0

TONIC CEREBRAL ȘI PENTRU MEMORIE Aloe Vera Gel, Arctic Sea, Forever Daily, Ginkgo Plus PENTRU SĂNĂTATEA SISTEMELOR IMUNITAR ȘI RESPIRATOR Aloe Vera Gel, Arctic Sea, Forever Daily, Immublend, Echinacea, Bee Propolis CONTROLUL GREUTĂȚII Aloe Vera Gel, Forever Daily, Fast Break, Garcinia, Forever Lean, Lite Ultra cu Aminoteină PENTRU SĂNĂTATEA SISTEMULUI GASTROINTESTINAL Aloe Vera Gel, Forever Active Probiotic, Forever Daily PENTRU SĂNĂTATEA SISTEMULUI CARDIOVASCULAR Aloe Vera Gel, Argi+, Arctic Sea, Forever Daily, CardioHealth ARTICULAȚII Aloe Vera Gel, Arctic Sea, Forever Daily, Active HA, Forever Freedom LONGEVITATE Aloe Vera Gel, Argi+, Forever Daily, Royal Jelly, ABeta-CarE, Lycium Plus, Garlic-Thyme, Pomesteen Power, Aloe Berry Nectar PENTRU O STARE OPTIMĂ DE SĂNĂTATE Aloe Vera Gel, Forever Daily, Fields of Greens, Nature’s 18, Nature-Min PENTRU SĂNĂTATEA OCHILOR Aloe Vera Gel, Arctic-Sea, Forever Daily, Forever Vision, A-Beta-CarE

Aloe Blossom Herbal Tea. Forever Active Probiotic. Royal Jelly PERFORMANȚĂ ȘI ENERGIE Aloe Vera Gel. Nature-Min PENTRU O STARE MENTALĂ SAU EMOȚIONALĂ LIPSITĂ DE TENSIUNE Aloe Vera Gel. Multi-Maca. Vitolize Men & Women SISTEMUL REPRODUCĂTOR Aloe Vera Gel. Forever Daily. Forever Calcium. Royal Jelly STARE DE SPIRIT Aloe Vera Gel. . Forever Daily. Arctic Sea.IGIENĂ ORALĂ Aloe Vera Gel. FAB. GinChia. Bright Toothgel. Bee Propolis. Bee Pollen Atenție! Produsele Aloe Vera Gel. Arctic-Sea. Vitolize Men & Women. prin urmare. Forever Daily. Vitolize Men & Women. Argi+. Forever Daily. Forever Calcium PENTRU SĂNĂTATEA SISTEMULUI OSOS Aloe Vera Gel. sunt prezentate o singură dată în cadrul broșurii. Forever Daily. Forever Daily. Argi+ și Forever Daily sunt produse cheie (se regăsesc – separat sau împreună – în toate recomandările) și. Forever Freedom.

Miraculoasa frunză de aloe conține un număr de peste 200 de compuși activi. sorbitol. instituție abilitată să certifice calitatea produselor bazate pe aloe vera.PRODUSE CHEIE Gelul extras din frunza plantei aloe vera este. de asemenea. primul produs care a primit recunoașterea Consiliului Științific Internațional pentru Aloe. Pro dus pe baza unui proces patentat de stabilizare a gelului din frunzele plantei aloe vera. trebuie agitat înainte de utilizare. De asemenea. Prezența pulpei și sucului autentifică Aloe Vera Gel ca fiind identic cu sucul obținut direct din frunza plantei. ca atare sau amestecat cu suc natural de fructe. 1 . cu adevărat. acid citric. de cel mult două ori pe zi. Acesta este. iar după desigilare trebuie păstrat la frigider. tocoferol (antioxidant). Aloe Vera Gel conține gel stabilizat de aloe vera. Doza zilnică recomandată este cuprinsă între 60 și 120 de mililitri. Aloe Vera Gel ajută la funcționarea optimă a sistemului digestiv și echilibrarea metabolismului. una dintre cele mai naturale băuturi nutritive pe care le puteți consuma. acid ascorbic (antioxidant). gumă de xantan. sorbat de potasiu – pentru menținerea aromei. Aloe Vera Gel poate fi consumat zi de zi. Aloe Vera Gel este disponibil pe piață sub formă de flacon de 1 litru. dintre care 20 de minerale. rămânând astfel unul dintre cele mai valoroase suplimente alimentare. 18 aminoacizi și 12 vitamine. benzoat de sodiu – pentru menținerea aromei. Pentru administrare.

cât și în vederea creșterii semnificative a cantității de ADH din fiecare doză. Așa cum calciul asigură construirea unor oase puternice.PRODUSE CHEIE Noul produs Arctic Sea® conține un amestec brevetat de ulei de calamar bogat în acid docosahexaenoic (ADH). Revenirea la un raport sănătos între ADH și AEP constă în creșterea consumului de Omega-3 și reducerea consumului de Omega-6. creând și un echilibru perfect de acid docosahexaenoic (ADH) și acid eicosapentaenoic (AEP) pentru o stare optimă de sănătate și pentru o stare de bine. Multe diete actuale sunt bazate. respectiv al AEP. grăsimi provenite de la animale hrănite cu cereale și alte mâncăruri procesate. multă lume înțelege doar parțial acest echilibru perfect între cei doi acizi. ADH se găsește în mod natural în tot organismul. alimente care conțin produse vegetale. ochi și inimă. dietele echilibrate nutrițional conțineau un raport sănătos de acizi grași Omega cuprins între 1:1 și 1:4. Acest amestec există doar la compania Forever Living Products și furnizează cu 33 de procente mai mult ADH zilnic. Noul Arctic Sea® a fost îmbunătățit atât pentru creșterea aportului de Omega-3 pentru fiecare doză consumată. În ceea ce privește acizii grași Omega. ulei de pește Omega-3 extra-virgin și un conținut ridicat de acid oleic obținut din ulei de măsline. dar cu precădere în creier. pe niveluri nesănătoase de Omega-6 provenite în special din mâncăruri prăjite. ADH garantează dezvoltarea și funcționarea 2 . Conținutul redus de pește și Omega-3 al acestora determină un raport periculos de 30:1 între Omega-6 și Omega-3. însă. în cazul ADH. De-a lungul timpului.

consumul de ADH a fost asociat unui risc scăzut de declin mental aso ciat îmbătrânirii. retină. De asemenea.PRODUSE CHEIE optimă a celulelor din creier. în timpul meselor. 3 . Doza recomandată este de câte două capsule de trei ori pe zi. Noul produs este disponibil pe piață sub formă de flacon cu 120 de capsule. inimă și alte părți ale sistemului nervos în toate etapele vieții. Niciun alt acid gras nu demonstrează această relație.

unde ajută procesul de digestie și eliberarează substanțele nutritive în vederea unei absorbții optime. Mai mult. precum și necesitatea suplimentării acestei cantități cu ajutorul terapiei cu probiotice. menținând sănătatea și echilibrul organismului. majoritatea lor sunt benefici acestuia din urmă. sub forma unor capsule mici și ușor ingerabile. Probioticele din compoziția acestui produs provin din Lactobacillus și Bifidobacterium genera. În timp ce unii dintre aceștia dăunează stării optime de sănătate a organismului. Compania Forever Living Products cunoaște rolul decisiv jucat de microbii benefici în ceea ce privește sănătatea organismului uman. acest termen caracterizând tot ceea ce este benefic pentru viață. care le protejează și apoi eliberează combinația unică de șase tipuri de microbi doar după ce aceștia ajung la destinația dorită. care pot provoca o reducere a numărului probioticelor naturale din organism. acest produs. el contribuie la procesul de creștere și dezvoltare.PRODUSE CHEIE Microbii reprezintă microorganisme vii existente în organismul uman și care joacă un rol bine determinat în starea generală de sănătate. Aceste „bacterii bune” poartă denumirea de probiotice. Creat în vederea promovării unui sistem digestiv sănătos. 4 . acest produs are la bază o tehnologie de încapsulare unică și patentată. Acest produs este singurul disponibil pe piață care conține șase tipuri diferite de probiotice și nu necesită refrigerare. Produsul american acționează cu precădere la nivelul colonului. intestinul gros. luptă împotriva dezechilibrelor create de alimentația neadecvată și stilul de viață dezordonat. Deoarece probioticele sunt organisme fragile.

Forever Active Probiotic® este disponibil pe piață sub formă de recipient care conține 30 de capsule perlate. colorant caramel și soia. A nu se mesteca sau zdrobi. oferindu -le acestora din urmă un mediu ideal de acțiune. un alt produs patentat de către Forever Living Products. este recomandată includerea acestui produs în cura zilnică de suplimente alimentare. Doza recomandată este de o capsulă pe zi înghițită cu apă. Prin urmare. glicerină. Aloe acționează ca un „prebiotic”. o absorbție optimă a substanțelor nutritive și o funcție imunitară întărită. lecitină din soia. Capsulele trebuie înghițite întregi. pe stomacul gol sau la două ore după masă. Acest produs conține. ce susține creșterea probioticelor. pentru un sistem digestiv sănătos. 5 . ulei de palmier. pectină. printre alte ingrediente. acesta acționează sinergic cu Aloe Vera Gel.PRODUSE CHEIE În plus. gelatină.

Creșterea fluxului de sânge susține multe funcții esențiale pentru organismul uman: menține presiunea arterială optimă. menține sănătatea aparatului cardiovascular. asigură sinteza osoasă în perioadele de creștere sau refacere. garantează funcționarea optimă a sistemului imunitar. pe bună dreptate. „molecula-miracol”! Această moleculă ajută organismul uman ca. Din toate aceste ingrediente a fost creată o generație 6 . prin transformarea ei în oxid nitric.PRODUSE CHEIE L-arginina reprezintă un aminoacid atât de complex. încât cercetătorii l-au denumit. Noul produs asigură toate beneficiile argininei și ale celorlalte ingrediente. Aceste beneficii aduse stării de sănătate a organismului uman i-au asigurat acestei molecule interesul crescut al oamenilor de știință de pe întreaga planetă. asigură creșterea maselor musculare. stimulează funcția sexuală masculină. care se vor deschide larg pentru a crește fluxul de sânge. extractele din coajă de struguri și din fructe de pădure – importante pentru asigurarea funcționării optime a aparatului cardiovascular și a sistemului imunitar. o substanță care înlesnește relaxarea fibrelor musculare din pereții vaselor sangvine. participă la sinteza hormonilor contra îmbătrânirii. extractul de vin roșu – esențial în vederea menținerii colesterolului în limite normale. participă la metabolismul lipidelor și glucidelor. cum ar fi: extractul de rodie – renumit datorită capacității sale puternic antioxidante.

amestecați o măsură de Argi+ TM cu aproximativ 240 de mililitri de apă sau altă băutură preferată (nealcoolică) și consumați acest amestec o singură dată pe zi.PRODUSE CHEIE superioară de suplimente alimentare. reușind creșterea performanței acestuia ca întreg. 7 . puteți crește nivelul de sănătate pentru dumneavoastră și întreaga dumneavoastră familie! Pentru administrare. care menține sănătatea întreguîntregului organism. Cu ajutorul acestei molecule prezente în noul produs. Este suficientă o singură măsură de Argi+TM mixată bine cu apă sau băutura preferată bazată pe aloe vera și veți căpăta un impuls pentru oricare parte a organismului.

Această formulă unică a fost concepută pentru hrănirea și protejarea organismului prin completarea carențelor nutriționale din dieta zilnică. Doza recomandată este de două tablete consumate zilnic ca supliment alimentar. precum și un amestec brevetat de fructe și legume pentru a se asigura că organismul dumneavoastră primește toți micro și macro nutrienții esențiali și semi-esențiali de care are nevoie pentru o stare ideală de sănătate. antioxidanți de ultimă generație bazați pe tehnologie moleculară. bioflavonoide. 8 . Produsul eliberează un amestec perfect echilibrat de 55 de nutrienți. Noul produs este dis ponibil pe piață sub formă de flacon care conține 60 de tablete. iar în ceea ce privește mineralele. acest produs eliberează cantități optime de fitonutrienți naturali importanți. țintesc sisteme specifice din organism. În plus.PRODUSE CHEIE Noul produs produs reprezintă un sistem revoluționar de eliberare a substanțelor nutritive proiectat în combinație cu un complex de oligozaharidă bazat pe aloe vera brevetat de către Forever Living Products. precum și pentru a asigura o stare optimă de sănătate și vitalitate. inclusiv vitamine și minerale esențiale. asigurând o absorbție mult mai eficientă.

Forever Ginkgo Plus® este prezent pe piață sub formă de flacon care conține 60 de tablete. Atenție! Produsul este contraindicat în perioada de sarcină sau alăptare și copiilor sub șase ani. Ginkgo biloba este unul dintre cele mai cunoscute suplimente alimentare disponibile în Europa și America de Nord.PRODUSE RECOMANDATE Întrețineți-vă creativitatea cu Ginkgo biloba. Doza recomandată este de o tabletă de două ori pe zi. Se spune că arborele de Ginkgo este cea mai veche specie de arbori care a supraviețuit. Extractul din frunze de Ginkgo biloba. fructe de Schizandra și remediul Fo-ti. 9 . având și proprietăți antioxidante. legendarul „tonic al creierului” care datează de cinci milenii. ceea ce îl face un remarcabil „tonic al creierului”. Extractul din frunze de Ginkgo biloba oferă flavonoide și terpenoide cu rol în creșterea rezistenței capilarelor. Aceștia trăiesc incredibil de mult (adesea vreme de peste 1 mileniu) și sunt extrem de rezistenți la ciuperci și insecte. este combinat cu puternicele ierburi din China de Ganoderma din ciuperci Reishi. Acest produs reprezintă un amestec unic de patru plante originare din China. S-a dovedit că această plantă are capacitatea de a crește circulația sangvină spre creier. ingredientul său principal.

Fructooligozaharidele contribuie la menținerea unui nivel normal al probioticelor la nivelul sistemului digestiv. 10 . Vitamina C contribuie la protejarea celulelor contra stresului oxidativ. Fiecare ingredient al acestui amestec brevetat joacă un rol important în sprijinirea funcției imunitare. Zincul ajută la menținerea sănătății sistemului osos. Această formulă exclusivă este adresată sistemului imunitar ca întreg. împreună asigură un plus de energie. ca supliment alimentar. cât și componentele naturale care acționează sinergic pentru sprijinirea acesteia. Produsul este disponibil ca flacon cu 60 de tablete. Lactoferina sprijină dezvoltarea celulelor imunitare și ajută la menținerea unui nivel optim de bacterii benefice la nivelul intestinelor. De asemenea.PRODUSE RECOMANDATE Acest produs a fost conceput în vederea sprijinirii funcției imunitare. unghiilor. Vitamina D contribuie la funcționarea normală a sistemului imunitar. încercaț i să concepeți un copil sau alăptați. Doza recomandată este de 2 tablete pe zi. pielii. acționând asupra sistemului imunitar ca întreg. acesta include o serie de ingrediente cheie care. Ciupercile maitake și shiitake favorizează dezvoltarea celulelor imunitare și funcția cardiovasculară. iar separat contribuie la starea de bine a întregului dumneavoastră organism. precum și la funcționarea optimă a sistemului imutar. părului. furnizând atât nutrienții esențiali funcționării sale optime. Acest amestec brevetat de ingrediente imunostimulatoare asigură funcționarea optimă a sistemului imunitar al organismului dumneavoastră. Consultați medicul înaintea administrării dacă sunteți însărcinată.

din vestul statului Pennsylvania până în Kansas și spre sud până în nordul Texasului. ei aplicau cataplasme cu rădăcină și consumau ceaiuri de Echinacea. Botaniștii au numit-o Echinus (arici de mare) pentru a descrie centrul florii.PRODUSE RECOMANDATE Echinacea are o lungă tradiție în cultura indienilor din ținuturile Americii de Nord. În plus. Acesta din urmă se găsește în spațiile dintre celule. în formă de con ghimpos. Unul dintre primii factori de apărare ai organismului este constituit de o substanță denumită acid hialuronic (AH). care o preferau în vederea menținerii sănătății în anotimpul rece. 11 . Planta a fost utilizată intens în America până în anii 1940. Planta este originară din vestul mijlociu al Statelor Unite. În acest scop. o utilizează constant și intens și în prezent. iar europenii. a fost descoperit mecanismul prin care acționează Echinacea. care o descoperiseră în anii 1930. Sute de cercetări realizate de către oamenii de știință au dovedit faptul că Echinacea sprijină funcțiile sistemului imunitar. jucând rol de liant al celulelor.

acidul hialuronic își pierde rapid consistența de gel. 12 . care atacă acidul hialuronic printr-un mecanism încă incomplet elucidat. Doza recomandată este de o tabletă de două ori pe zi. Când enzima reușește să distrugă integritatea barierei formate de acidul hialuronic. de asemenea. are de suferit funcția imunitară.PRODUSE RECOMANDATE Există o enzimă. Produsul este disponibil pe piață sub formă de flacon care conține 60 de tablete. Prin urmare. faptul că Echinacea împiedică enzima să dizolve acidul hialuronic. este recomandată consumarea produsului în ciclu de patru – opt săptămâni. iar liantul își pierde eficiența. denumită hialuronidază. S -a dovedit. Pentru rezultate otime. apoi două săptămâni de pauză înainte de reluarea administrării.

Consultați medicul înaintea administrării acestui produs sau a oricărui alt supliment alimentar. Etanșeizarea este atât de eficientă. adică apărarea comunității contra pericolelor venite din exterior. pulbere de roșcove. aromă de migdale. Forever Bee Propolis® conține 22 de aminoacizi. plină de substanțe nutritive precum vitamine. Forever Bee Propolis® este un produs complet natural și nu conține conservanți sau coloranți artifici ali. brevetate. o rășină secretată de arbori. În vederea asigurării menținerii purității. fiind un excelent stimulent imunitar natural. minerale. aminoacizi și o serie de alte microelemente. Doza recomandată este de o tabletă de două ori pe zi. lăptișor de matcă. și propolis. încât interiorul stupului este mai aseptic decât majoritatea sălilor de operație. 13 . în principal. precum și miere. Produsul este disponibil ca flacon conținând 60 de tablete. Asirienii și grecii îl foloseau pentru a-și menține sănătatea. complexul vitaminei B și este îmbogățit cu lăptișor de matcă. Propolisul are o vechime de peste cinci milenii. Denumirea de „propolis” provine din limba greacă și înseamnă „înaintea orașului”. însă. sunt folosite colectoare speciale. Propolisul oferit de produsul Forever Bee Propolis® este colectat din regiuni intens deșertice. Acestea produc. soia și migdale. nepoluate. colectată și metabolizată de acestea și folosită ulterior pentru etanșeizarea stupilor. dioxid de siliciu. enzime. croscarmeloză sodică. proteine izoltate din soia. acid stearic. pentru mierea și polenul pe care le produc.PRODUSE RECOMANDATE Albinele sunt cunoscute. propolisul reprezintă o formă excelentă de hrană. În plus. Forever Bee Propolis® conține 500 de miligrame de propolis de albine.

mononitrat de tiamină. într-o lume care se mișcă tot mai repede. fibre din soia. Potasiul ajută la funcționarea optimă a sistemelor muscular și nervos. fuctoză. amestec de proteine . gel de Aloe vera. În ceea ce privește administrarea sa. iodură de potasiu și cianocobalamină. gluconat de mangan și de cupru. clorhidrat de piridoxină. A treia masă trebuie să fie echilibrată nutrițional. Produsul constituie. molibden. plus aminoacizi. bitrartrat de colină. oxid de zinc. pantotenat de calciu. vitamina A-palmitat. acid folic. arahide. fructoză din sirop de porumb. nu este recomandată substituirea cu batoane Forever Fast Break mai mult de două mese zilnice. enzime și fosfor. arome naturale. acid para-aminobenzoic. glazură de roșcove. sirop de porumb și de malț. unt de arahide. biotină. fumarat feros. Produsul conține. crom și seleniu chelatate cu aminoacizi. precum și la păstrarea tensiunii arteriale optime. conținând cel puțin 50 de procente din necesarul zilnic de vitamine și minerale recomandat în Statele Unite. înlocuitorul ideal al unei mese pentru persoanele active aflate mereu pe drum. în afară de arahide. miere. vitamina E-acetat. Acesta din urmă contribuie la metabolismul energetic normal. de asemenea. oxid de magneziu. tricalcic și dipotasic. acid ascorbic. fosfat dicalcic. 14 . lapte și soia.PRODUSE RECOMANDATE Produsul reprezintă un baton hipocaloric cu gust delicios și un ideal înlocuitor al unei mese. Batoanele Fast Break pot contribui la controlul greutății corporale dacă se monitorizează numărul caloriilor consumate și se urmează un program de exerciții fizice. riboflavină.

fructul este utilizat de secole în scopuri culinare și medicinale. În sudul Indiei și Tailanda. carbohidrații nefolosiți ca sursă imediată de 15 . alături de o dietă adecvată și un program moderat de exerciții fizice. cunoscut și sub denumirea de „tamarind de Malabar”. Din coaja uscată a fructului se obține acidul hidroxicitric (AHC). Fructul de garcinia are mărimea unei portocale și aspectul unui dovleac.PRODUSE RECOMANDATE Acest produs reprezintă un supliment alimentar de ultimă generație care conține anumite ingrediente care pot ajuta la scăderea în greutate. a cărui structură chimică este similară celei care aparține acidului citric din portocale și celelalte citrice. La sfârșitul anilor 1960. Principalul ingredient este o substanță naturală extrasă din fructul arborelui Garcinia cambogia. originar din sudul Asiei. specialiștii în chimia plantelor au devenit conștienți de calitățile remarcabile ale AHC când au observat că această substanță reduce transformarea carbohidraților în grăsimi. În timpul metabolizării alimentelor.

atât apetitul cât și dorința de a mânca sunt diminuate. preferabil cu cel puțin 30 de minute înainte de mese. Prin urmare.PRODUSE RECOMANDATE energie sau depozitați sub formă de glicogen sunt tranformați în grăsimi la nivelul ficatului. AHC intervine prin inhibarea enzimei citrat liază ce transformă caloriile în grăsimi. În acest fel. Produsul este disponibil pe piață sub formă de flacon care conține 70 de capsule gelatinoase. Normalizarea nivelului glicogenului hepatic informează creierul asupra cantității de hrană ingerată și determină la instalarea reflexivă a senzației d e sațietate. ceea ce va duce la pierderea în greutate. orga nismul va „arde” depozitele de grăsimi pentru a-și asigura nevoile energetice. 16 . Doza recomandată este de o capsulă de trei ori pe zi.

Studiile au demonstrat faptul că aceste fibre au o capacitate mult mai mare în comparație cu alte plante în ceea ce privește reducerea absorbției lipidelor. Produsul este disponibil pe piață sub formă de flacon de 120 de capsule. cu apă. veți atinge și vă veți menține greutatea corporală ideală. aceste două ingrediente revoluționare vă pot ajuta să atingeți greutatea corporală ideală. nopal sau pară țepoasă. Al treilea ingredient cu eficiență ridicată este triclorura de crom. Cromul ajută la menținerea concentrațiilor optime ale glucozei din sânge. Primul dintre aceste ingrediente este extractul de cactus Opuntia ficus-indica. Pentru maximizarea eficienței acestui supliment alimentar este important să aveți o dietă sănătoasă și să practicați în mod constant exerciții fizice. Cel de-al doilea ingredient din compoziția acestui produs este reprezentat de o proteină extrasă din boabele de fasole albă. Această proteină încetinește absorbția zaharurilor la nivelul intestinului subțire inhibând temporar activitatea enzimei care transformă zaharurile în amidon.PRODUSE RECOMANDATE Acest produs conține două ingrediente revoluționare care contribuie la reducerea absorbției caloriilor din lipide și carbohidrați. cunoscut și sub denumirea de smochin indian. 17 . În acest mod. Luate împreună. imediat înainte de mese. Frunzele acestui cactus au un conținut bogat în fibre care împiedică absorbția grăsimilor de către organism. blocând absorbția kilocaloriilor din lipide și carbohidrați. Doza recomandată este de o capsulă de trei-patru ori pe zi.

o nouă tehnologie și o nouă mentalitate în vederea menținerii unui regim și a unui stil de viață sănătos. acest amestec cu aminoteină 18 . Pregătit cu lapte degresat. de asemenea.PRODUSE RECOMANDATE Acest produs reprezintă completarea perfectă a stilului de viață Forever Living. Acesta îmbină.

PRODUSE RECOMANDATE furnizează vitaminele A. precum și cei 18 aminoacizi importanți. De asemenea. acesta este disponibil în două variante de aromă: vanilie sau ciocolată. este recomandată mixarea unei măsuri de produs cu 300 de mililitri de lapte degresat sau suc de fructe. neesențiali și cu lanț ramificat. care echivalează cu aproximativ 21 de doze zilnice per cutie. implicit. B6 și B12. B2. Produsul este prezent pe piață sub formă de cutie de 524 de grame. Pentru administrare. agitarea înaintea fiecărei utilizări. produsul este parte integrantă a programului Clean 9. B1. E. D. În plus. C. 19 . asupra sănătății dumneavoastră. Vă va ajuta să preluați controlul asupra greutății corporale și. inclusiv aminoacizi esențiali. de asemenea. Se va utiliza numai măsura din interiorul cutiei. Este recomandată.

implicit cele de la inimă și cele din vasele sangvine. iar această conversie către valori mici este benefică pentru sănătatea inimii și buna funcționare a vaselor de sânge.PRODUSE RECOMANDATE Forever CardioHealth® cu coenzima Q10 este un supliment alimentar realizat special pentru a fi consumat împreună cu Aloe Vera Gel și pentru a furniza trei nutrienți esențiali în vederea menținerii sănătății aparatului cardiovascular. acoperă necesarul de coenzimă Q10 pe care îl presupune funcționarea eficientă a celulelor și furnizează antioxidanți importanți pentru sănătatea inimii. Pe măsură ce înaintăm în vârstă se înregistrează o scădere semnificativă a nivelului acesteia în organism. Vitaminele din complexul B prezente în acest produs – respectiv vitaminele B6. Coenzima Q10 reprezintă o enzimă produsă în organism. Acest supliment alimentar întreține nivelul optim al homocisteinei. 20 . fiind necesară desfășurării optime a proceselor biochimice de la nivelul celulelor. B12 și acidul folic – și-au demonstrat rolul în menținerea nivelului homocisteinei la valori scăzute. Aceste ingrediente esențiale contribuie în mod global la menținerea sănătății aparatului cardiovascular. Acest produs furnizează exact cantitatea suplimentară din această coenzimă de care are nevoie organismul dumneavoastră. iar carența apare chiar atunci când avem cea mai mare nevoie de această coenzimă. O altă cale prin care acest produs îmbunătățește funcționarea aparatului cardiovascular este legată de menținerea unui nivel sangvin optim al homocisteinei.

care sunt importante pentru sănătatea inimii. despre care cercetările realizate de către oamenii de știință au indicat că sunt benefice pentru sănătatea aparatului cardiovascular. frunze de măslin). Turnați conținutul unui plic de CardioHealth®într -un pahar. amestecați ușor și savurați.PRODUSE RECOMANDATE Mai mult. turmeric. de asemenea. lecitină – recunoscută pentru efectul de „lubrifiere” vasculară și de mobilizare a lipidelor. este recomandată administrarea acestui produs în combinație cu Aloe Vera Gel. Boswellia serrata. Pentru sporirea beneficiilor oferite de miraculoasele frunze de aloe. Pe lângă toate aceste ingrediente. Forever CardioHealth® conține o selecție de extracte botanice (din semințe de struguri. în formula produsului au fost incluse. substanțe minerale cum ar fi magneziu și crom. iar inima dumneavoastră vă va fi recunoscătoare. puternic antioxidante. cu rol de prevenire a depunerii lor în pereții vaselor sangvine – și vitaminele C și E. 21 .

Cu toate acestea. articulațiile nu mai beneficiază de lubrifierea necesară. Până la apariția acestui produs. pentru funcționarea optimă a articulațiilor. se recomandă două capsule gelatinoase pe zi. 22 . precum și ulei de ghimbir și șofran. datorită tehnologiei Injuv. iar pielea capătă un aspect aspru și uscat. ce prezintă proprietăți hidratante și lubrifiante. întrucât în stare naturală nu este absorbit pe cale digestivă. odată cu trecerea anilor. Acidul hialuronic cu masă moleculară mică. La ora actuală. AH poate fi administrat pe cale orală. Acidul hialuronic (AH) reprezintă o proteină specifică produsă de organismul uman în vederea lubrifierii și protejării articulațiilor și mușchilor. Pentru administrare. acidul hialuronic trebuise administrat injectabil. acest produs constituie unul dintre cele mai performante suplimente alimentare disponibile pe piață. precum și asigurării unui nivel optim de hidratare la nivelul pielii. uleiul de ghimbir și șofranul prezente în acest produs vor face articulațiile dumneavoastră să funcționeze optim din nou! Forever Active HA® este disponibil pe piață sub formă de flacon cu 60 de capsule gelatinoase. chinezii folosesc vreme de secole ghimbirul și șofranul. organismul nostru produce o cantitate din ce în ce mai redusă de acid hialuronic. destinat lubrifierii articulațiilor și hidratării pielii. Datorită acestei formule patentate.PRODUSE RECOMANDATE Acest produs reprezintă o formulă unică prin faptul că furnizează acid hialuronic cu masă moleculară mică. De aceea. Pe măsură ce îmbătrânim.

Aloe Vera Gel® a fost îmbogățit cu sulfat de glucozamină și sulfat de condroitină. plus 750 de miligrame de MSM și 250 de miligrame de vitamina C. Odată cu trecerea anilor. o sursă primară de sulf biodisponibil necesară organismului în vederea menținerii integrității țesuturilor conjunctive și funcționării articulațiilor la parametri optimi. aceste două substanțe contribuie la păstrarea vâscozității adecvate a lichidului lubrifiant de la nivelul articulațiilor. Sulfatul de glucozamină și cel de condroitină sunt substanțe naturale care asigură păstrarea structurii și gradului de hidratare a cartilajelor. vitamina C și MSMul reprezintă prima linie de apărare contra deteriorării articulațiilor. cu substanțe necesare menținerii mobilității și funcționării optime a articulațiilor. O cantitate de 120 de mililitri de Forever Freedom® asigură cantitățile uzuale recomandate pentru sulfatul de glucozamină (1500 de miligrame). Combinate.PRODUSE RECOMANDATE Acest produs combină gelul stabilizat de aloe vera. ceea ce cauzează uzura articulațiilor. capacitatea organismului de a produce substanțele necesare unui cartilaj sănătos scade. Mai mult. De asemenea. sulfatul de condroitină (1200 de miligrame). cu gust plăcut de portocală. 23 . două substanțe de origine naturală. pentru a permite glisarea liberă a unei suprafețe deasupra alteia. care ajută la menținerea mobilității și funcționarea optimă a articulațiilor. a fost adăugată vitamina C și MSM (metil sulfonil metan). sulfatul de glucozamină și sulfatul de condroitină.

Mai mult. de maxim două ori pe zi. fiind lipsite de toxicitate. se recomandă păstrarea produsului la frigider după desigilare. Este recomandată agitarea flaconului înainte de administrare. benzoat de sodiu (idem). acid ascorbic (antioxidant). Forever Freedom® conține gel stabilizat de aloe vera (Aloe Vera Gel®). fructoză. concentrat de suc natural de portocale (aromă). crab și homar). acid citric. aromă naturală de portocale. tocoferol (ca antioxidant). sulfat de condroitină. aceste substanțe nutritive provin din surse naturale. sorbitol. 24 . A se consuma o cantitate de Forever Freedom® cuprinsă între 60 și 120 de mililitri. metil sulfonil metan (MSM). sulfat de glucozamină. precum și cochilii de crustacee (crevete. Produsul este disponibil pe piață ca flacon de un litru. sorbat de potasiu (pentru menținerea aromei).PRODUSE RECOMANDATE Asemenea altor produse Forever.

lăptișorul de matcă va fi singura hrană a reginelor de-a lungul întregii lor vieți reproductive. 25 .PRODUSE RECOMANDATE Lăptișorul de matcă este secretat de glandele faringeale ale albinelor. acestea putând depune maxim 3. Această secreție lactescentă este amestecată cu enzime pentru a deveni „alimentul-minune” destinat hrănirii albinelor care vor deveni regine.000 de ouă zilnic vreme de șase ani. De fapt. Albinele lucrătoare care se hrănesc doar cu miere trăiesc numai 4-6 săptămâni.

fiind. intens deșertice. mineralelor. D și E. siliciu și sulf. precum și la performanța mentală normală. lăptișorul de matcă este răcit rapid până la congelare. totodată. 26 . un bogat depozit natural al complexului de vitamine B.PRODUSE RECOMANDATE Lăptișorul de matcă conține vitaminele A. cupru. Imediat după colectare. zece aminoacizi neesențiali și cantități importante de minerale precum calciu. enzimelor și co-enzimelor din compoziție. care contribuie la reducerea oboselii și extenuării. în vederea eliminării surplusului de apă fără afectarea vitaminelor. Lăptișorul de matcă are un conținut foarte bogat în proteine. Doza recomandată este o tabletă de două ori pe zi (produsul este disponibil pe piață ca flacon cu 60 de tablete de câte 250 de miligrame). izolate. de asemenea. fosfor. Lăptișorul de matcă conține toți cei aminoacizi importanți. fier. o sursă de acid nucleic. care prezintă condiții ideale de mediu pentru stupi. potasiu. C. Acest produs conține lăptișor de matcă sub formă de pulbere în cantitate de 250 de miligrame. fiind. O componentă esențială este vitamina B5 (acidul pantotenic). Lăptișorul de matcă oferit în Forever Royal Jelly este colectat din zone nepoluate.

un antioxidant mineral. ajung în organism și deteriorează celulele sănătoase).PRODUSE RECOMANDATE Acesta este un produs esențial care combină vitaminele A (betacaroten) și E. ajută în mod esențial la menținerea stării de sănătate. la funcționarea optimă a sistemului imunitar și glandei tiroide. devine toxică. Vitamina E constituie o vitamină liposolubilă. precum și la funcționarea optimă a sistemului imunitar. Organismul transformă betacarotenul în vitamina A la nivelul intestinului subțire în timpul digestiei sau la nevoie. plus seleniu. disponibili într-un singur produs ușor administrabil. contribuind la protejarea celulelor contra stresului oxidativ. precum și la spermatogeneza optimă. Seleniul este un microelement care contribuie la menținerea sănătății părului și unghiilor. care. în doze prea mari. la fel ca vitamina A și seleniul. Pentru administrare. betacarotenul este un antioxidant. excluzând riscul supradozării cu această vitamină. la procesul de diferențiere celulară. Forever A-Beta-CarE reprezintă un supliment alimentar formulat astfel încât să furnizeze organismului vitamina A sub formă de beta-caroten. Produsul este disponibil pe piață sub formă de flacon cu 100 de capsule gelatinoase. De asemenea. la metabolismul normal al fierului. Această combinație de nutrienți. Vitamina A ajută la menținerea vederii optime. Antioxidanții sunt vitali în lupta contra radicalilor liberi (molecule care provin din poluanți. 27 . doza recomandată este de o capsulă de două ori pe zi. la menținerea sănătății membranelor mucoase și a pielii.

lycium-ul favorizează menținerea sănătății tenului. 28 .PRODUSE RECOMANDATE Fruct chinezesc secular. principala sa calitate fiind aceea de a potența efectele binefăcătoare ale altor plante medicinale. Potrivit ultimelor cercetări. bioflavonoide și alți fitonutrienți cu efecte benefice. bioflavonoidele din lemn-dulce sunt printre cei mai puternici antioxidanți cunoscuți. a vitalității și acuității vizuale. al doilea ingredient al produsului. Forever Lycium Plus® este un supliment alimentar conceput ca sursă de antioxidanți. Doza recomandată este de o tabletă de trei ori pe zi. substanță foarte dulce care poate produce efecte secundare nedorite. lycium -ul este cunoscut în China ca un „tonic yin” cu multiple utilizări în medicina tradițională. Procedeul obținerii acestui extract presupune înlăturarea celei mai mari părți din glicirizină. Bogat în aminoacizi (componente ale proteinelor) și vitamine. este cea mai folosită plantă din medicina tradițională chineză. Drept urmare. Rădăcina de lemn-dulce. Această plantă este cel mai frecvent întrebuințată ca adjuvant. Extractul flavonoidic din lemn-dulce reprezintă un concentrat obținut din rădăcina plantei. Produsul este disponibil pe piață ca flacon cu 100 de tablete. având peste 150 de compuși cu efecte benefice. rădăcina de lemn-dulce devine asociatul ideal pentru lycium.

doi antioxidanți foarte pu ternici. Cercetările au arătat că ceilalți compuși ai usturoiului sprijină procesele metabolice de transformare a lipidelor în energie și apără o rganismul contra radicalilor liberi. un microelement antioxidant. un microelement care are capacitatea de a stimula sistemul imunitar. Cimbrul conține antioxidanții tanin.Hr. magneziul. și lecitină. ajoene (sulf organic). știința scoate la iveală modul de acțiune al acestor plante. de asemenea. Doza recomandată este de o capsulă gelatinoasă la fiecare masă. fenol și timol (saponine). producând un agent antioxidant puternic. În plus. Alte substanțe nutritive existente în acest produs sunt potasiul. calciul.) menționează 22 de întrebuințări curative ale usturoiului. usturoiul conține germaniu. Acest produs este disponibil pe piață ca flacon cu 100 de capsule gelatinoase inodore. și seleniu. cu proprietăți binefăcătoare pentru organism. La ora actuală. Un papirus din Egiptul Antic (1500 î.PRODUSE RECOMANDATE Întrebuințarea usturoiului și a cimbrului în alimentație datează de mii de ani. acestea conținând. Acest produs combină usturoiul și cimbrul. 29 . enzimele sale intră în acțiune. complexul de vitamine B și vitamina C. ce ajută la emulsionarea lipidelor. Dacă usturoiul este tăiat sau zdrobit. într-un supliment alimentar cu efecte binefăcătoare asupra menținerii sănătății.

PRODUSE RECOMANDATE 30 .

Sign up to vote on this title
UsefulNot useful