You are on page 1of 2

ADORAREA GURULUI

SIVA SUTRA : GURU-L ESTE CALEA. KULARNAVA TANTRA : DAC NSUI SIVA NU ESTE GURUL, ATUNCI CINE POATE FI CEL CARE DRUIETE BEATITUDINEA I ELIBERAREA. KULARNAVA TANTRA : SUPREMUL SIVA CARE ESTE FR FORM, APARE CUTTORULUI N FORMA GURULUI. YOGINI TANTRA : GURU ESTE MRE DEOARECE MAHAKALA, PRIMUL, ZEU SE MANIFEST N EL. RUDRA YAMALA TANTRA : EXIST DOAR UN GURU MEREU BINEVOITOR I EL ESTE CU SIGURAN EU NSUMI EL TREBUIE S FIE CONTEMPLAT UNEORI N LOTUSUL CU O MIE DE PETALE, ALTEORI N LOTUSUL INIMII I ALTEORI CA FIIND PREZENT N FAA OCHILOR N FORMA UMAN. KULARNAVA TANTRA : FORMA GURULUI ESTE RDCINA DHYANEI, PICIOARELE DE LOTUS ALE GURULUI SUNT RDCINA PUJEI, CUVNTUL GURULUI ESTE RDCINA MANTREI IAR GRAIA GURULUI ESTE RDCINA REALIZRII SUPREME.

TANTRASURILE : O SUT DE MII DE VIZUALIZRI ALE FORMEI UNEI ZEIE, REALIZATE DE O SUT DE MII DE ORI, NU VALOREAZ CT VIZUALIZAREA CLAR A FORMEI GURULUI.
O SUT DE MILIOANE DE RUGCIUNI NLATE DE O SUT DE MII DE ORI CTRE ZEI, NU SNT ATT DE PUTERNICE CA RUGCIUNEA CTRE GURU ROSTIT SINCER DE TREI ORI.

KAGYUDPA : ORICE STARE DE BUCURIE I PROGRESUL PE CARE NOI L REALIZM N ACEAST VIA, N VIEILE VIITOARE SAU N BARDO, NU SUNT ALTCEVA DECT GRAIA GURULUI.