You are on page 1of 1

Hotspot-krijimi I internetit wireless duke perdor laptopin

Ne kete tutorial do te flasim rreth menyres se sit e kthejme nje laptop ne nje hotspot. Pyetja juaj: Cfare do te thote hotspot? Hotspot do te thote, qe ti mund te krijosh internetin tend wireless duke perdorur laptopin tend ose iphone-in tend si wireless modem dhe une ne rast kam marre shembull laptopin! Kete lidhje deshirojme ta bejme ne vazhdim

Cfare na duhet ne kete tutorial: Nje laptop qe suporton wifi Nje linje interneti (LAN) wired OS-windows xp, vista,7 Shpjegimi per windows xp: 1. start-control panel 2. Network connections 3. me tastin e djathet mbi wireless Network connection, property 4. klikojme ne fleten wireless Network, pastaj ne Add 5. Ne Network name (SSID) plotesojme GjBI-Team 6. Network Authentication e bejme shared 7. Ne Network key japim paswordin, gjithashtu konfirojme dhe OK 8. Pasiqe shtuam nje Network connection me emrin GJBI-Team, kjo lidhje na listohet ne listen kuwirelesi yne gjen wifi-tes, tani shkojme ne opcionin 9. Advanced, ne dritaren Networks to access zgjedhim radiobutonin computer-tocomputer (ad hok) networks only pastaj close dhe OK 10. Tani shkojme ne LAN-properties-Advanced dhe selekotojme opcionin 11. Allov other network users to connect throught the computers internet connection dhe OK Urime perfunduat konfigurimin