Despre coca cola.doc

UNII II SPUN PROPAGANDA ANTI, ALTII II SPUN "ALIMENTATIE RATIONALA/NATURISTA" TU CE PARERE AI ?

VETI BEA O COCA-COLA SAU UN PEPSI ÎN SANATATEA NOASTRA ?

CUM COCA-COLA SI PEPSI-COLA NE AJUTA Extras dintr-un articol al lui "Anonymous" de marti 17 ianuarie 11:38:44 Ce este mai bun decât sa fie însotit prânzul nostru sau pizza de la cina de o Coca-Cola rece ... Racoritoare, digestiva si mai ales ... "fara sa moarte". Nu cumva însa, în spatele acestora = se ascunde ceva ? Exista ceva ce nu stim ? Ce este, în fine, aceasta negru spumant lichid pe care-l numim Coca-Cola ? Cititi .. În multe state ale Statelor Unite ale Americii politistii cara doua galoane de Coca-Cola într-un camion ca sa curete sângele de pe drumuri în urma accidentelor. Daca puneti o friptura (o bucata de carne) într-un bol cu Coca-Cola va disparea dupa doua zile. Ca sa curatati o toaleta turnati în scoica WC-ului o Coca-Cola si lasati "cunoscutul gust" sa stea pentru o ora dupa care trageti apa. Se va fi curatat în mod impecabil si va straluci de curatenie. Acidul citric al Coca-Colei face sa dispara toatele petele colorante de pe suprafetele sticloase si de pe portelanuri. Ca sa scoateti rugina de pe aparatoarele cromate ale autovehiculelor frecati cu o bucata de folie de aluminiu mototolita si înmuiata în Coca-Cola. Ca sa curatati contactele (polii) unei baterii auto de coroziuni varsati peste acestea o Coca-Cola. Ca sa slabiti un surub ruginit (cu piulita) puneti deasupra lui o cârpa înmuiata cu Coca-Cola pentru câteva minute. Petele de rugina, în general, se înlatura dintr-o singura miscare daca puneti peste acestea o cârpa înmuiata cu Coca-Cola. Ca sa gatiti o friptura suculenta de porc varsati o Coca-Cola în tava, înveliti carnea într-o folie de aluminiu si asezati-o în tava si apoi puneti-o la cuptor ca sa se friga. 30 de minute înainte de a fi

-

-

-

-

care înseamna "Produs de mare pericol".8 (3. Va imaginati care este consecinta ? - .4. Coca-Cola ajuta la eliminarea petelor. Calciul diluat ajunge în artere. Firmele care dispun de Coca-Cola o folosesc ca sa curete motoarele camioanelor lor de mai bine de douazeci de ani ! - - - Acest produs îl bem ! Normal ca-l folosim si pentru a curata petele noastre.gata scoateti folia de aluminiu si lasati zeama sa se amestece cu Coca-Cola.) Ca sa se transporte principala solutie concentrata a Coca-Colei ar trebuie ca si camionul-transportor (cisterna) sa utilizeze semnul "Hazardous Material". Un pH de 7 se considera neutru. în tesuturi si în diverse organe (în rinichi rezultatul este formarea pietrelor renale). au o mare aciditate si coloranti.4 dupa altii !) Poate sa dizolve un cui în timp de patru zile. Aceasta cantitate de acid este suficient de puternica ca sa dizolve dinti si oase ! Corpul nostru înceteaza sa mai "construiasca" oasele aproximativ la vârsta de 30 de ani. De asemenea. (PH-ul are valori cuprinse între 1 pentru acizi si 14 pentru baze. Sosul care se va crea va fi foarte gustos. Coca-Cola ajuta la eliminarea petelor si neclaritatilor de pe parbriz. Contin mult zahar. Ca sa scoateti petele de grasime de pe haine adaugati o Coca-Cola în masina de spalat împreuna cu detergentul si demarati programul normal de spalare. Dupa aceasta vârsta oasele încep sa se dizolve în fiecare an prin intermediul urinei noastre. Coca-Cola are acid fosforic cu pH 2. Multi oameni prefera sa bea bauturi gazoase dupa fiecare masa. în piele. Si pe deasupra platim pentru asta ! Corect ? Informativ : Valoarea medie a racoritoarelor gazoase este de 3. în vasele sanguine. depinzând însa întotdeauna de aciditatea mâncarii pe care o ingeram. Sau la spalatul cu mâna. varsati Coca-Cola peste pata împreuna cu detergentul si apoi frecati în mod ciclic. Racoritoarele nu au deloc elemente naturale (în comparatie cu vitaminele si apa naturala).

care sunt absorbite de catre intestine si astfel intra în sânge de unde se distribuie în întregul organism. De atunci. decanul a interzis categoric racoritoarele gazoase la bufetul universitatii.- Consecinta ?! Corpul nostru are o valoare indicativa de 37 grade Celsius pentru functionarea digestiei enzimelor. Temperatura racoritoarelor gazoase este cu mult mai scazuta de 37. putreziciune si toxine. Mâncarea fermentata genereaza mirosuri urâte. Cineva a pus un dinte spart într-o sticla cu Pepsi-Cola în care în timp de zece zile s-a dizolvat ! Dintii si oasele sunt singurele parti umane care ramân intacte destul de mult timp dupa moartea noastra. Câteva exemple : Acum câteva luni a luat loc un concurs la Universitatea din Delhi : "Cine va bea mai multa Coca-Cola ?" Câstigatorul a baut 8 sticle si a murit pe loc din cauza supra-dozei de "bioxid colorant" (cernelat) în sânge si a lipsei oxigenarii. gaze. Mai doriti înca sa beti o Coca-Cola sau un Pepsi-Cola ? . - Va imaginati ce poate face aceasta racoritoare sensibilelor noastre intestine si interiorul stomacului nostru în ce hal poate ajunge ? CALDUROS APEL CATRE TOTI : TRIMITETI ACEST MESAJ TUTUROR PRIETENILOR VOSTRI ASTFEL ÎNCÂT SA LARGIM INFORMAREA REFERITOARE LA CE SUNT RACORITOARELE GAZOASE. de multe ori apropiata de zero grade. Aceasta diferenta de temperatura are ca rezultat influentarea procesului de prelucrare a enzimelor si generarea stresului în sistemul nostru digestiv si determinându-l ca acesta sa digere mai putina mâncare. În realitate mâncarea fermenteaza. Aceasta raspândire a toxinelor ajuta la generarea diferitelor boli.

Sign up to vote on this title
UsefulNot useful