P. 1
Formular Volunteer Timishort 2012

Formular Volunteer Timishort 2012

|Views: 2|Likes:
Published by Margot Vladu

More info:

Published by: Margot Vladu on Oct 22, 2013
Copyright:Attribution Non-commercial

Availability:

Read on Scribd mobile: iPhone, iPad and Android.
download as PDF, TXT or read online from Scribd
See more
See less

02/27/2015

pdf

text

original

VOLUNTAR @ Timishort 2012

3 – 6 mai 201 Două vorbe despre tine: Prenume, nume Sex Adresa Telefon E-mail Data nasterii Carnet de sofer Studii incheiate (liceu, facultate, etc) Margot Vladu Feminin Splaiul Independentei, nr 204, Bucuresti 0723509371 v_marylou@yahoo.com 19.07.1989 Nu Colegiul National Traian, Drobeta Turnu Severin, 2004-2008 Universitatea din Bucuresti, Facultatea de Matematica si Informatica, specializarea Informatica (2008-2011). Scoala Nationala de Studii Politice si Administrative(SNSPA), Facultatea de Comunicare si relatii Publice, Masterat Publicitate (2011-prezent). Universitatea din Bucuresti, Facultatea de Stiinte Politice, Masterat Studii Europene (2011-prezent).

Limbi străine cunoscute Fluent (foarte bine), Bine, Mediu (satisfăcător), Slab, Foarte slab Limba străină Înţelegere Vorbit Engleza Franceza Spaniola Foarte bine Mediu Fluent Mediu

Scris Foarte bine Mediu

Ce ai vrea să faci la Timishort 2012? Poţi opta pentru una sau mai multe perioade, în funcţie de disponibilitatea ta.

  

Pregătiri înainte de festival (înainte de 3 mai 2011) Pe durata festivalului (3 – 6 mai 2011) X După festival (din 7 mai 2011)

Mai exact... (dacă ai preferinţe pentru anumite activităţi) As dori sa ma ocup de invitati. Povesteşte în 3-5 linii experienţa ta în voluntariat (când, unde, cu cine, cum a fost?) Membra a trupei de teatru studentesc Pionii, aprilie 2010-prezent. Voluntar la Departamentul Cultural, Uniunea Studentilor din Romania(USR), decembrie 2010prezent. Am participat la organizarea urmatoarelor evenimente: Evenimentul caritabil "Arta-n Dar", editia I, decembrie 2010, proiect realizat de ASMI( Asociatia Studentilor la Matematica si Informatica) in colaborare cu USR(Uniunea Studentilor din Romania) Evenimentul caritabil "Arta-n Dar", editia II, decembrie 2011, proiect realizat de ASMI( Asociatia Studentilor la Matematica si Informatica) in colaborare cu USR(Uniunea Studentilor din Romania) Evenimentul caritabil "Fratii Mai Mari", aprilie 2011, proiect realizat de Departamentul Cultural, Uniunea Studentilor din Romania(USR) ______________________________________________________________________________ După ce m-ai completat trimite-mă pe adresa: voluntar@timishort.ro Mulţumesc!

______________________________________________________________________________ După ce m-ai completat trimite-mă pe adresa: voluntar@timishort. de care m-am indragostit pur si simplu. proiect desfasurat de Departamentul Cultural. editia a 10a. Festivalul Unifest. Anul acesta am facut tot posibilul sa fac parte din echipa de voluntari ai acestui festival. august 2011. stiind ca un eveniment se traieste la adevarata sa intensitate doar atunci cand contribui la realizarea acestuia. Organizator al concertului caritabil „Ajuta-l pe Andrei”. te invata sa privesti dincolo de interesele tale imediate. ajutandu-te astfel sa cresti din punct de vedere spiritual. A fost una dintre cele mai frumoase experiente! Pe de alta parte. organizat de Uniunea Studentilor din Romania(USR). Costinesti. Bucuresti. voluntariatul iti da sentimentul apartenentei la ceva mare. Uniunea Studentilor din Romania(USR).VOLUNTAR @ Timishort 2012 3 – 6 mai 201 Organizator "Academia Studenteasca de Folk si Muzici Bune".ro Mulţumesc! . Voluntar la Festivalul International de Film NeXT.scoala de formare muzicala destinata studentilor. editia a 6a (Departamentul Guests) Ce înseamnă voluntariatul pentru tine şi de ce doreşti să te alături echipei de voluntari Timishort? (5-7 linii) In urma cu un an am participat ca spectator la un alt festival de film. noiembrie 2011 Organizator al evenimentului de lansare a "Academiei Studentesti de Folk si Muzici Bune". martie 2012.

You're Reading a Free Preview

Download
scribd
/*********** DO NOT ALTER ANYTHING BELOW THIS LINE ! ************/ var s_code=s.t();if(s_code)document.write(s_code)//-->