Pengerusi Minggu Integriti Peringkat IPG KP Teknik. Pn Wan Nor Adzmin bt Mohd Sabri Ketua jabatan matematik Dan Para pensyarah Sekian Wabillahi taufiq wal hidayah Wassalamualaikum warahmatullahi wabarakatuh. Muhammad Bin Abd Rahman Pengarah IPG Kampus Pendidikan Teknik 2.CUE PERARAKAN KELUAR VIP Mengumumkan perarakan keluar 1. Yang Berusaha . Yang Berbahagia. 4. Dr. Yang Dihormati. Mahmud Bin Yahya Timbalan Pengarah IPG Kampus Pendidikan Teknik Diiringi oleh 3. Yang dihormati. Puan Junaidah binti Mat Lia. Majlis Bersurai .

Sign up to vote on this title
UsefulNot useful